Gość: Realista IP: 80.55.73.* 11.02.10, 17:40 Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Przemyślu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_online Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr 11.02.10, 17:42 ;) Chyba 3-go Maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Wolny RYNEK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 17:59 Ale kto Ci broni otworzyc aptekę? chyba, że jesteś niedouczony i nie możesz tego tego zrobić; niech będzie 300 aptek - Ty nie wkładasz kasy tylko inwestor - najwyżej on się przejedzie; masz szansę otworzyc aptekę na stoku narciarskim - zawsze mozna cos dla siebie uszczknąć.. może dobre kobiety Ci pomoga - niekoniecznie sfrustrowane.. hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Wolny RYNEK!!! IP: 80.55.73.* 11.02.10, 19:12 A skąd do diabła wiesz, że mi się to nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Wolny RYNEK!!! IP: *.ptvk.pl 11.02.10, 22:23 Czuje to już w moczu że masz takie intencje - ale rozważ aptekę na stoku aby podnieśc jego rentowność!!! Weź se koleżankę "gadatliwą".. Bedzie Duet Fest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: 79.139.106.* 11.02.10, 22:40 Po co to wszystko? Przecież widać , że chcesz dobrze. Przykre, że jakoś Ci nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Land Rover Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: *.perr.cable.virginmedia.com 12.02.10, 00:13 Wie ktoś, ile jest obecnie aptek w Przemyślu? Słyszałem trzy wersje: 39, 42 i 46. Która w miarę najbliższa prawdy? Piszę w miarę, bo niewykluczone, że w międzyczasie powstała następna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.02.10, 03:44 Czy to jakiś problem? Niech będzie tych aptek jak najwięcej. Dzięki temu kamienicznicy mają zyski, a o zysków płacą podatki, apteki płacą podatki i zatrudniają ludzi, którzy też płacą podatki, ponadto nie trzeba dymać do centrum dzięki temu, że apteka jest w każdej dzielnicy. Chyba, że ten "konkurs" jest niewinną zabawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: *.ptvk.pl 12.02.10, 06:12 Ten konkurs nie jest niewinną zabawą tylko wejściem do piaskownicy reakcyjnych wichrzycieli; a nuż uda się destrukcyjnie zadziałać i isakowicza zalinkować!!! każdy sposób jest dobry który prowadzi do celu... okaże sie że na np. 45 aptek w Przemyslu 48 mają popaprańcy upa, te 3 sa w podziemiu co juz odnalazł lechowski; wtóruja mu dziewica nowoorleańska z konsultantem d/s wschodnich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: 213.25.24.* 12.02.10, 07:10 Tez jestem zdania że aptek może być kilka razy więcej. To nie moja sprawa. Ja i tak muszę dymać na 3-go maja bo tam najtaniej. Pod nosem to mam ich kilka w niektórych płaciłem nieraz po dwa razy drożej. Apteki są, ale tak jak by ich nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr 12.02.10, 08:30 Wszyscy wiedzą, że apteki, podobnie jak równie liczne tzw salony fryzjerskie, pełnią w tym mieście dość szczególną rolę, a ich ilość nie ma nic wspólnego z pojęciem zdrowej konkurencji. Najwyraźniej jednak, na forum jest to temat tabu, w przeciwieństwie do praw spadkowych pana O.;) Na szczęście, nie jest to forum prywatne i nikt nie będzie nam dyktował tematów dyskusji, a stęsknionym za "jedyną słuszną" komuną polecam kilka miejsc na świecie, gdzie będą mogli sobie pokrzyczeć na niesfornych i powspominać "czar PRL-u". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:20 A na mojej ulicy nie ma ani jednej apteki ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:12 A tak wracając do pytania realisty, to która?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.02.10, 11:21 Fanka pisze: "Wszyscy wiedzą, że apteki, podobnie jak równie liczne tzw salony fryzjerskie, pełnią w tym mieście dość szczególną rolę, a ich ilość nie ma nic wspólnego z pojęciem zdrowej konkurencji." Czyli co? Czyżby te apteki rzeczywiście były konspiracyjnymi punktami kontaktowymi UPA? W tej sytuacji należałoby pozamykać te wszystkie banderowskie apteki, a banderowców w biały kitlach pozamykać, bo jest prawie pewne, że w tych aptekach,określone siły trują Naród Polski. Podobno UPA w tych aptekach zamiast plastrów opatrunkowych, sprzedają plastry antykoncepcyjne, przez co Naród Polski staje się coraz mniej liczny. Z tego co słyszałem upowcy w aptekach sikają do syropów przeznaczonych do leczenia Polskich Dzieci przez co Polskie Dzieci skazane są na powolną śmierć i umierają w wieku 70, 80, nawet i 100 lat, co jest wyjątkową perfidią. Czas z tym skończyć! A poważnie: czy rzeczywiście w Przemyślu wszystko musi mieć związek z UPA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Sorry IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.02.10, 11:28 uległem sugestii Analityka, dopiero teraz załapałem, co Fanka miała na myśli - że chodzi tu pralnie pieniędzy. Zgadzam się z tym, rzeczywiście liczba mieszkańców nie uzasadnia takiej liczby aptek, choć jest to spora wygoda, ponadto przynajmniej część pieniędzy uzyskanych nielegalnie trafia jednak do budżetu w postaci podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Sorry 12.02.10, 14:00 A ja myślałam, że sugestiom Analityka ulegają wyłącznie panie podejrzanej konduity i pan Mykoła. Przeceniam Cię, jak zwykle.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Sorry IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.02.10, 22:19 Ale przeprosiłem, poza tym naprawdę nie chciałem Cię urazić - bądź miłosierna, plis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Jobrave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 12:51 Jobrave zapytał:A poważnie: czy rzeczywiście w Przemyślu wszystko musi mieć związek z > UPA? Czy Ty sam sobie zadajesz to pytanie - to odpowiedz! Bo nikt nie wpadł na taki pomysł tematczny!Może dałbyś sobie spokój z tym głupim jątrzeniem? Daj ludziom wymienić się informacjami i opiniami. myślę że po to jest to forum a nie po to żeby przerzucać strony w celu omijania Twoich bezsensownych "wstawek".Pozrdawiam.Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Jobrave IP: 77.89.146.* 12.02.10, 13:51 Bądź łaskaw zwrócić uwagę również na inne "wstawki" wówczas dowiesz się skąd biorą się moje. Zwróć również uwagę, ze w kolejnym poscie przeprosiłem za błąd, więc nie gardłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszyna prosta Re: Jobrave IP: *.tktelekom.pl 12.02.10, 21:18 Poponuje przyócić nazwę ulicy Dzierżyńskiegi w miejsce Śnigursiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: 80.55.73.* 12.02.10, 21:12 To ma być konkurs, a nie wszawa polityka i uprzedzenia. Bawić się nie potraficie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Konkurs na najbardziej zaapteczoną ulicę w Pr IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.02.10, 22:20 W przeciwieństwie do moich do niektórych osób uważam, że nie można się bawić bez alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś