Dodaj do ulubionych

stepper skrętny

15.11.05, 16:32
chcę go kupić tylko w sklepach go nie widzę? czy tylko pozostaje mi tv makret
lub allegro? ktoś go gdzieś widział? jak tak to za ile? :)
i mam jeszce pewien problem bo jeśli to co piszą na allegro jest prawdą że
dopuszczalne obciążenie to 80 kg to moge sobie narazie pomarzyć
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: stepper skrętny 15.11.05, 21:50

tak z tym 80 kg to prawda.
      wiem ze produkuje takie Kettler:
      www.athleticshop.com.pl/product_info.php?products_id=755
      a w krakowie widzialam takie "no name" w markecie real za 200 zl.
      • ramzes-ka Re: stepper skrętny 17.11.05, 11:17
        szkoda że to jednak prawda, a juz się tak na niego napaliłam
        Anula, a ten "no name" to też był skrętny czy nie?
        Bo takich nieskrętnych to widziałam masę a poza tym do najblizszego reala mam
        chyba ok 120 km. :/
        • anula36 Re: stepper skrętny 19.11.05, 09:37

• ramzes-ka Re: stepper skrętny 29.11.05, 12:29
            nadal szukam tego skretnego jednak i wiesz, muszę powiedzieć że to bardzo
            dziwne, bo widuje wygladem te same stepperki ale obciążenia dopuszczalne są
            80kg, 110kg a nawet 120kg więc ciekawe kto z ogłaszających mówi prawdę
            • ramzes-ka Re: stepper skrętny 29.11.05, 12:30
              o np. tutaj:
              klubfitness.pl/stepper-eliptyczny-ltt-hms-p-19.html
              • ramzes-ka Re: stepper skrętny 29.11.05, 12:32
                za to ten już inaczej:
                klubfitness.pl/stepper-hms-s3000-leftright-p-20.html
                • kayka Re: stepper skrętny 29.11.05, 15:24
                  Witam
                  Zakupiłam taki steper na allegro (jak ten pierwszy) kilka dni temu. Waże około
                  90kg (bardziej "in plus) niz "in minus"), troche "postepowałam" i jeszcze
                  działa;))
                  • ramzes-ka Re: stepper skrętny 29.11.05, 22:18
                    o wow i jak i jak? ciężko? a może jakieś efekty?
                    nie mniej jednak nadal zastanawia mnie to ile one w rzeczywistości mają tego
                    dopuszczalnego obciążenia
                    • kayka Re: stepper skrętny 30.11.05, 10:36
                      Powiem tak...lekko nie jest:)Ale ja jestem, delikatnie mowiac, niewysportowana.
                      Po 5 minutach na minimalnym oporze wymiekam, ale zmuszam sie i po krotkiej
                      przerwie jade dalej.
                      Ten steper jest "made in czajna" i opisu od producenta ile wynosi maksymalne
                      obciazenie to on nie ma. Jest jakas ulotka od importera i na niej zdaje sie
                      pisze ze 110kg, ale głowy uciac sobie za to nie dam. Jak chcesz moge sprawdzic
                      w domu i Ci jutro napisac.
                      Plusem tego stepera jest to ze czuć ze pracuja nie tylko nogi, ale i pośladki.
                      Więc mysle ze jest dobry dla osób, które chcą zrzucić z okolic bioder.
                      Aha i niektore te stepery na allegro maja dołączone takie linki do ćwiczen
                      ramion. Nie napalaj sie na to za bardzo, bo te linki to chyba tylko
                      Pudzianowski moze rozciagac;)Takie mocne cholery...
                      Kaśka
                      • ramzes-ka Re: stepper skrętny 30.11.05, 11:12
                        Nie, no nie musisz sprawdzać tego obciążenia, powiedzmy że importer ma racje
                        (110kg) :)
                        A co do linek to nawet o nich nie myślałam, bo ja już miałam czarną wizję że w
                        razie gdybym ćwiczyła z linkami to podczas ciągnieca ich do góry mogłaby mi sie
                        odhaczyć jedna od dołu i dostałabym nią w zeby więc linki zdecydowanie sobie
                        odpuszczam, lepiej kupić te takie (nie wiem jak to sie dokładnie zwie)
                        obciążniki na nadgarstki i wtedy łapakmi machać.
                        • kayka Re: stepper skrętny 30.11.05, 11:28
                          :)))))
                          Odhaczyć bys tego nie mogła, bo to jest przywiazywane do postawy tego stepera.
                          Isnieje hipotetyczna możliwośc ze mogłabys ja urwac, ale wtedy to faktycznie
                          droga do Strong Menow stoi dla Ciebie otworem:)
                          Aha i wiesz co?...jakbys kupiła ten steper to mam do Ciebie prośbe. Daj znać
                          czy widzisz jakaś duza róznice w oporze pomiędzy maksymalnym a minimalnym. Bo
                          jak dla mnie, opory te sa dośc podobne. Poki co niespecjalnie mi to
                          przeszkadza, ale potem, kto wie;))(Optymistka ze mnie...)I nie wiem czy skladać
                          reklamowacje czy tak moze ma byc. To moj pierwszy steper w zyciu i sie nie
                          znam...
                          Podrawiam
                          Kaśka
                          • ramzes-ka Re: stepper skrętny 05.12.05, 16:24
                            No jak narazie nie kupuję, bo jednak boję się że zarwę go, ale planuje po nowym
                            roku. Dziś za to idę na 2 godziny ćwiczeń, tylko nie wiem czy bedę miała siłę
                            wrocić do domu. A w czwartki właśnie się dowiedziałam że u nas jest step więc
                            też się zastanawiam czy nie iść jeszcze i tam przed aerobikiem. Bo najgorsze
                            jest to, że samej w domu to mi się nie chce tak długo ćwiczyć a w grupie
                            przynajmniej można się pośmiać i pogadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka