abepe 26.03.11, 10:03 Bardzo bym chciała, żeby takie posty nie oznaczały, że ja mam zadziałać. Proszę o większą aktywność i samodzielność forumowiczów! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tattarak Re: mój apel 26.03.11, 11:21 Skoro zostałam wywołana personalnie, pozostaje mi tylko przeprosić za małą aktywność i samodzielność. Postaram się poprawić w przyszłości. Odpowiedz Link
abepe Re: mój apel 26.03.11, 11:46 Eeee,właśnie wcale nie było personalnie. Podałam przykład sytuacji, gdy wydaje mi się, że czeka się (specjalnie nie piszę osobowo) na ruch z czyjejś strony. Propozycja wątku pojawiła się 2 dni temu, nadal go nie ma, chciałam Was zachęcić do działania:) Odpowiedz Link
tattarak Re: mój apel 26.03.11, 11:59 Jest i nie jest. Jak klikniesz w link nie będąc zalogowaną - jest bardzo personalnie. Jak klikniesz po zalogowaniu - już nie jest personalnie. Akurat kliknęłam przez zalogowaniem, stąd moja odpowiedź :) Odpowiedz Link
abepe Re: mój apel 26.03.11, 12:13 Aż się wylogowałam, ale nie widzę różnicy:) Może jest jakaś różnica naszych ustawieniach? W każdym razie - nie miałam nic złego na myśli. Nie poganiam, piszę tylko, że jeżeli ktoś ma ochotę na jakiś wątek - może działać. Odpowiedz Link
agisek Re: mój apel 26.03.11, 17:56 Równie dobrze to mogło być do mnie :-). A ja tu akurat bywałam przelotem w ostatnich dniach. Założę wątek. Odpowiedz Link
tattarak Re: mój apel 26.03.11, 22:45 Niewiele brakowało, a forum miałoby dwa wątki o nagrodzonych książkach :) Abepe - jak widać apel był skuteczny :) Odpowiedz Link
abepe Re: mój apel 26.03.11, 22:52 tattarak napisała: > Niewiele brakowało, a forum miałoby dwa wątki o nagrodzonych książkach :) > > Abepe - jak widać apel był skuteczny :) :)) To miło. Ja właśnie siedzę w nowościach i już się nie roztroję. Wiem, że nie jesteście przekonane, że to dobry pomysł (nowości nie roztrojenie:), ale jak patrze ile książek nie doczekało się choćby wspomnienia na forum to wolę, żeby pojawiły się chociaż jako tytuł niż wcale:) Odpowiedz Link