Dodaj do ulubionych

DLACZEGO?????

05.06.05, 02:23
Dlaczego nas obrazasz?Sanszajn84 zadala mi to pytanie. Mialam nadzieje, ze
bede dla was "kopniakim w tylek". Zarzucono mi(miedzy innymi), ze osoby chore
moga szukac wsparcia na tym forum.( To ja).Anula36-to TY napisalas w watku
-Urosl mi brzuchol!!-soffica (22.04.04-22:45) ..........sprawa niedoczynnosci-
przy tym zdecydowanie sie tyje.Ja tam nie mam zadnej nadziei,nejsetem chora,
tylko zarlok i leniuch.Nie masz nadziei, ze jestes chora? I TY mnie i innych
pouczasz?
Obserwuj wątek
    • rotkaeppchen1 Re: DLACZEGO????? 05.06.05, 07:24
      A nie pomyslalas, ze wlasnie "bycie zarlokiem i leniuchem" jest problemem samym
      w sobie, i ze gdyby tak nie bylo, kazda osoba otyla (nie chora) moglaby bez
      probemu schudnac? Czesto takie poblazliwe wobec siebie stwierdzenie, wcale nie
      oznacza, ze ktos sie zgadza na pewien stan i jest mu z nim dobrze. Przeciez
      czesto palacze, ktorzy usilnie staraja sie rzucic palenie, na pytanie dlaczego
      pala, nie odpowiadaja niekonczacym sie monologiem, jak to walcza ze swoim
      nalogiem, tylko mowia "zartobliwie": jak nie bede palil, to umre zdrowszy - i to
      wcale nie oznacza ze tak mysla i ze sa ze swego nalogu zadowoleni.
      Mowi sie, ze ludzie otyli nie maja samodyscypliny, nie potrafia narzucic sobie
      diety albo jej utrzymac. W duzej mierze pewnie tak jest, i to tak naprawde jest
      glownym problemem, wynikajaca z tego otylosc, jest jedynie skutkiem tej
      nieumiejetnosci.
      Co do wsparcia, uwazam, ze jezeli osoba z nadwaga (zakladam, ze zdrowa) naprawde
      nie jest w stanie podjac walki ze zbednymi kilogramami, i bardziej cierpi z tego
      powodu, niz z samej otylosci, powinna szukac wsparcia innych - podobnych do niej
      osob. Przynajmniej nie bedzie sie dolowac, bedac osoba gruba, a kto wie, moze
      wlasnie pozytywne nastawienie do siebie takim jakim sie jest paradoksalnie
      pozwoli na zmiane. A "kopniak w tylek" w takich przypadkach moze jedynie
      zirytowac lub - co gorsza - sprawic duza przykrosc.
    • paragraf221 Re: DLACZEGO????? 05.06.05, 08:48
      Miłe Panie!!!!!!nie było mnie trochę,jestem i co widzę?Jad się wylewa na tym forum.
      A może przestaniemy się tak obrażać?Przecież nie o to chdzi.Citrus kopniaki też
      są przykre.Anulko proszę zrób tu porządek.
      pozdrowienia dla puszystych i mniej puszystych
    • sanszajn84 Re: DLACZEGO????? 05.06.05, 09:57
      Citrus to forum nie zostało stworzone do tego by mnie na nim ktoś "kopał".
      Dosyc mnie juz w zyciu "nakopano". Tu ludzie staraja sie odnalesc innych ludzi
      z takim samym problemem, którzy rozumieja sie bez zbednych słów. Uwzględnij to
      jak nastepnym razem bedziesz chciała cos napisac !
      • citrus1 do paragraf221 05.06.05, 10:01
        Czy wiesz, ze Twoja tkanka tluszczowa moze konwertowac Twoje meskie hormony na
        zenskie?
        • citrus1 grube jest brzydkie 05.06.05, 10:22
          i taka jest moja opinia.Wezcie sie za siebie hodowcy kalek.Nie wmawiajcie
          nikomu, ze grube jest sexy,jedrne itp.Zajzycie w te swoje faldy,co tam macie-
          grzybice.To forum absolutnie udowadnia statystyke-grube jest glupsze.
          • paragraf221 DO CITRUS 05.06.05, 10:40
            Szara myszo a tobie się gotują resztki mózgu.Czyżby zal za utraconymi marzeniami?
          • sevena74 Re: grube jest brzydkie 05.06.05, 12:17
            niestety..poziom forum zaniżyły twoje wypociny citrus. Brak tolerancji. Jesteś
            totalną żenadą , szkoda pisać. A grzybicę to własnie ty masz ale w swoich
            fałdach...mózgowych. Jesteś niedowartościowaną , zagupbioną osobą , bez celu w
            zyciu i z kompleksami nie do wyleczenia. zapewniam cie , że na tym forum swoich
            kompleksów nie uzdrowisz. Jedyne z czym mogę się zgodzić to to , że jesteś
            głupsza niż wszyscy . Żegnamy bez żalu oczywiśćie.
          • sanszajn84 Re: grube jest brzydkie 05.06.05, 16:02
            Sama jestes gruba więc takze ( wg ciebie) jesteś głupia !! Nie wiem czy wiesz,
            ale tkanka tłuszczowa ma wiele funkcji w organizmie... np. powoduje lepszą
            rozpuszczalność witamin A, D, E i K, pozatym wypełnia skóre od srodka
            sprawiając iz wygląda ona młodziej i jędrniej, chroni i utrzymuje narzady we
            własciwej pozycji, pomaga zachować stałą temperature organizmu... Oprócz tego
            oczywiscie otyłość jest skutkiem wielu chorób.......ale na cos musze chyba
            umrzec !!!
            No a w fałdach to chyba masz sama grzybice, no bo nie masz tyle szarych komórek
            zeby to wymyślic, więc napewno jest to "z zycia (twojego) wzięte". Poza tym
            wypowiadasz sie jak zakompleksiony facet więc chyba zaczynasz się w niego
            zmieniać ! Nara !
          • basiaxyz Re: grube jest brzydkie 12.06.05, 02:09
            popieram!!
        • paragraf221 DO CITRUS 05.06.05, 10:29
          Citrusku kochanie !ja mam strasznie duuuuuużo wzrostu,więc u mnie tak naprawdę
          nic nie konwertuje.Jeśli już to w kierunku męskich hormonów.Zapewniam Cię że
          jaja mam,i nic ale to nic nie jest w stanie tego zmienić.A może to u ciebie
          szara myszko coś się pokonwertowało?
          • anula36 Re: DO CITRUS 05.06.05, 12:26
            osobe chore ale cielesnie a nie z nienawisci. I pragnace dobra bliznich anie
            siniaczenia im dup.
            Niestety nie moge zrobic nic poza zaproszeniem na forum zamkniete- nei jestem
            tu adminem tylko uczstnikiem.
            • basiaxyz Re: DO CITRUS 12.06.05, 02:12
              anula,"Jak na mój gust to chyba Ci się przed chwilą sufit zwalił na Twój
              pustostan"
              • prunelka Re: DO CITRUS 10.07.05, 03:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka