agava07 22.03.07, 12:11 Nasze oczekiwania: klimat, estetyka, higiena - żadnych zakurzonych wersalek i zmechaconych kocy; dobra kuchnia, domowa, a nie: z mikrofali i odgrzewane mrożonki; atrakcyjna cena dla 6-ki. Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_bez_zapalek Re: Bieszczady 24.03.07, 21:40 www.ipolska.pl/agrokacprzyk/ latarnia.pl/content/view/51/41/lang,pl/ lub do przeglądnięcia www.bieszczady.podkarpackie.pl/katalog.php?id=ustrzyki Odpowiedz Link
andaba Re: Bieszczady 25.03.07, 21:02 www.lutowiska.pl/index2.php?id=51&a=14&b=1 Jak sobie coś upatrzysz, to możesz pytać, być może będę mogła coś na temat danego gospodarstwa powiedzieć. Na pewno super jest "Wilcza Jama" na Mucznem, ale może być drogo. U A.Gudza w Lutowiskach na pewno jest domowe jedzenie, ale niespecjalnie atrakcyjna okolica, dość daleko do rzeki, centrum sporej wsi. U Pełdiaka na Żurawinie powinno być nieźle, fajne miejsce, blisko Sanu. Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Bieszczady 26.03.07, 10:10 Wilczą Jamę potwierdzam, choć byliśmy tam tylko na placu zabaw i na obiedzie. Pani w pewnym momencie wyniosła drożdżówki z jagodami dla wszystkich dzieci na placyku (i to nawet dla tych, co u niej nie mieszkali Spaliśmy obok, w hotelu w Mucznem. Nie było może tak urokliwie, ale czysto, z łazienką, i tanio. Odpowiedz Link
agava07 Re: Bieszczady 26.03.07, 16:38 Farfurnia bardzo mi się podoba. Inne propozycje także ciekawe. Zobaczymy, co przegłosuje rodzina :_) Serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Bieszczady 26.03.07, 22:04 Farfurnia to już Beskid Niski, ...ale od Farfurni to tutaj na forum są specjaliści Odpowiedz Link
kozia Re: Bieszczady 28.03.07, 12:47 Niby są, ale sie wstydzą, tak o własnych ogonkach... Może gdyby tak jakieś konkretne pytania (byle by nie o początek maja), to było by łatwiej. Odpowiedz Link
agava07 Re: Bieszczady 28.03.07, 14:35 Oj, o początek maja chodzi. Jak dobrze pokąbinować, to można w kwietniu ten weekend majowy zacząć i z 9 dni się uzbiera Odpowiedz Link
nata76 Re: FARFURNIA 29.03.07, 08:01 Specjaliści?????? A ja mam Farfurnie od dwóch lat chyba kompie na tapecie i srednio raz w tyg. sobie stronkę oglądam!!!!!!!!!!! Już zpowiedziałm męzowi,że tam chce pojechać KONIECZNIE!!!!!Choć od nas to daleko... Koziu,czyżbyś to była TY???? Odpowiedz Link