Dodaj do ulubionych

Gabinety stomatologiczne

09.04.03, 16:39
witam,

czy ktos moze byl w nowym gabinecie stomatologicznym tym od strony
Kondratowicza i moze sie podzielic wrazeniami i info o cenach?

Kaśka
Obserwuj wątek
    • mistrzu19 Re: Gabinety stomatologiczne 23.05.03, 22:09
      w dentisie >?? ja bylem czad wypas mila obsługa srednio drogo ??
    • ragni Re: Gabinety stomatologiczne 24.05.03, 17:49
      w tym gabinecie akurat nie bylem, ale mialem watpliwa przyjemnosc skorzystac z
      uslug gabinetu od strony urzedu gminy. do wyrwania byl jeden zab, ale wizyty
      byly dwie. po GODZINIE meczenia mnie dentystka z rozbrajajaca szczeroscia
      przyznala ze "nie mam tyle sily, bo tak naprawde to zeby wyrywa tutaj inna
      osoba". kiedy wreszcie go wyrwala to konieczne bylo zszywanie dziasel bowiem
      zostaly kompletnie rozszarpane.

resumujac: dwie wizyty, tydzien bolu, prawie 500zl mniej w kieszeni. nie
      polecam nawet wrogom.
      • pieskuba Re: Gabinety stomatologiczne 24.05.03, 23:09
        ragni napisał:

mialem watpliwa przyjemnosc skorzystac z uslug gabinetu od strony urzedu gminy.
        do wyrwania byl jeden zab

Strasznie współczuję, byłam w tym gabinecie, ale nie zrobiono mi krzywdy. Moja
        znana od dawien dawna dentystka uznała, że jeden z moich zębów to już tylko do
        wyrwania. Nie miałam czasu nigdzie jeździć, poszłam do Pana Doktora - przyjmuje
        tam w poniedziałki i wtorki po południu - oznajmiłam, że wyrwać trzeba i
        otworzywszy paszczę usłyszałam do Pana Doktora, że absolutnie nie, bo on mi ten
        ząb uratuje. Natrudził się bardzo, ale ząb jest tam gdzie był, a że działo się
        to kilka miesięcy temu, to wiem, że dr nie spaprał pracy. Nie wiem jak Panie
        Dentystki, ale Pan jest super.

pieskuba z zębami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka