Dodaj do ulubionych

Moderator potrzebny od zaraz!

21.03.11, 11:44
Andrzej został sam.
Kochani, kto pomoże?
Obserwuj wątek
    • andrzej585858 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 21.03.11, 18:22
      Faktycznie - stwierdzam że jestem sam żeglarzem, sterem i okrętem smile)) No cóż, niezbyt nadaje się na tą funkcję, ale jakoś tak się składa że ta funkcja jakoś mnie lubi niestety.
      Szkoda że osoby bardziej kompetentne i lepiej sobie radzące odchodzą - ale pomimo wszystko nie mam zamiaru poddawać się.

Od chwili gdy po raz pierwszy znalazlem się na tym forum, jestem przekonany że jest ono niezmiernie potrzebne. To naprawdę, jedno z nielicznych miejsc, gdzie - pomimo wszystko - nie ma takiego nasilenia agresji i mowiąc brutalnie, po prostu chamstwa, jakie można znaleźć gdzie indziej.

Trzeba chronić takie miejsca. To, że są problemy , czesto brak zrozumienia - to jest normalne. Trzeba z nich wychodzić. To, jakie to forum będzie zalezy tylko od osób w nim uczestniczących.

Dlatego też proszę o pomoc. Też chętnie bym oddal w bardziej godne ręce moderację - ale jeżeli nie będzie innej możliwości trwac na stanowisku będę, tak jak potrafię. Problem w tym że kompletnie w dzien nie mam możliwości zaglądać na forum i dlatego potrzebna jest osoba która ma takie mozliwości. oraz chęci rzecz jasna.
      • lolinka2 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 24.03.11, 18:52
        jeśli wam odpowiada wersja "ekumeniczna" smile to mogę wziąć nożyce. W sumie jestem tu codziennie, inne forum na gazecie moderuję, a nie sądzę, żebym miała jakoś szczególnie zatwardziałe sumienie...
        • wiesia140 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 25.03.11, 06:50
          jak dla mnie nie ma problemu , zobaczymy , co powie reszta , potrzebny jeszcze jeden , bo dwóch to za mało.
        • sulla Re: Moderator potrzebny od zaraz! 25.03.11, 10:42
          Lolinko, ja byłam wersją ekumeniczną moderatora, więc to chyba nie będzie problem wink
        • andrzej585858 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 25.03.11, 19:42
          lolinka2 napisała:

> jeśli wam odpowiada wersja "ekumeniczna" smile to mogę wziąć nożyce. W sumie jeste
          > m tu codziennie, inne forum na gazecie moderuję, a nie sądzę, żebym miała jakoś
          > szczególnie zatwardziałe sumienie...

Jak zwykle spóźniony mocno pojawiam się, no i bardzo cieszę się że jest chętna osoba a na dodatek z doświadczeniem!
          Dodatkowym plusem jest oczywiście to że w wersji "ekumenicznej" smile))
          Tak więc witaj. Odnośnie szczegółów to napiszę na priva.
    • wiesia140 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 25.03.11, 07:38
      lolinko jesteś tymczasowym moderatorem , pomoż Andrzejowi , ja wychodzę z forum , dzisiaj ci przekażę czytania na pocztę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka