Dodaj do ulubionych

a ja dzis obchodze

31.12.04, 13:53
2 rocznice naszego pierwszego slubusmile))
Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 13:58
      Syswia przyjmij serdeczne powinszowania (jest takie slowo?)
      Tez cos musisz postawic wink
    • sylwek07 Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 13:59
      a to Wszystkiego najlepszeo z okazji rocznicy slubu smile)a kiedy bedzie nastepna?
      • syswia Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:13
        druga bedzie 17 lipca (to ta hinduska), a trzecia (polska, koscielna) 4
        pazdziernikasmile))

to ja stawiam winko - zaraz sie wybieramy do Niagara on the Lake swietowac.
        Nocujemy w ktorejs z niagarskich wineriessmile)) Przywieziemy Wam cos dobregosmile))
        Jakie winka lubicie?
        • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:16
          Wytrawne poprosze o takiej nazwie, zeby mi sie jezyk polamal smile))
          Bawcie sie dobrze Syswia !
          I pogratuluj mezowi od KP, usciskaj go tez i nie zaluj wink
        • ulkaa Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:16
          Ale masz dobrze- potrojne prezentysmile
          Syswio, malzenskiego szczescia, zgody
          i pociechy z potomkow zycze.
          I jeszcze wielu, wielu radosnych rocznic,
          takich bez rozczarowansmile
          • syswia Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:21
            He, he
            dziekismile
            Posiadanie potomkow na razie mnie przerasta emocjonalnie.
            Wlasnie zmeilowal do mnie kolega z Polski: urodzily mu sie bliznieta...
            Wszystkim ostatnio cos sie rodzi albo zachodza w ciaze, a ja nie jestem gotowa ...
            I co tu zrobic? Jedna klientka ostatnio mi powiedziala: nic na sile, miej
            dziecko wtedy, kiedy ty bedziesz gotowa, a nie kiedy wszyscy dookola mowia ci,
            ze masz byc gotowa.
    • semantics Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:30
      bardzo sensownie stwierdzila ta Twoja klientka!

Wesolej tej rocznicy!! Normalnie zabawa 3 sluby i to z jednym facetem!! smile)

Upijajcie sie winem, podziwiajcie krajobraz i zagladajcie sobie gleboko w oczy!
    • tamsin Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 15:38
      wszystkiego najlepszego Syswia!!! I upojnej zabawy zycze smile))
      • mijaczek Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 16:33
        Najpierw - Asiu.sthm - bardzo spodobalo mi sie twoje slowko, wiec tez go uzyje :o)

WINSZUJE Syswio! [normalnie bylyby gratki, ale winszuje brzmi wprost geanialnie :o)]
        Trzy rocznice. Super. Ja bede miala "tylko" dwie, za to obie 23 [listopad i
        lipiec :o)]

Wypoczywajcie ile sie da, raczcie winkiem... przywiezcie cos slodkiego... jak
        milosc... przyda nam sie na forum :o)
        Buzka!
    • abere8 Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 23:07
      No to wielkie gratulacje! Podobno jak sie cwiczy pamiec, to bedzie nam dluzej
      sluzyla, a Wy sie juz zabezpieczyliscie z trzema datami slubu (tu mala przerwa
      na szalenczy bieg do kuchni, zeby uratowac moja owsianke od przypalenia) smile No
      wiec wyobrazam sobie Was za 50 lat, zastanawiajacych sie: "to dzisiaj jest 52
      rocznica naszego trzeciego slubu czy 53 pierwszego?" smile)
    • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 01:50
      Syswiuniu!!! Gratulacje i wszystkiego najlepszegosmile))
      Oby rocznice byly milsze i milsze z kazdym rokiemsmile))

To ja nalewka z babci polejetongue_out
      A co- Syswina rocznica, sylwester, Sylwka imieniny- no nalezy siesmile)
      To zdrowko!
      Kto tam chce- to niech po- szmapanskiego, albo przed-szmpanskiego kielicha
      niech nadstawi- musztardowka tez moze byc smile
      • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 01:53
        Cos ty, dzisial to krysztaly wietrze.
        Poliwaj zanim mnie wezwa ...
        • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 01:54
          o!!! juz!!!!
          ciur ciur- polane!

to chlupsmile
          • tamsin Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:00
            a czy mozna sie przylaczyc na kielonka? nie wiem jak bym sobie odmowila nalewki
            z babci wink) jeden kieliszek nalewki to w sam raz, na zagryszke po mojej
            pierwszej butelce szampana (na trzy rozdzielonego!), idziemy zaraz na pokaz
            fajerwerkow, wiec co na rozgrzewke musi byc smile
          • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:00
            Dobra ta nalewka na babci.
            Myszka, a ktore to juz nasze forumowe swietowanie ?
            Rachube stracilam.
            Ale pospiewac mozna: Wsiasc do pociagu bylejakiego, nieee dbaaac o baaagaz
            nieee dbaccc o biiilett. Marylka Rodowicz jakby co
            • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:05
              Tamsin- nadstawiaj jakie tam naczynko masz wolne, z ktorego da sie napic smile
              Naleweczka Cie rozgrzeje jak nalezy i fajerwerki sobie bedziesz mogla
              ogladacsmile))

Oj, Asienko- ja tez zgubilam rachube z tymi swietowaniamismile No, ale...okazja
              zawsze jakas jest, wiec trzeba spelniac twn obywatelkis obowiazeksmile)

To co? polewamy druga kolejke???
              Tamsin- spiesz sie- druga kolejka!
              • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:09
                To Ameryka juz strzela?
                Niech sie rozgrzeja najpierw.
                Myszka i Tamsin przodowniczki rozgrzewania
                Zebysmy caly rok zdrowe byly.
                Chlup, dobra ta babcia, oj moze to saczyc trzeba ? Myszko przepis daj smile)))
            • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:06
              Asiunia- spiewanie Ci idzie super!
              • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:11
                To teraz ty cos rozpocznij. Lista przebojow.
                Maaalgoska mowia mi, ach glupia ty, glupia tyyyy.
                • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:16
                  Szla dzieweczka do laseczka! Do zielonego Aaaa-cha-cha!
                  Do zielonego Aaaa-cha-cha!!!
                  Do zielonego!!!

No i zdrowkosmile
                  • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:25
                    Skocznie ci to wyszlo, nie powiem.
                    A teraz sentymentalnie
                    Heeej przeeleecial ptaaaaszek w jakistam lasek.. cholera tekstu zapomnialam.
                    Jaka kompromitacja sad
                    • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:30
                      Hej! Hej! Hej Sokoly!!!

Oooomijajacie gory, lasy, doly!

Dzwooon, Dzwoon, dzwoon dzwoneczku

Moj zieloony skowroneczku!!!
                      • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:41
                        Ten zielony skowroneczek jakis malo wiarygodny, ale dobrze ci idzie.
                        To ta nalewka na babci taka tworcza.
                        A teraz przeboj nr 1
                        Gooraaalu , czyy cii niee zaaal ?? Odjeezdzac ... ojczystej ?+
                        A goral: P.....e nigdzie nie jade
                        Przepraszam, ale jak wytrzezwieje to to wycenzoruje nozyczkiem
                        smile))
                        • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:44
                          aj szud be so laki, laki, laki!!!

p.s. to taka stara piosenka kyle minoque, a co!tongue_out
                          • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:51
                            No to zesmy Syswii watek trzyslubny zagospodarowaly po partyjnemu.
                            Syswia, to wszystko bylo odspiewane na czesc Twoich trzech slubow i z powodu
                            nieuniknionego Nowego Roku.
                            Myszencjo, zdolne jestesmy.
                            Moze juz bym poszla spac z piesnia na ustach.
                            Heej ulaani..
                          • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:52
                            Poszla karolinka! do gogolinka...
                            heh... nie pamietam tekstu..
                            Za malo cwiczen

No to kolejeczka baleweczkismile
                            i ja zmykam witac ten nowy, po tej stronie globusasmile
                            zdrowko tym, co juz o rok starsi i tym, co jeszcze maja pare minut smile
                            • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:54
                              Jaki ten globus duzy !
                              Baw sie wysmienicie, ale zostaw troche nalewki na jutro .
                              Ja teraz lozka popilnuje smile))
                              • myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:56
                                No to do snu Ci Asienko zanuce....

..bialy mis! aaaa
                                dla dziewczyny... aaaa
                                • asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:59
                                  Juz spie hrrrrrr pochrapujac smile
                                • asia.sthm Syswia wybacz ze tu zesmy balowaly bez ciebie :-) 01.01.05, 20:39
                                  No tak nam pieknie szlo !
                                  Myszka mnie uspila , widzialyscie ?
                                  Ciekawe, czego jeszcze na tym forum nie bylo ?
                                  Jak znam zycie ,to i porody kiedys bedziemy tu odbierac smile))
                                  • myszka888 Re: Syswia wybacz ze tu zesmy balowaly bez ciebie 01.01.05, 20:45
                                    oj, Asia- ale toasty wznosilysmy za wszystkie rocznice, i inne okazje, w tym
                                    sylwestrowo- noworoczne, wiec mysle, ze Syswia nam wybaczy wink
                                    • asia.sthm Re: Syswia wybacz ze tu zesmy balowaly bez ciebie 01.01.05, 20:57
                                      No wlasnie ! To jej wina ,ze jej tu nie bylo smile
                                      Syswia mysmy tu na ciebie czekaly !
                                      • syswia Juz jestem 01.01.05, 23:16
                                        z powrotem. Kochane moje: dziekuje za powinszowaniasmile i za laseczki i skowronki
                                        zielone i za dzieweczki tez, i pociagi bez biletu bylejakiegosmile))
                                        A teraz polewam Merlotem z Strewn`a.
                                        Kochane ale ja kaczke jadlam, niebo w gebie z sosem z wisni..., a na przystawke
                                        ptysia z kremem z sera koziego z grzybami. O Jezuniusmile))
                                        • asia.sthm Re: Juz jestem 02.01.05, 01:29
                                          Nie wiem co to jest Merlot ale lij i twoje tfu wasze zdrowie na poprawiny.
                                          Ty jak piszesz o jedzeniu, to ja zaraz slinotoku jak pies dostaje.
                                          Sos z wisni i kozi ser z grzybami...daj troche ! o Jezuniu ! smile))
                                          • tamsin Re: Juz jestem 02.01.05, 01:38
                                            mam merlota, wczoraj mialam kaczke, ale po tajsku (normalnie to sie tutaj je
                                            chinszczyzne na nowy rok, ale mysly odstapili od tradycji wink w prik king
                                            sosie, czy cos w tym rodzaju. tylko brakuje mi sosu z wisni i tego koziego sera
                                            z grzybami, i juz moge sobie wyobrazic te smaki Syswi smile))
                                            • myszka888 Re: Juz jestem 02.01.05, 01:39
                                              ten sos z wisnie... oj, to musialo byc mniam.. az slinka cieknie...
                                              cholerka, klawiature zapluje zarazsad
                                              • asia.sthm Re: Juz jestem 02.01.05, 01:51
                                                No zwariowac mozna, po nocy musze jesc, szperam w lodowce. Niech mnie ktorys
                                                nakryje to be de sie tlumaczyc.
                                                Myszko, a klawiature to ja juz nie raz oplulam smile))
                                                Zwariowac z wami mozna.
                                                • syswia Re: Juz jestem 02.01.05, 02:08
                                                  oj, zaraz zwariowacsmile))
                                                  Merlot to taki rodzaj czerwonego wina, jest dosc aromatyczne, ale nie ma az tak
                                                  duzo taminy, jak np. Sauvignon, czyli inaczej: nie ma tej cierpkosci az tak duzo.
                                                  • myszka888 Re: Juz jestem 02.01.05, 02:24
                                                    wiecie... a ja nie moge polubic tutejszych win. Jedno mi smakowalo...ale nazwy
                                                    nie pamietam sad w takiej ladnej butelce bylo, z recznie wypisywanymi etykietami
                                                    (pewnie tez dosc drogie...)
                                                    Wiec jakie sobie pije? Liebefraumilch! smile
                                                    No i Tokaj- jesli znajde w rozsadnej cenie... co jest trudne sad

No, a merloty i inne...jakos mi nie podchodza i juz..

poza tym mam nalewke babcina... a ta to juz w ogole tongue_out
    • sylwek07 asia 01.01.05, 20:50
      a moze i sluby smile))
      • asia.sthm Re: asia 01.01.05, 20:55
        Sylwek, czy przespales wszystkie dotychczasowe sluby ??
        Slubow bylo juz kilka. Odsylam kolege karnie do odpowiednich watkow smile))
        Twoj tez tu uczcimy jak przyjdzie czas.
    • sylwek07 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 21:04
      ,czytalem te watki.mozna sie duzo nauczyc smile)
    • sylwek07 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 23:57
      witam Syswia smile),,nie ma to jak w domu (tzn na forum naszym)
      • kendo Re: a ja dzis obchodze 02.01.05, 16:42
        syswia
        czyli to "bawelniana rocznica"
        zycze smaych pieknych dnismile)
        • mulinka Re: a ja dzis obchodze 04.01.05, 18:45
          wciaz jestem spozniona
          sad(
          ale serdeczna!
          Syswia - kochajcie sie!
          i swietujcie kazda rocznice, a w ogole to niech kazdy dzien bedzie swietem
          smile)
          (i ja tez chce takiej kaczki i takiego ptysia - mniam...)
          buziaki
          • sylwek07 Re: a ja dzis obchodze 04.01.05, 19:19
            "Syswia - kochajcie sie!
            i swietujcie kazda rocznice, a w ogole to niech kazdy dzien bedzie swietem
            smile)"
            pod tym sie podpisuje bo faktycznie kazdy dzien jest wazny i niezwykly smile)
            • aneta05 Re: a ja dzis obchodze 04.01.05, 19:30
              No to i ja sie dolacze do zyczen...wszystkiego najlepszego i wielu lat w
              szczesciu i milosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka