26.03.11, 10:03
Bardzo bym chciała, żeby takie posty nie oznaczały, że ja mam zadziałać. Proszę o większą aktywność i samodzielność forumowiczów!
Obserwuj wątek
    • tattarak Re: mój apel 26.03.11, 11:21
      Skoro zostałam wywołana personalnie, pozostaje mi tylko przeprosić za małą aktywność i samodzielność. Postaram się poprawić w przyszłości.
      • abepe Re: mój apel 26.03.11, 11:46
        Eeee,właśnie wcale nie było personalnie. Podałam przykład sytuacji, gdy wydaje mi się, że czeka się (specjalnie nie piszę osobowo) na ruch z czyjejś strony.

Propozycja wątku pojawiła się 2 dni temu, nadal go nie ma, chciałam Was zachęcić do działania:)
        • tattarak Re: mój apel 26.03.11, 11:59
          Jest i nie jest. Jak klikniesz w link nie będąc zalogowaną - jest bardzo personalnie. Jak klikniesz po zalogowaniu - już nie jest personalnie. Akurat kliknęłam przez zalogowaniem, stąd moja odpowiedź :)
          • abepe Re: mój apel 26.03.11, 12:13
            Aż się wylogowałam, ale nie widzę różnicy:) Może jest jakaś różnica naszych ustawieniach?

W każdym razie - nie miałam nic złego na myśli. Nie poganiam, piszę tylko, że jeżeli ktoś ma ochotę na jakiś wątek - może działać.

• agisek Re: mój apel 26.03.11, 17:56
      Równie dobrze to mogło być do mnie :-). A ja tu akurat bywałam przelotem w ostatnich dniach. Założę wątek.
      • tattarak Re: mój apel 26.03.11, 22:45
        Niewiele brakowało, a forum miałoby dwa wątki o nagrodzonych książkach :)

Abepe - jak widać apel był skuteczny :)
        • abepe Re: mój apel 26.03.11, 22:52
          tattarak napisała:

> Niewiele brakowało, a forum miałoby dwa wątki o nagrodzonych książkach :)
          >
          > Abepe - jak widać apel był skuteczny :)

:)) To miło.

Ja właśnie siedzę w nowościach i już się nie roztroję. Wiem, że nie jesteście przekonane, że to dobry pomysł (nowości nie roztrojenie:), ale jak patrze ile książek nie doczekało się choćby wspomnienia na forum to wolę, żeby pojawiły się chociaż jako tytuł niż wcale:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka