Dodaj do ulubionych

Obrzydliwość!

08.09.11, 10:40
Bezdzietny dziad otaczający się na pokaz cudzymi dziećmi to wyjątkowa obrzydliwość.
www.tvn24.pl/-1,1716682,0,1,kaczynski-z-dziecmi-wokol-obiecuje-naprawic-przedszkola,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: bee Re: Obrzydliwość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 11:06
      co eunuch może wiedzieć na temat wychowania dzieci, z jego wypowiedzi wynika że sam potrzebuje opieki, sam jest dużym dzieckiem pod opieką sędziwej matki i kota,
      • Gość: ala Re: Obrzydliwość! IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.09.11, 11:28
        to po co oglądacie te obrzydlistwa? :P

nie słuchałam, ale podejrzewam, że o przedszkola i opłaty chodziło, jako matka dziecka przedszkolnego jestem zywo zainteresowana wywaleniem tego bubla prawodawczego, który mi zwiększył opłaty za przedszkole i każe płacić za czas, podczas którego dziecka w przedszkolu nie ma.

nieważne, kto to załatwi - dzietny Napieralski czy bezdzietny Kaczyński.
        • matula-tutka Re: Obrzydliwość! 08.09.11, 12:39
          Bubel o tyle że nie przewidziano paskudnej pazerności samorządów.A sami ich wybieraliśmy.
    • Gość: Młody Stalin też lubił dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 13:56
      Stalin też bardzo lubił dzieci.A nawet pogłaskał je po główce.Tak pokazywały gazety i kroniki.

Nie wspomnę już o Hitlerze.
      • Gość: misiu Re: Stalin też lubił dzieci IP: *.toya.net.pl 08.09.11, 14:35
        A ja nie lubię stale wrzeszczących bachorów. Wolno mi?
    • Gość: Ika Konik na biegunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:46
      Tak poważne wystąpienie polityczne a dzieci to olały.Na zdjęciach nawet jeden taki bżdąc wypycha rączką "wodza" z przedszkole.

Ale jest niebywały postęp.Taki Stalin pokazywany był z dziećmi z sierocińców.Którym rzeczywiście w tym dniu pomagał.

Taki Hitler też pokazywany był z dziećmi.Najbardziej znane są zdjęcia kiedy wysyla dzieci z HJ do obrony Berlina.

A u nas postęp.Prawdziwe przedszkole.Przedszkolanka fanka PiS.Tylko u dzieci brak zachwytu.
      A nawet nie pogłaskał po główce.Zapewne czuł sie tam czyli w przedszkolu obco.Dzieci też Go nie akceptowały.
      A swją drogą to ciekawe.Niedawno ujeżdżano jak rydwany trumny a teraz chyba do zawłaszczenia konik na biegunach w przedszkolach.Był do dyspozycji 'Wodza" co widać na filmie.Aż się prosi by go dosiąść.
      • fanka_online Re: Konik na biegunach 08.09.11, 19:18
        Czy Iczka nadal repetuje w gimnaznajum, czy też udało jej się rozpocząć wagarowanie, bo przecież nie naukę w ZSIiM, gdzie przyjmują wszystkich , jak leci?
        Twoja znajomość języka polskiego jest powalająca, że aż zapytam cię o nazwisko twojego polonisty/tki.....może poprawi mi interpunkcję, z którą zawsze byłam na bakier?;)
        • Gość: Ika Re: Konik na biegunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 19:26
          Pani Faniu.Mój Dziadzio zawsze mi mówił.Pamiętaj zawsze co piszesz a nie jak piszesz.

Zatem staram się stosować do zasad mego Dziadzia.Na pierdoły zbytnio nie zwracam uwagi.
          Na te pierdoły miałam urzędową pieczątke lekarza,którą honorowano w moich szkołach.
          Nie posługiwałam się tym zaświadczeniem w przedszkolu.Ale tam obowiazywała zasada.Pamiętaj co mówisz a nie jak mowisz.
          • lechowski51 Re: Konik na biegunach 08.09.11, 19:33
            Skoncz gimbusie gimnazjum a potem zabieraj sie za komentowanie polityki.
            • Gość: Ika Re: Konik na biegunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 19:35
              Na polityce się nie znam.Tutaj rozmawiamy o obrzydliwościach i tylko te staram się komentować.
              • fanka_online Re: Konik na biegunach 08.09.11, 19:48
                O obrzydliwościach się nie rozmawia, tylko się je SPRZĄTA! Do roboty.....szalety czekają!
                • Gość: Ika Re: Konik na biegunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 19:55
                  Żadna praca nie hańbi.
                  A szalety miejskie Pani Faniu są w należytej czystości utrzymane.Dba o to miasto.
                  Ale Pani nikt nie broni przeprowadzenia inspekcji.Może pani dokonać tego w godzinach urzędowania tych przybytków.
                  A jeszcze jedno są płatne.Musi Pani uważać taj przyjemności zmieści się w Pani wydatkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka