elgosia 30.05.12, 17:56 Macie? Polecacie coś? Chodzi mi o taką do ogrodu, zabudowaną, ok 2 m średnicy. Najlepiej tanią i solidną Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: trampolina 30.05.12, 18:20 mamy bardzo polecamy uważam to za najlepszą inwestycję jeśli chodzi o zabawki do ogrodu. mamy taka 1,8 metra 2 dzieci skacze tam na luzie, czasem skacze tam 4 - bo trampolina jest w domku letnim na wsi i bywają tam oprócz moich - dzieci mojego brata. wprowadziliśmy zasadę że na raz wchodzi 2 dzieci bo bywało ze się o siebie obijali. Dla 2 taka wielkość jest bardzo ok. kupiliśmy na allegro w zeszłym roku - niestety nie podam sprzedawcy bo to brat kupował. Odpowiedz Link
eps Re: trampolina 30.05.12, 19:13 ja mam bodajże firmy Bemar 3 m. i jest super. wytrzymuje 3 dzieci i dorosłego w jednym czasie. przed zakupem musisz zwrócić uwagę żeby miała min. 4 nogi i grube rurki. Niestety te tańsze stoją na 3 nogach i mają cienkie rury i po jednym sezonie są do wywalenia. Odpowiedz Link
mamawif Re: trampolina 31.05.12, 06:26 macie, macie, polecacie nie wiem ile masz dzieci, ja przy trójce mam średnicę prawie 4 m zawsze chcą skakać razem i trampo jest w sam raz jak przyjeżdżają inne dzieci, nie wpuszczam więcej niż 3, bo się obijają o siebie dzieci szaleją strasznie, rozważ czy nie chcesz większej konkretnej firmy nie polecę, bo trampo przyjechała z Norwegii od matki chrzestnej , polecam poszperać na allegro Odpowiedz Link
nata76 Re: trampolina 31.05.12, 09:40 tez mamy,ale przy czwórce ze średnica ok 5 m. i tak wszyscy zazwyczaj sa razem skakać. kupiłam na allegro sky ramiz sie nazywa. z siatką i drabinką. Odpowiedz Link
brzoza7437853 Re: trampolina 25.10.15, 15:06 Też kupiliśmy w Ramizie. Nie polecam po sezonie siatka się rozeszła. Reklamacji nie uwzględniają Odpowiedz Link
kasperkowa Re: trampolina 31.05.12, 10:42 Mamy!! świetna sprawa, tylko my kupiliśmy w obi albo w liroy'u nie pamiętam, ma 3 nogi i średnice 3 metry. Udźwig chyba w opisie 120 kg ale niestety nie wpuszczam tam więcej niż 2 dzieci ponieważ trampolina nie jest stabilna i jak 3 dzieci skacze to pomimo tego że maja mniej niz 120 kg razem to trampolina skacze razem z nimi i dzieci się o siebie obijają. Kup solidniejszą, bo to świetna zabawa no i na wszelkich festynach tę atrakcję mam już z głowy Odpowiedz Link
delfinela Re: trampolina 03.06.12, 07:11 Mamy 2,5m srednicy, no-name zakupiony na allegro. Stabilna, codziennie skacze 4 dzieci. Frajda ogromna. Odpowiedz Link
elgosia Re: trampolina 05.06.12, 22:32 A co sądzicie o takiej? allegro.pl/promocja-tylko-teraz-trampolina-300cm-z-siatka-i2391043934.html Odpowiedz Link
benignusia Re: trampolina 05.06.12, 22:52 to mój najlepszy zakup!!mamy najwiekszą jaka była(12 ft)i cała czworka będąc w domu cały dzien(weekend) szaleje na niej około 2 3 godziny dziennie,uwielbiają,główna atrakcja w ogrodzie Odpowiedz Link
anna_sla Re: trampolina 05.06.12, 22:56 my mamy taką 183cm, kupione w Netto... a bywają trampoliny niesolidne?? Nasza trzyma się kupy, tylko dzieci strasznie wyeksploatowały osłonę na sprężyny, teraz musze kupić nową, bo grozi to uszkodzeniem się. Może lepsze są takie trampoliny, których siatki zaczynają się przed osłoną a nie za? Wtedy ta osłona nie byłaby taka eksploatowana, bo dzieci nie będą po niej skakały. Mam na myśli takie coś: chociaż pewnie też ma jakieś swoje wady Odpowiedz Link
wawija Re: trampolina 14.06.12, 22:46 My mamy małą, 1,4 m średnicy, ale za to stoi w domu i zabawa (rozładowanie nadmiaru energii ) jest cały rok. Jedna z najlepszych zabawek. Odpowiedz Link