nati1011 24.11.07, 17:40 polecam artykuł w nowym gościu niedzielnym : święta od ciemności pamiętam o Tobie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: mamalgosia 28.11.07, 20:44 dziękuję, wiem, czytałam. 50 lat w ciemności, nie chcę nawet o tym myśleć Odpowiedz Link
nati1011 Re: mamalgosia 29.11.07, 12:29 Litości!!! Czy AKURAT TO musiałaś najbardziej zapamiętać? ) Ja wiem, i doskonale pamiętam, że nawet jak ktoś mi pokazywał pozytywny przykład, to i tak właśnie w ten sam sposób odczytywałam. Nawet w bibli nie widziałam milionów pozytywnych uwag, tylko z lubością wyszukiwałam wszystkie o potępieniu. I oczywiście doskonale do mnie pasowały. 50 lat czy 50 dni. To nie wielka różnica. Ja z trudem wytrzymałam 5 miesięcy. Najważniejsze, że kiedyś to się kończy. Choć może teraz trudno ci w to uwierzyć. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: mamalgosia 29.11.07, 13:54 Ale to chyba oczywiste, że to musiałam zapamiętać. Bo te bardziej znane fakty z życia Matki Teresy znam, właściwie tylko to było dla mnie nowością. A 50 lat, czy 50 dni... Nie, nie zgodzę się, że to to samo. W żadnym wypadku to nie to samo, w żadnym. Gdy liczy się każdą minutę Odpowiedz Link