azjawusa 03.02.05, 03:03 Prosze trzmajmy kciuki za Marcinka z chorym serduszkiem.Odlecial juz do Francji na Operacje. Marcinku,trzymaj sie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiap10 Re: Za Marcinka! 03.02.05, 08:45 Bede sie modlic za Marcinka i jego szczesliwy powrot do domu. Moze wiesz, gdzie i kto bedzie Marcinka operowal w Paryzu? Moja coreczka ze wzgledu na wade serduszka urodzila sie i byla juz 4 razy operowana w tym miescie. Odpowiedz Link
azjawusa Re: Do gosiap 10 03.02.05, 15:14 Gosiu Nie wiem naprawde kto operuje Marcinka. Wczoraj w telewizji go pokazywano jak odlatuje ale nie zwrocilam uwagi na nazwe kliniki i nazwisko lekarza. Odpowiedz Link
anuszka_bishi_buluu Re: Za Marcinka! 03.02.05, 09:22 Za Marcinka kciuki moje+tradycyjnie kciuki moich kotów. Miniaczkowi pomogły podczas usg więc Marcinkowi też pomogą. Da radę! Marciny to fartowne chłopaki. Mój był wyjątkiem ale to tylko potwierdza regłuę prawda? Będę o nim myślała Dorota mama Aniołka Marcinka Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Za Marcinka! 03.02.05, 10:50 Proszę Cię Boże, daj zdrowie Marcinkowi... Odpowiedz Link
penelina Re: Za Marcinka! 03.02.05, 13:49 Trzymam kciuki u obydwu rąk i wysyłam dobre fluidy... Odpowiedz Link