sulla 21.03.11, 11:44 Andrzej został sam. Kochani, kto pomoże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej585858 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 21.03.11, 18:22 Faktycznie - stwierdzam że jestem sam żeglarzem, sterem i okrętem )) No cóż, niezbyt nadaje się na tą funkcję, ale jakoś tak się składa że ta funkcja jakoś mnie lubi niestety. Szkoda że osoby bardziej kompetentne i lepiej sobie radzące odchodzą - ale pomimo wszystko nie mam zamiaru poddawać się. Od chwili gdy po raz pierwszy znalazlem się na tym forum, jestem przekonany że jest ono niezmiernie potrzebne. To naprawdę, jedno z nielicznych miejsc, gdzie - pomimo wszystko - nie ma takiego nasilenia agresji i mowiąc brutalnie, po prostu chamstwa, jakie można znaleźć gdzie indziej. Trzeba chronić takie miejsca. To, że są problemy , czesto brak zrozumienia - to jest normalne. Trzeba z nich wychodzić. To, jakie to forum będzie zalezy tylko od osób w nim uczestniczących. Dlatego też proszę o pomoc. Też chętnie bym oddal w bardziej godne ręce moderację - ale jeżeli nie będzie innej możliwości trwac na stanowisku będę, tak jak potrafię. Problem w tym że kompletnie w dzien nie mam możliwości zaglądać na forum i dlatego potrzebna jest osoba która ma takie mozliwości. oraz chęci rzecz jasna. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 24.03.11, 18:52 jeśli wam odpowiada wersja "ekumeniczna" to mogę wziąć nożyce. W sumie jestem tu codziennie, inne forum na gazecie moderuję, a nie sądzę, żebym miała jakoś szczególnie zatwardziałe sumienie... Odpowiedz Link
wiesia140 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 25.03.11, 06:50 jak dla mnie nie ma problemu , zobaczymy , co powie reszta , potrzebny jeszcze jeden , bo dwóch to za mało. Odpowiedz Link
sulla Re: Moderator potrzebny od zaraz! 25.03.11, 10:42 Lolinko, ja byłam wersją ekumeniczną moderatora, więc to chyba nie będzie problem Odpowiedz Link
andrzej585858 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 25.03.11, 19:42 lolinka2 napisała: > jeśli wam odpowiada wersja "ekumeniczna" to mogę wziąć nożyce. W sumie jeste > m tu codziennie, inne forum na gazecie moderuję, a nie sądzę, żebym miała jakoś > szczególnie zatwardziałe sumienie... Jak zwykle spóźniony mocno pojawiam się, no i bardzo cieszę się że jest chętna osoba a na dodatek z doświadczeniem! Dodatkowym plusem jest oczywiście to że w wersji "ekumenicznej" )) Tak więc witaj. Odnośnie szczegółów to napiszę na priva. Odpowiedz Link
wiesia140 Re: Moderator potrzebny od zaraz! 25.03.11, 07:38 lolinko jesteś tymczasowym moderatorem , pomoż Andrzejowi , ja wychodzę z forum , dzisiaj ci przekażę czytania na pocztę Odpowiedz Link