bdra1 18.08.05, 10:34 czesc! wiem ze to nie na temat, ale moze ktos byl w okolicach piszczy bialowieskiej i moze polecic ladna kwatere? w poblizu lasu z placem zabaw? Dziekuje. B. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samboraga Re: białowieża 18.08.05, 10:59 w Białowieży byłam, owszem na kwaterze, ale u ludzi, którzy mają tam swój domek letnieskowy i wynajmuja tylko jak są sami na miejscu, i to nie jest typowa kwatera z placem zabaw itp. (jakby co to napisz na priv) a kwatera (b. fajna, polecam) o której piszę w innym poście była w Beskidzie Odpowiedz Link
stokrocja Re: Białowieża 19.08.05, 07:26 Moze link Ci pomoze www.bialowieza.net.pl/panel.php?hotel=wartozwiedz Ja nocowalam w Jaskółce. Natomiast na przedluzeniu ul. Zastawa, ale to juz jakas wioska a nie Białowieża - na skraju puszczy jest gospodarstwo agroturystyczne. Nie wiem jak ta miejscowosc sie nazywała - mozna sprawdzic na mapie. Wydaje mi sie, ze był tam plac zabaw a na 100% mozliwosc jazdy konnej W ogole miejsce wygladalo super Zajrzyj do linku i podzwon po pensjonatach na pewno znajdziesz jakis z placem zabaw Odpowiedz Link