Dodaj do ulubionych

pociagi Interregio !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 20:59
Jedziecie tymi " liniami" przygotujcie się na brud , chłód i brak kibla! Tak
przez kilka godzin , bo obsługują tez dłuższe trasy. Wstyd cywilizowany kraj,
a na torach coś takiego. Z czym do Jewropy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: PKP Re: pociagi Interregio ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:21
      No co Ty! Przecież takie eleganckie, przestronne (kilkudziesięcioosobowe) przedziały dla tej spółki jeżdżą. Ilu ciekawych ludzi można teraz poznać na trasie przez całą Polskę... Toż to luksus. Kiedyś takie wspaniałe wagony jeździły tylko w pociągach osobowych, na krótkich trasach, zaś teraz - w Zjednoczonej Europie - można wybrać się takim w podróż marzeń, np.z Przemyśla do Szczecina. I poznać mnóstwo wspaniałych ludzi, przedziałowych współtowarzyszy. Wiwat InterRegio! Wiwat wagony bydlęce. Oj, przepraszam, miało być - książęce!!! ;)
      • Gość: niedzwiadek Re: pociagi Interregio ! IP: 79.139.113.* 03.01.10, 22:13
        co ty chceszzz??? na zachodzie takie przedziały i wagony to nic złego, nikt tam
        nie narzeka tylko my!!!!!!!!!
        • Gość: fast Re: pociagi Interregio ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 22:44
          to piepsz się zbiorowo na trasie lub sraj przez okno - albo nie zabieraj głosu
          jak nie wiesz o czym mowa :)
        • Gość: zaq Re: pociagi Interregio ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 23:19
          Niedźwiadku. Albo robisz sobie jaja, albo nie jechałeś jeszcze tym syfem i w
          zasadzie nie wiesz o czym piszesz! Tak czy inaczej, jestem pewien, iż jesteś pod
          wpływem alkoholu lub innych środków odurzających... :)
          Z góry, rzecz jasna, odrzuciłem możliwość, że pracujesz dla interregio i stąd
          Twój wpis...;)
          • Gość: tomek Re: pociagi Interregio ! IP: 195.47.201.* 04.01.10, 09:15
            Inter regio ma całkiem przyjemne skłądy:
            www.youtube.com/watch?v=YhF0f_GLh7c&feature=related
            • Gość: tomek Re: pociagi Interregio ! IP: 195.47.201.* 04.01.10, 09:16
              są jeszcze ED72:
              www.youtube.com/watch?v=v_9m97JieNA&feature=related
    • Gość: dark pociągi Intercity ! IP: 77.236.0.* 04.01.10, 11:43
      Wygląda to na działanie konkurencji. Jeżdżę Interregio (dość rzadko), ale nie
      zauważyłem brudnych toalet, ani nie odczułem szczególnego zimna. Inna sprawa, że
      nie jeździłem w mrozy. Trochę bym ponarzekał na tłok, ale każdy wie, na co się
      decyduje.
      • Gość: Jarek Re: pociągi Intercity ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 23:00
        Jeśli jeździsz rzadko (zapewne też na krótkich trasach) i do tego nie jechałeś w czasie mrozów, to dlaczego komentujesz.
        Odnośnie brudnych toalet, to dodam jeszcze, że sam fakt iż są prawie zawsze brudne i śmierdzące, to jeszcze pikuś. Na cały skład - kilka wagonów (oczywiście jedno-przedziałowych, zazwyczaj z ceratowymi siedzeniami) są tylko DWA (!!!) kibelki - w pierwszym i ostatnim wagonie! Noż k..wa Bangladesz jakiś, czy co?!
        Takie pociągi powinny jeździć wyłącznie na krótkich trasach, a nie po całej Polsce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka