Dodaj do ulubionych

Prośba o modlitwę

23.12.12, 06:19
O tygodnia wszyscy jesteśmy chorzy, wirus nas powalił, ale najbardziej niepokoję się o Wojtusia-18 mcy-od poniedziałku gorączka ok.40 co 3-4godz. koszmarny katar, kaszel, apatia. Od wczoraj jest na summamedzie-wziął 3 dawki, wydawało się, ze jet lepiej, temperatura nie wzrosła od 2.30do popołudniu, trochę jadł, na pewno był komunikatywniejszy, bo uśmiechał się , żartował. A w nocy-znów ponad 39, kaszel jak diabli, katar znowu mega... Skąd ta gorączka?...Chyba będziemy musieli jechać do szpitala, oprócz piersi niechętnie pije, pampers jeden an cały dzień...Nie tyle martwię się tym szpitalem, ile faktem, że w okresie świątecznym to na wiele tam liczyć nie mogę...., tak się o niego boję... Pomódlcie się, żeby szybko wyzdrowiał...
Obserwuj wątek
    • mama.rozy Re: Prośba o modlitwę 23.12.12, 08:47
      trzymaj się
      mój najmłodszy też na antybiotyku,reszta rodziny lezy
      jedź do szpitala,może wystarczy zmienic antybiotyk
    • magdak_1977 Re: Prośba o modlitwę 23.12.12, 16:50
      Modlę się , modlę. Trzymaj się! Mój jak chory też niewiele oprócz piersi je, czasem wręcz nic i mało sika. Dawaj ile się da i sama dużo pij. I najważniejsze - myśl jak najbardziej pozytywnie ( wiem, łatwo się mówi). W końcu 18 miesięcy to nie 2 miesiące, wyjdziecie z tego szybko. Przytulam mocno
      • asia-ch Re: Prośba o modlitwę 24.12.12, 09:45
        I ja się pomodlę.
        • pola468 Re: Prośba o modlitwę 25.12.12, 00:16
          Trzymaj się kochana.
    • delfinela Re: Prośba o modlitwę 26.12.12, 21:21
      U nas bardzo podobna sytuacja, dwoje młodszych dopadła okropna infekcja. Od piątku przed świętami. Bardzo wysoka gorączka, nie dająca się zbić. Dopiero czwarty dzień antybiotyku przyniósł poprawę. Trzymam kciuki i obiecuję modlitwę.
      • maman3 Re: Prośba o modlitwę 26.12.12, 23:10
        Dzięki, dziewczyny smile . Naprawdę blisko było, że Wigilii bym nie dała rady przygotować. Szpital wisiał nad nami jeszcze 24. Wszyscy chorzy. Do tej pory kaszel nas kładzie, temperatura koło 38-ja, dzieci ciut niżej. Czuję się, jakby to była grypa, ledwo ruszam rękami...
        Mały nie ma apetytu, nie chce pić poza cycem. Dużo śpi. Wirus okropny-taki dwufazowy-już się wydaje,że człowiek zdrowy, a tu bach! Znowu ponad 39 i już absolutna rozkładka. Niektórych trzymało trzy tygodnie...
        A rodzina! Nikt niczego nie zaproponował, nie podrzucił...Moja mama była dwa dni przed Wigilią, na kilka godzin, ale ona mieszka 45 km od nas i ma problem z dojazdem-poza tym zaraził się i też leży. Tesciowa ze szwagierką mieszkają 10 km od nas, ale do głowy im nie przyszło, żeby zaproponować pomoc-pytała tylko, czy w drugie święto może do nas przyjechać z prezentami...
        • estel7 Re: Prośba o modlitwę 28.12.12, 22:16
          trzeba było teściową zaprosić i zarazić wink
    • meggi79 Re: Prośba o modlitwę 30.12.12, 00:46
      I jak się czujecie kochani ?
      • 3lina Re: Prośba o modlitwę 30.12.12, 12:38
        U mnie swieta byly okropne. Starsza corka kaslala i wymiotowala, syn mial straszliwa biegunke. Caly czas swiateczny uplynal pod znakiem sprzatania i prania... A najmlodsze malenstwo (jutro bedzie mialo 2 miesiace) w nocy z 24 na 25 najpierw zwymiotowalo dwa razy a potem zaczelo sie krztusic i dusic. Wezwalismy karetke, maz pojechal z mala do szpitala. Na szczescie wszystko jest dobrze. Nie wiem, co sie stalo. To byly meczace swieta, na szczescie juz jest lepiej. A co u Ciebie maman? Jak dzieciaczki? Jak Ty sie czujesz?
        • maman3 Re: Prośba o modlitwę 30.12.12, 15:28
          Prawda, że mało swiąteczne te święta? Nas ciągle trzyma, mąż powalony druga fazą, a myślał, ze juz ją miał, ja lepiej, dzieci na pewno też-zostało pokasływanko i obrzydliwy katar. W naszym regionie grypa dalej szaleje-u mojej mamy przerodziła sie w zapalenie płuc.... Pierwszy raz mam dość zimy..., choć to właściwie nie zima, tylko nie wiadomo, co.
          Zdrowia, dziewczyny, dla całych Waszych rodzin, na ten Nowy Rok (i następne) smile .
          • lisia312 Re: Prośba o modlitwę 30.12.12, 16:01
            no właśnie, jakby była zima, to nie byłoby chorób...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka