Dodaj do ulubionych

Neurolog - Łódź

20.05.11, 21:11
Witam

Czy ktoś z Państwa może mi polecić dobrego neurologa z Łodzi. Nie ma znaczenia czy prywatnie czy państwowo
Obserwuj wątek
    • madlen_bright Re: Neurolog - Łódź 30.06.11, 16:00
      Witam,
      szczerze polecam doktora Macieja Juryńczyka. Ma dużą wiedzę i przy tym ludzkie podejście do pacjenta. Na codzień pracuje w Klinice w szpitalu Barlickiego, a przyjmuje prywatnie w "FMC Centrum Medyczne" przy ul. Piłsudskiego.
      • od.czasu.do.czasu Re: Neurolog - Łódź 06.07.11, 11:53
        Ja też skorzystam, dziękuję.
        • llidkaa Re: Neurolog - Łódź 18.07.11, 18:49
          Czy jest nas na tym forum więcej z Łodzi i okolic, możecie polecić jeszcze jakiegoś dobrego, sprawdzonego lekarza?
          • meggi_p Re: Neurolog - Łódź 18.07.11, 19:02
            My znaleźliśmy i juz raz byliśmy u dr n. med. Aleksander Niewodniczy
            Łódź 90-113, woj. łódzkie
            ul. Sienkiewicza 13
            tel. (42) 6332822

Pierwsza wizyta bardzo pozytywnie
            koszt 1 wizyta 120 zl kolejne po 100
          • lisina Re: Neurolog - Łódź 03.08.11, 14:18
            Polecem neurolog dr. Zofię Rebeś. Pani doktor jest specjalistą epileptologiem i jest naprawdę świetna w tym co robi. Rozpoznała u mnie padaczkę na długo przed tym zanim dostałam pierwszego napadu i gdybym jej wtedy posluchała i zaczęła się leczyć, to pewnie nigdy bym tego napadu nie dostała. Pani doktor przyjmuje w CZMP państwowo i prywatnie w Dermedzie na Piotrkowskiej. Troche surowa w obejściu, nie słodzi, nie rozczula się ale to naprawde fachowiec z duuuzym doswiadczeniem.
    • tomasz.nowak101 Re: Neurolog - Łódź 20.07.11, 21:00
      Polecam gorąco - dr Inez Koźlak, m.in w Salve przy A.Struga w Łodzi.
      Leczę się u niej od wielu lat, super podejście, właściwie ustawione dawki leków. Pracuję i cieszę się życiem. Pozdrawiam serdecznie
      • justynaa.b Re: Neurolog - Łódź 21.12.11, 09:49
        Polecam prof Wendorffa
        • od.czasu.do.czasu Re: Neurolog - Łódź 26.12.11, 21:54
          Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka