kalpa 10.06.06, 09:22 No dziewczyny kiedy? Może by tak w przyszły weekend? No i gdzie? kalpa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiask Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 10.06.06, 23:27 W przyszły weekend w Branicach jest piknik archeologiczny.Polecam gorąco. W następną sobotę Julek ma urodziny, więc przyjdą goście. Kurcze... ( Ale jak się umówicie w najbliższą sobotę to oleję piknik, a co! Spotkanie wielodzietnych ważniejsze!!!! No jeszcze jest Boże Ciało. Przynajmniej mój mąż ma wolne. Ale w Boże Ciało zawsze leje... Więc już sama nic nie wiem. Chyba już bredzę ze zmęczenia. Odpowiedz Link
kalpa Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 11.06.06, 07:21 Mały odzew kasia, więc chyba narazie nikt nie jest w potrzebie towarzyskiej Hm piknik archeologiczny... a co tam się dzieje ciekawego? Kalpa Odpowiedz Link
joanka741 Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 11.06.06, 07:45 Kasiu mój Szczepan TEZ MA 17 urodziny). Ja bym chętnie pojechała wszędzie ale.....nie wyrobie na zakręcie). A gdzie są Branice???? I na czym to polega??? Czy to pod małe dzieci jest organizowane?? poprosze o więcej szczegółów. Odpowiedz Link
kasiask Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 11.06.06, 09:53 Piknik archeologiczny jest głównie zorganizowany pod dzieci. To inicjatywa Muzeum Archeologicznego. Byliśmy w ubiegłym roku i było rewelacyjnie. Były pokazy walk rycerskich, można było zrobić swoją własną miseczkę z gliny, zobaczyć jak się tkało materiały, robiło porósła, wypalało garnki, a także na czym polegają wykopaliska archeologiczne. Dzici były zachwycone, a to wszystko za darmo! REWELACJA! tu jest link na temat: www.ma.krakow.pl/aktualnosci/festyn4 Odpowiedz Link
kasiask Może spotkamy się na pikniku archeologicznym????? 11.06.06, 09:53 Bea! Jędrek powinien być zainteresowany!!! Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Może spotkamy się na pikniku archeologicznym? 11.06.06, 17:33 Jędrek by na pewno chciał ,ale 17.06 będziemy tańczyć na weselu Ale Boże Ciało mamy wolne ! Odpowiedz Link
kalpa to niech będzie ten piknik archeologiczny!!!!!!!! 12.06.06, 08:02 Kasia, to my jedziemy na ten piknik archeologiczny. Jak się chłopaki zmęczą to sobie siądziemy pod jakimś drzewkiem i pozremy co się da. Wreszcie chłopaki będą mieć okazję do zadzieżgnięcia przyjaźni chłopackiej. A my Boże Ciało też spędzamy w Krakowie, więc możemy organizować coś wspólnie. Pozdrawiam kalpa Odpowiedz Link
bea-sjf Re: to niech będzie ten piknik archeologiczny!!!! 12.06.06, 16:54 Kalpa ,umówmy się na mur-beton na czwartek ( nie mam twojego nr telefonu).Kasia ,spotkamy się wszyscy? Odpowiedz Link
joanka741 Re: to niech będzie ten piknik archeologiczny!!!! 12.06.06, 20:15 Dziewczyny to ja tez przyjade) do Braniewa, moje dzieciaki beda miec radochę a solenizant ciekawe urodziny). jeszcze dam znać, ale jak bedzie ładna pogoda to jestem zdecydowana w 100% Odpowiedz Link
kalpa Do bei 12.06.06, 20:42 Beatka fajosko, spotkamy się u Kasi? Czy ja źle Cię rozumiem? Kalpa Odpowiedz Link
bea-sjf czwartek 13.06.06, 10:54 Dziewczyny - proponuję park lotników ,podajcie godzinę.Czy są jakieś utrudnienia komunikacyjne z okazji Bozego Ciała ?Kalpa nie będziesz miała problemów z dojazdem? Kalpa ,potrzebuję dla Dyzia ( roz.80 ) i dla Frycka (roz.98) spodenki ,długie raczej na cieplejsze dni ( nie sztruksy czy teksasy ) ,bez ozdób zbytnich.Może dla Dyzia boby takie z kołnierzykiem .Jeśli coś znajdziesz -napisz . Odpowiedz Link
kasiask Re: czwartek 13.06.06, 17:12 Też jestem za PArkiem Lotników w godzinach przedpołudniowych. Co Wy na to?? Odpowiedz Link
bea-sjf Re: czwartek 13.06.06, 22:25 Godziny przedpołudniowe ,dokładne miejsce ?Może na placyku zabaw pod M1?,potem tylko siup przez ulicę i jesteśmy w parku . Odpowiedz Link
kasiask Re: to niech będzie ten piknik archeologiczny!!!! 12.06.06, 21:51 Nie umawiałyśmy się u mnie, ale czemu nie. Możemy się spotkać we czwartek. Jak bedzie ładna pogoda, to możemy wyskoczyć na naszą działkę, albo do Parku Lotników. Tylko zadzwoń do mnie Magda, bo ja chyba też nie mam Twojego telefonu. A co do Branic i pikniku, to proponuję spotkać się tam między 12-13-stą. Nawet bliżej 12-stej, bo mój mąż w sobotę pracuje, wiec około 15-stej musimy się zebrać do domu. Odpowiedz Link
kalpa Re: to niech będzie ten piknik archeologiczny!!!! 14.06.06, 07:42 Kasia, ja xle zrozumiałam Beatkę Mnie zdecydowanie wygodniej dojechać do parku lotników, więc spotkajmy się tam, a najlepiej na tym placyku zabaw pod M1. Tylko o której godzinie? Kalpa Odpowiedz Link
marzek2 Re: to niech będzie ten piknik archeologiczny!!!! 14.06.06, 09:10 Hmm ja bym może i mogła z dziećmi nawet dojechać (będę sama, mąż wyjeżdża), tylko problem w tym, że muszę być w domu ok 12.30 bo Sam w wózku nie uśnie Zobaczę, na którą się umówicie, choć ja wolałabym po południu, ale skoro jestem w mniejszości to się mną nie sugerujcie. Odpowiedz Link
bea-sjf czwartek 14.06.06, 15:17 Marzek -chcesz dołączyć w czwartek czy na piknik archeologiczny? Jeśli w czwartek to napisz godzinę ,która Ci odpowiada -i rano i po południu . Ja rano mogę byc na placu przy M1 ok.10.30,po południu np.16.00 . To już jutro -szybciutko ustalajmy Odpowiedz Link
bea-sjf Re: czwartek 14.06.06, 15:18 Acha ,Marzenko ,jeśli nie będziesz mogła być z nami w parku ,to ja mogłabym Cię odwiedzić ,chciałabym już oddać te książki a przy okazji obejrzę kufer i inne takie Co Ty na to ? Odpowiedz Link
marzek2 Bea - przychodź po południu!!! 14.06.06, 17:11 Nie pójdę jutro chyba, bo całe towarzystwo się nie bardzo nadaje, wszyscy mniej lub bardziej pokasłują itp. U Zuzy coś się chyba rozwija, więc nie wiem, jak będzie jutro Ale zapraszam, zapraszam! Jestem sama z chorymi dziećmi, zobaczysz przy okazji ile tego mam i gdzie to wszystko upchać... oto jest pytanie... Po południu jak już wrócicie z parku, może wtedy? Tylko napisz na priv o której będziesz Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Bea - przychodź po południu!!! 14.06.06, 18:14 Ok,położę Dyzia spać na popołudniowe spanie ( między 15 a 16 ,może się uda ,bo czasami to z tej drzemki rezygnuje gdy się wyśpi w południe )i jadę do ciebie . Zadzwonię -sprawdzę czy mam domowy nr.tel. Odpowiedz Link
kasiask Re: czwartek 14.06.06, 15:28 Ja nigdy nie byłam w Parku Lotników, chociaż mieszkam rzut beretem od niego. Dlatego zatanawiam się jak daleko będziemy mieć do parku, jak się spotkamy pod M1?? A dla mnie może 10:30. Odpowiedz Link
bea-sjf Re: czwartek 14.06.06, 16:01 Wg mapy ( wiem ,że Krakusi mają inne rozeznanie w sprawie gdzie jest ten park ) park ciągnie się między Al.Jana PawłaII a al.Pokoju ,przy al.Pokoju jest również ten plac zabaw przy M1 ( obok gokardowych torów ),wystarczy więc tylko przejść przez al.Pokoju i juz zanurzamy się w zieleń . -- Odpowiedz Link
kalpa Czyli 10.30 na placu zabaw przy M1 14.06.06, 22:09 No to do jutra? Pasuje godzina? Kalpa Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Czyli 10.30 na placu zabaw przy M1 15.06.06, 06:53 My tez będziemy ,zabieram męża ,of course . Odpowiedz Link
bea-sjf Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 22.06.06, 07:55 W ten weekend mamy dwa pikniki- militarny i lotniczy -spotykamy sie jakoś ??? Odpowiedz Link
kalpa Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 22.06.06, 08:00 Tak, my będziemy w parku lotników na imprezce. Bea, ja nie mam Twojej komóry, wrzuć mi na pocztę proszę, żebyśmy mogły byc w kontakcie, dobrze? kalpa Odpowiedz Link
kalpa Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 23.06.06, 19:23 No dziołszki, co z nami? Spotkamy się jutro w parku lotników? Usiądziemy sobie razem, wsyśniemy smakołyki, chłopy się poznają, my poplotkujemy, bahorki się pobawią. czekam na odzew. kalpa Odpowiedz Link
bea-sjf Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 23.06.06, 21:48 Kalpuniu ,tak z doskoku dziś korzystam z kompka ,ale jutro planujemy być na 11.00 na płycie lotniska za muzeum ,nie wiem jak się umówić ,w ogóle mam tylko jednego pampersa dla Dyzia i muszę rano ,albo po drodze zakupy w m1 zrobić ,domowy nr tel .masz ? Odpowiedz Link
kalpa Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 23.06.06, 22:19 ano mam, wysyłam na priva ten numerek My też tam bedziemy ok tej godzinki, mam nadzieję, ze się spotkamy. Kto jeszcze bedzie? Basia, Karolina zamilkłyście, co z Wami? Kalpa Odpowiedz Link
karolina_w_gazecie Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 07.07.06, 11:50 Faktycznie trochę zamilkłam - więcej pracy, mniej forumowania Ale teraz mam starszaki u Babci i jestem słomianą jednodzietną. A urlop dopiero pod koniec lipca Gdybyście zatem coś robiły (piknikowego np.) w ten weekend, to chętnie dołączę ) Odpowiedz Link
kalpa Re: PIKNIK!!!!!!!!Kraków zaprasza w plener! 15.07.06, 21:27 Dziewczyny piękna pogoda, może się spotkamy na pikniku? Park Jordana w przyszłym tygodniu, co Wy na to? kalpa Odpowiedz Link
kalpa 22 lipca Zarabie!!!!!!!!! 21.07.06, 07:44 Kochane, zapraszam na Zarabie koło Myślenic w sobotę. Tam jest naprawdę dobre miejsce dla rodzinki z dużą ilością dzieci Będziemy my i miejmy nadzieję, że nie sami. Woda, słonce, cien i super plac zabaw, miejsce na ognisko, grilla, co kto chce. Polecam, w sprawie szczegółów prosze pisać tutaj, zebyśmy mieli całość w jednym miejscu. Kalpa Odpowiedz Link
kalpa 29/30 lipca zarabie!!!!!1 26.07.06, 09:40 Zapraszamy na kolejny piknik na Zarabiu - będzie fajnie, przyjedźcie! Kalpa tutaj możemy się umawiać Odpowiedz Link