Dodaj do ulubionych

Niezależnoć Witolda. W

IP: *.tpnet.pl 29.06.07, 17:03
Biuro Interwencji i Porad PiS w Przemyślu, 2003 rok... Początek "dojrzałej
karieru na "garnuszku" PiS-u
"Od dwóch miesięcy w Biurze Interwencji i Porad dyżurują także radni Rady
Miejskiej w Przemyślu - Wiesław Morawski, Eugeniusz Strzałkowski, Witold
Wiśniewski, Stanisław Szarzyński oraz Robert Majka.
Dyżury te pełnione są w każdą środę, od godziny 17:00 do 18:00"
www.pis.org.pl/article.php?id=2786
I tak było do teraz.
Nie dziwota że PiSowska Rada + kolesie od interesów z Samoobrony przemyskiej
bronia "kolegę po fachu""
Obserwuj wątek
    • Gość: Jack Re: Niezależnoć Witolda. W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:06
      Niezależność radnych Wiśniewskiego i od niedawna Kulawika polega na tym, że
      zrobią wszystko niezależnie kto (Choma, Zapotocki) każe im to zrobić
      • Gość: wójek Re: Niezależnoć Witolda. W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:13
        Jestem ciekwa, jak będzie wyglądała ta " niezalezność " jak go kumple spod celi
        przelecą?1?!
    • Gość: Tik-Tak Re: Niezależnoć Witolda. W IP: *.mcon.pl 30.06.07, 18:43
      Przepraszam, ale wiecie duzo więcej niz przecietny Tik - Tak.To gubi jego i
      jego wpisy.Staram sie napisać, że to cholerne forum słuzy rozgrywkom lokalnych
      urzędników.Mam ku.. racje.Do rzeczy, chodził taki zasraniec w postaci
      nijakiego Wisniewskiegi i skamlał, aby mu pomóc wygrac wybory.Organizacyjnie!!A
      potem to gó.. nie potrafiło powiedziec nawet 'sperdalaj", czyli dzien dobry!
      Może ewentualnie dostac kilka jobów!!!Nawet nie zasługuje na miano gówna!!!
      • piter9939 Re: Niezależnoć Witolda. W 30.06.07, 22:03
        Spoko - tacy ludzie nie rodzą sie na kamieniu. Naprzod państwo zaleca pierwzsy
        milion ukraśc a potem go łapie na kradzieży. Podłoże tej sprawy ma szersze tło.
        Wspolmikami i odpowiedzialnymi są rownież władze tego kraju! Rodzi sie
        pytanie ? ilu z nas nie skusi sie na łatwy zarobek. Jest -to oczywiste sprawa
        moralności i etyki ale kto by se takimi duperelemi głowe zawracał? Jestem
        przekonany że wyłapanie wszystkich przekretasow - unicestwiłoby 4-tą RP.
        • Gość: przemyslanin2006 Re: Niezależnoć Witolda. W IP: *.mcon.pl 01.07.07, 02:15
          piter9939 napisał:(...)Jestem przekonany że wyłapanie wszystkich przekretasow
          unicestwiłoby 4-tą RP.
          --------
          ... ze światłym kierownictwem tego cyrku na czele,oczywista (głównemu clownowi
          już pieprzą w głowie szatany)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka