mamaidwiebaby 21.01.05, 14:51 Co roku jeździmy do Zakopca i już taka się tradycja zrobiła!Od 6 lat.No ale w tym roku muszę uważać na duży już brzusio A Wy gdzie jedziecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eleanorrigby Re: Gdzie jedziecie na ferie zimowe?Ja do Zakopan 21.01.05, 14:56 My nigdzie,bo jestesmy straszne piecuchy.Zima zapadamy w sen zimowy i nie chce sie nam ruszac sprzed kominka.Za to odbijamy sobie latem. Kasia Odpowiedz Link
andaba Re: Gdzie jedziecie na ferie zimowe?Ja do Zakopan 21.01.05, 15:27 A ja mam fobię, boję się jeździć zimą. Slisko, niemiło, nie daj Boże coś się zepsuje... Wolę siedzieć w domu. Dzieci nie protestują. Gdyby protestowały, wsadziłabym w autobus i wio do babci! (Oczywiście najstarsze). Odpowiedz Link
jol5.po Re: Gdzie jedziecie na ferie zimowe?Ja do Zakopan 21.01.05, 17:51 ja też nie lubię wyjeżdżać zima, po prostu nie lubie. Ale dzieci pojadą na tydzień do karpacza pod Wrocław, może tam złapią trochę zimy, choć to bedzie pod koniec lutego dopiero, bo u nas wtedy wypadają ferie. Odpowiedz Link
verdana Re: Gdzie jedziecie na ferie zimowe?Ja do Zakopan 22.01.05, 18:18 A ja nad morze! Pusto, można sobie swobodnie chodzić po plaży. Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Po feriach :-) 24.01.05, 11:16 Właśnie z ferii wróciłam. Mąż wywiózł mnie z dziećmi do przyjaciół na południe. Widziałam śnieg w dużej ilości ). Jeździłam na nartach (jeszcze potrafię . Syn nauczył się jeździć na nartach i robi to świetnie . Córki miały tylko katar. Było baaardzo miło, choć momentami ciężko. Brakowało mi męża ... do pomocy (niestety musiał wrócić do pracy). Wiecie, brakowało takiego luzu psychicznego, poczucia, że nie muszę cały czas uważać, co tam najmłodsza robi. Mimo wszystko wypoczęłam, choć ... jestem zmęczona, ale to tylko nocną długą podróżą. To zmęczenie minie, a zostanie wspomnienie udanych ferii. Wszystkim, którzy jeszcze gdzieś jadą - udanych ferii życzę ) Odpowiedz Link
glupiakazia Re: Gdzie jedziecie na ferie zimowe?Ja do Zakopan 24.01.05, 13:49 My mamy mete u cudnych wielodzietnyvh w Bialym Dunajcu, a najlepsze jest to,ze to agroturystyka i maja krowe, wiec dzieci przynjamniej raz w roku pija prawdziwe mleko! O okruszki z bialego sera potrafia sie pobic ))) Odpowiedz Link