27.07.12, 01:24
Trochę niewakacyjnie, ale przymierzamy się do zakupu plecaka dla 4-klasisty. Szukamy czegoś lekkiego, wytrzymałego, pojemnego i dobrego dla kręgosłupa. Pewnie czegoś podobnego nie wymyślono, ale jakbyście słyszały o czymś podobnym, to jestem zainteresowana.
Obserwuj wątek
    • pola468 Re: Szkoła 29.07.12, 12:58
      My skupiliśmy się na produktach firmy "JanSport". Dla męża znaczącym atutem jest tu akurat trwałość produktu (do 30 lat włącznie), a wybór fasonów jest dość bogaty; zaletą tego, co widzieliśmy już była na pewno lekkość smile. Plecaka szukamy dla 8letniego 3klasisty.
      Tyle mogę podpowiedzieć na dziś smile.
      • 2007e Re: Szkoła 29.07.12, 23:06
        Tez najbardziej widzi mi sie Jansport. Jeszcze myslalam o Herlitzie i Topgalu. Najgorsze, ze zakup pewnie i tak nastapi przez internet, ale wolalabym wczesniej go zobaczyc na wlasne oczy.
        • anka_zz Re: Szkoła 21.08.12, 23:39
          rewlacyjny jest (ok 140zł?-150zł? -nie wiem czy mieści się w budzecie) taki z lego: albo ninjago (czerwony, zielony) albo hero factory (niebieski). Taki jak np ten:
          allegro.pl/plecak-lego-ninjago-czerwony-lc-01-najtaniej-i2571895968.html
          Lekki, trwały, ma dobre wzmocnienie na plecach ale nie ciężką konstrukcję, nie uwiera, ma ileśtam kieszonek. Przyznam, że przed zakupem obeszłam całą szkołe syna podczas przewry kiedy walaja się różne plecaki i "pomacałam" te bardziej obiecujące - może tak będzi Ci łatwiej sprawdzić który jest OK?
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka