olcia98 29.05.06, 15:10 Znalazłam ta stronę zupełnie przypadkowo: blanch.blog.cz/galerie/harry-potter/herci-hp-a-fenixuv-rad Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jooasiaa Re: Zdjęcia aktorów do 5 części. 29.05.06, 20:44 Uuuuu a Tonxs miała mieć krótkie włosy, myslałm ze bedzie mniejsza i bardziej koścista:) Odpowiedz Link
ewengarda Re: Zdjęcia aktorów do 5 części. 29.05.06, 20:54 Fakt, Tonks niefajna. Ale to co najpiekniejsze, to czeskie nazwiska bohaterow - mnie pobily Tonksova i Lenka zamiast Luny - wszyscy kochamy czeska mowe;-)) Odpowiedz Link
yaotzin Tonks 30.05.06, 00:01 Ja tylko na chwile: en.wikipedia.org/wiki/Natalia_Tena I co Wy na to? Odpowiedz Link
ewengarda Re: Tonks 30.05.06, 22:24 na tym zdjeciu w Wikipedii wyglada fajnie. Ale dobila mnie jej data urodzenia - czy ja serio jestem taka stara;-)) Odpowiedz Link
ewengarda Re: Zdjęcia aktorów do 5 części. 29.05.06, 21:07 Znalazlam linki do paru fotek na Forum Mirriel (mirriel.ota.pl/forum/index.php) Mlody Syriusz: www.harrypotterfanzone.com/gallery/displayimage.php?album=100&pos=37 (eeeeeee, zdjecie kiepskiej jakosci, ale kurcze, on wg. ksiazki mial byc przystojny - a tu tej przystojnosci jakos nie widze...) Zakala: www.mugglenet.com/viewer/?image_location=/ootp/jason.jpg (moim zdaniem super) Bellatrix: www.celebopedia.com/helena-bonham-carter/images/helena-bonham-carter.jpg (dla mnie bomba) No i mlody Severus: www.mugglenet.com/viewer/?image_location=/ootp/alec.jpg (nic nie napisze, bo mi slow brak...) Odpowiedz Link
olcia98 Re: Zdjęcia aktorów do 5 części. 30.05.06, 21:50 Bella świetna, Syriusz ostatecznie, a ze Snapem krótko mówiąc przegieli, a Tonks w porządku:) Odpowiedz Link
kasztannova ojazeszniemoge 31.05.06, 17:49 O jażeszniemogę!!! Co to w ogóle jest! Bellatrix - są 2 propzycje czy ja czegoś nie qmam? Bo ta Helena ma czym oddychać ale żeby to była Tonks - to jak Polska a Australia! Młody Syriusz - Rany Yulek toż to jakiś cielak, rumiane dziecię obory, oni chyba Oldmana nie widzieli. A Snape!!! Rany Boskie! Mniej w nim demoniczności niż siarki w zapałce! A już miałam nadzieję że może w 5 części wezmą się do roboty i dobiorą coś lepiej! Po prosu ka ta stro fa! Ciekawe co sobie myślą Garry Oldman albo Alan Rickman jak widzą co dobrano na ich młodsze wersje... współczuję im. Odpowiedz Link
fatalna_jendza Re: ojazeszniemoge 01.06.06, 14:20 Umbridge jest taka, jak sobie wyobrażąłam. Aha, mam pytanie: kto to just Pastorek? :P Odpowiedz Link
mrs.mcgonagall Re: Zdjęcia aktorów do 5 części. 01.07.06, 20:43 Syriusz to kompletna klapa, James tez mi się nie podoba (mogliby wziąć Dana, byłoby taniej- on zreszta nigdy w filmie nie miał "uderzająco zielonych, migdałowych oczu"), reszta całkiem całkiem. Pozostaje nam wierzyć w moc charakteryzacji...:/ale Syriusza nie zdzierżę... Odpowiedz Link
fatalna_jendza Re: Zdjęcia aktorów do 5 części. 01.07.06, 22:04 Mi by na umgridge pasowała szanowna pani Beger, ale ta też jest fajna :-) Odpowiedz Link
langolier_maximus Re: Zdjęcia aktorów do 5 części. 03.07.06, 08:45 Na Umbiridge świetna bylaby moja byla v-ce dyrektorka z pracy ;-).Zawsze Umbrigde widzialam wlaśnie jako "Ruda" (zwyczajowo zwana k*&&** *%^$#%^&)rude podstarzale babsko wygladajace jak stara zaniedbana ropucha, z grubym tylkiem, podniesionym zwykle mowila podniesionym glosem (a jak czegos chciala to mowila do mnie wykrzywiona z oblesnym smiechu "pani Asiuleńko"...boze..a ja nienawidze zdrabniania), podsluchiwala, byla wscibska,ograniczona (skonczyla jakies studia jak miala pod 50-tke), plebejska, ubierala sie jak tandeciara..i dlugo by wymieniac..niestety juz nie pracuje bo ja wywalili i zostala z ciezkimi dlugami i pozaciaganymi kredytami..w sama pore bo juz mialam babe struć ;-) Odpowiedz Link
langolier_maximus Re: Zdjęcia aktorów do 5 części. 02.07.06, 18:10 Mlody Syriusz- dla mnie moze byc.No-moze i ma nos jak hydrant ;-)ale zdjecie ktore widzialam jest sredniej jakosci-ja mam wzrok bynajmniej nie sokoli ,wiec moze w filmie bedzie ok..? Bellatrix- gdybym miala inna orientacje seksulana to bym sie oswiadczyla Helenie Bohnamm Carter -za wszyskie role!! Snape- moze byc.wlosy mu sie ofarbuje i po klopocie ;-) Odpowiedz Link