luxnordynka 17.04.14, 17:01 wiem, że już sporo bylo o suszarkach, mam tylko jedno pytanie-czy ulatwia Wam życie, oszczędza czas? pozdrawiam, E. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sainiri Re: suszarka do prania 17.04.14, 17:36 mało tu piszę, ale o suszarce napiszę: nie wiem, jak w okresie późna jesień - zima - wczesna wiosna funkcjonowałam, zanim ją kupiłam warta każdej wydanej złotówki! Odpowiedz Link
mela_28 Re: suszarka do prania 17.04.14, 20:25 absolutnie sie zgadzam ,najbardziej potrzebna z rzeczy która posiadam Odpowiedz Link
mamafajnejtrojki Re: suszarka do prania 18.04.14, 14:11 Też rozważam taki zakup, ale znajoma twierdzi, że strasznie niszczy ubrania. Zgodzicie się z tym? Może to zależy od marki/jakości/ceny sprzętu? Odpowiedz Link
mali-nki Re: suszarka do prania 18.04.14, 15:18 ja uzywam tylko jak jest nawal prania np dzieci wymiotowaly i jest duzo poscieli do zmiany. Albo przed wyjazdem lub po, lub jak goscie sa i jest iles tam koszow z brudna bielizna. Tez mam wrazenie, ze ubranie sie niszczy wiec nie wszystko tez susze. Nie susze np koszul bo trudniej sie je potem prasuje niz jak sie mokre normalnie wywiesi na wieszaku. Ale ja mam bardo stara suszarke, ktora odziedziczylam po kims wiec nie wiem jak to jest z suszarkami nowej generacji. Odpowiedz Link
3-mamuska Re: suszarka do prania 18.04.14, 18:47 mało tu piszę, ale o suszarce napiszę: nie wiem, jak w okresie późna jesień - zima - wczesna wiosna funkcjonowałam, zanim ją kupiłam warta każdej wydanej złotówki! Podpisuje sie 4 konczynami. U mnie nie zniszczyło ubrań, ja używam duzo płynu do płukania. Jedyna rzeczą ktora nie susze to swetr z kaszmirem. Odpowiedz Link
3-mamuska Re: suszarka do prania 18.04.14, 18:50 Zapomnialam ze zaoszczedzilam na grzaniu w zimie. Raz ze suszarka grzała lazienke np. Przed kapaniem dzieci to nie musiałam dodatkowo włączać grzejników zeby suszec pranie, no i mniej wilgoci. Z ręczników zebrała 2 litry wody, (sprawdziłam) az strach ze z 10 pran w tygodniu to 20 litrów wody. Ktora zostaje w powietrzu mieszkania. Odpowiedz Link
anna23441 Re: suszarka do prania 18.04.14, 19:46 Mi się marzy suszarka ale sęk w tym, że nie wiem gdzie bym ją pomieściła w łazience mało miejsca, zmieści się tylko pralka ładowana od góry, Szkoda, że nie robia takich małych pralko-suszarek. Odpowiedz Link
3-mamuska Re: suszarka do prania 20.04.14, 15:47 anna23441 napisała: > Mi się marzy suszarka ale sęk w tym, że nie wiem gdzie bym ją pomieściła > w łazience mało miejsca, zmieści się tylko pralka ładowana od góry, Szkoda, że > nie robia takich małych pralko-suszarek. Ja bym wstawiła gdziekolwiek. Kiedyś w programie o remontach widziałam w przedpokoju , jakiś tak odbudowana. Ze nie było widać ze to pralka (akurat nie mieli miejsca w łazience) Koleżanka ma w piwnicy. Ale mówiła ze maja szczescie ze maja piwnice pod mieszkaniem i łatwiej było podłączyć. Odpowiedz Link
mamaaniiasia Re: suszarka do prania 18.04.14, 22:48 Bardzo... szczególnie teraz przy niemowlaku Nie wyobrażam sobie reraz życia bez Odpowiedz Link