natkapatka74 27.01.14, 08:47 czy czytałyście na portalu wsumie.pl Pamiętniki Matek Polek, polecam.... zwłaszcza teksty Dagmary Kamińskiej - mamy siedmiorga dzieci i Justyny Walczak - mamy dziesięciorga dzieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grrrrw Re: Pamiętniki Matek Polek 27.01.14, 09:31 A ile z ZUS bedzie miala po ukonczeniu...... ? Odpowiedz Link
undoo Re: Pamiętniki Matek Polek 27.01.14, 19:45 a czy ktos w ogole bedzie mial cos z ZUS? wchodzimy w meksykanski systrem emerytalny - dzieci beda rodzicow na starosc utrzymywac chyba juz nikt zludzen nie ma, ze ZUS trzeba traktowac jako fundacje wspierajaca naszych dziadkow i rodzicow, a przy okazji, niestety, troche darmozjadow (pomijam ludzi, ktorym daje prace, bo oni tam za friko nie siedza, tylko cos robia w przeciwienstwie do wierchuszki ZUSu) Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Pamiętniki Matek Polek 27.01.14, 20:11 kiedyś o ZUSie będziemy opowiadac dzieciom i wnukom i nie uwierzą Odpowiedz Link
basha Re: Pamiętniki Matek Polek 29.01.14, 09:12 Tego mi bylo trzeba, spojrzenia z dystansu, popłakałam sie przy kilku tekstach. Piękne. Zwłaszcza tekst dziecka "Jestem z rodziny wielodzietnej". Wiecie, że moje dzieci chciałyby jeszcze rodzeństwo? Ja myślałam, że mają dość hałasu tłoku, moich nerwów, ale one sie uwielbiają. Odpowiedz Link