matula-tutka 08.09.11, 10:40 Bezdzietny dziad otaczający się na pokaz cudzymi dziećmi to wyjątkowa obrzydliwość. www.tvn24.pl/-1,1716682,0,1,kaczynski-z-dziecmi-wokol-obiecuje-naprawic-przedszkola,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bee Re: Obrzydliwość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 11:06 co eunuch może wiedzieć na temat wychowania dzieci, z jego wypowiedzi wynika że sam potrzebuje opieki, sam jest dużym dzieckiem pod opieką sędziwej matki i kota, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Obrzydliwość! IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.09.11, 11:28 to po co oglądacie te obrzydlistwa? :P nie słuchałam, ale podejrzewam, że o przedszkola i opłaty chodziło, jako matka dziecka przedszkolnego jestem zywo zainteresowana wywaleniem tego bubla prawodawczego, który mi zwiększył opłaty za przedszkole i każe płacić za czas, podczas którego dziecka w przedszkolu nie ma. nieważne, kto to załatwi - dzietny Napieralski czy bezdzietny Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: Obrzydliwość! 08.09.11, 12:39 Bubel o tyle że nie przewidziano paskudnej pazerności samorządów.A sami ich wybieraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Stalin też lubił dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 13:56 Stalin też bardzo lubił dzieci.A nawet pogłaskał je po główce.Tak pokazywały gazety i kroniki. Nie wspomnę już o Hitlerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Stalin też lubił dzieci IP: *.toya.net.pl 08.09.11, 14:35 A ja nie lubię stale wrzeszczących bachorów. Wolno mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Konik na biegunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:46 Tak poważne wystąpienie polityczne a dzieci to olały.Na zdjęciach nawet jeden taki bżdąc wypycha rączką "wodza" z przedszkole. Ale jest niebywały postęp.Taki Stalin pokazywany był z dziećmi z sierocińców.Którym rzeczywiście w tym dniu pomagał. Taki Hitler też pokazywany był z dziećmi.Najbardziej znane są zdjęcia kiedy wysyla dzieci z HJ do obrony Berlina. A u nas postęp.Prawdziwe przedszkole.Przedszkolanka fanka PiS.Tylko u dzieci brak zachwytu. A nawet nie pogłaskał po główce.Zapewne czuł sie tam czyli w przedszkolu obco.Dzieci też Go nie akceptowały. A swją drogą to ciekawe.Niedawno ujeżdżano jak rydwany trumny a teraz chyba do zawłaszczenia konik na biegunach w przedszkolach.Był do dyspozycji 'Wodza" co widać na filmie.Aż się prosi by go dosiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Konik na biegunach 08.09.11, 19:18 Czy Iczka nadal repetuje w gimnaznajum, czy też udało jej się rozpocząć wagarowanie, bo przecież nie naukę w ZSIiM, gdzie przyjmują wszystkich , jak leci? Twoja znajomość języka polskiego jest powalająca, że aż zapytam cię o nazwisko twojego polonisty/tki.....może poprawi mi interpunkcję, z którą zawsze byłam na bakier?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Konik na biegunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 19:26 Pani Faniu.Mój Dziadzio zawsze mi mówił.Pamiętaj zawsze co piszesz a nie jak piszesz. Zatem staram się stosować do zasad mego Dziadzia.Na pierdoły zbytnio nie zwracam uwagi. Na te pierdoły miałam urzędową pieczątke lekarza,którą honorowano w moich szkołach. Nie posługiwałam się tym zaświadczeniem w przedszkolu.Ale tam obowiazywała zasada.Pamiętaj co mówisz a nie jak mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Konik na biegunach 08.09.11, 19:33 Skoncz gimbusie gimnazjum a potem zabieraj sie za komentowanie polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Konik na biegunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 19:35 Na polityce się nie znam.Tutaj rozmawiamy o obrzydliwościach i tylko te staram się komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Konik na biegunach 08.09.11, 19:48 O obrzydliwościach się nie rozmawia, tylko się je SPRZĄTA! Do roboty.....szalety czekają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Konik na biegunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 19:55 Żadna praca nie hańbi. A szalety miejskie Pani Faniu są w należytej czystości utrzymane.Dba o to miasto. Ale Pani nikt nie broni przeprowadzenia inspekcji.Może pani dokonać tego w godzinach urzędowania tych przybytków. A jeszcze jedno są płatne.Musi Pani uważać taj przyjemności zmieści się w Pani wydatkach. Odpowiedz Link Zgłoś