syswia 31.12.04, 13:53 2 rocznice naszego pierwszego slubu)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 13:58 Syswia przyjmij serdeczne powinszowania (jest takie slowo?) Tez cos musisz postawic Odpowiedz Link
sylwek07 Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 13:59 a to Wszystkiego najlepszeo z okazji rocznicy slubu )a kiedy bedzie nastepna? Odpowiedz Link
syswia Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:13 druga bedzie 17 lipca (to ta hinduska), a trzecia (polska, koscielna) 4 pazdziernika)) to ja stawiam winko - zaraz sie wybieramy do Niagara on the Lake swietowac. Nocujemy w ktorejs z niagarskich wineries)) Przywieziemy Wam cos dobrego)) Jakie winka lubicie? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:16 Wytrawne poprosze o takiej nazwie, zeby mi sie jezyk polamal )) Bawcie sie dobrze Syswia ! I pogratuluj mezowi od KP, usciskaj go tez i nie zaluj Odpowiedz Link
ulkaa Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:16 Ale masz dobrze- potrojne prezenty Syswio, malzenskiego szczescia, zgody i pociechy z potomkow zycze. I jeszcze wielu, wielu radosnych rocznic, takich bez rozczarowan Odpowiedz Link
syswia Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:21 He, he dzieki Posiadanie potomkow na razie mnie przerasta emocjonalnie. Wlasnie zmeilowal do mnie kolega z Polski: urodzily mu sie bliznieta... Wszystkim ostatnio cos sie rodzi albo zachodza w ciaze, a ja nie jestem gotowa ... I co tu zrobic? Jedna klientka ostatnio mi powiedziala: nic na sile, miej dziecko wtedy, kiedy ty bedziesz gotowa, a nie kiedy wszyscy dookola mowia ci, ze masz byc gotowa. Odpowiedz Link
semantics Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 14:30 bardzo sensownie stwierdzila ta Twoja klientka! Wesolej tej rocznicy!! Normalnie zabawa 3 sluby i to z jednym facetem!! ) Upijajcie sie winem, podziwiajcie krajobraz i zagladajcie sobie gleboko w oczy! Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 15:38 wszystkiego najlepszego Syswia!!! I upojnej zabawy zycze )) Odpowiedz Link
mijaczek Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 16:33 Najpierw - Asiu.sthm - bardzo spodobalo mi sie twoje slowko, wiec tez go uzyje :o) WINSZUJE Syswio! [normalnie bylyby gratki, ale winszuje brzmi wprost geanialnie :o)] Trzy rocznice. Super. Ja bede miala "tylko" dwie, za to obie 23 [listopad i lipiec :o)] Wypoczywajcie ile sie da, raczcie winkiem... przywiezcie cos slodkiego... jak milosc... przyda nam sie na forum :o) Buzka! Odpowiedz Link
abere8 Re: a ja dzis obchodze 31.12.04, 23:07 No to wielkie gratulacje! Podobno jak sie cwiczy pamiec, to bedzie nam dluzej sluzyla, a Wy sie juz zabezpieczyliscie z trzema datami slubu (tu mala przerwa na szalenczy bieg do kuchni, zeby uratowac moja owsianke od przypalenia) No wiec wyobrazam sobie Was za 50 lat, zastanawiajacych sie: "to dzisiaj jest 52 rocznica naszego trzeciego slubu czy 53 pierwszego?" ) Odpowiedz Link
myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 01:50 Syswiuniu!!! Gratulacje i wszystkiego najlepszego)) Oby rocznice byly milsze i milsze z kazdym rokiem)) To ja nalewka z babci poleje A co- Syswina rocznica, sylwester, Sylwka imieniny- no nalezy sie) To zdrowko! Kto tam chce- to niech po- szmapanskiego, albo przed-szmpanskiego kielicha niech nadstawi- musztardowka tez moze byc Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 01:53 Cos ty, dzisial to krysztaly wietrze. Poliwaj zanim mnie wezwa ... Odpowiedz Link
myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 01:54 o!!! juz!!!! ciur ciur- polane! to chlup Odpowiedz Link
tamsin Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:00 a czy mozna sie przylaczyc na kielonka? nie wiem jak bym sobie odmowila nalewki z babci ) jeden kieliszek nalewki to w sam raz, na zagryszke po mojej pierwszej butelce szampana (na trzy rozdzielonego!), idziemy zaraz na pokaz fajerwerkow, wiec co na rozgrzewke musi byc Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:00 Dobra ta nalewka na babci. Myszka, a ktore to juz nasze forumowe swietowanie ? Rachube stracilam. Ale pospiewac mozna: Wsiasc do pociagu bylejakiego, nieee dbaaac o baaagaz nieee dbaccc o biiilett. Marylka Rodowicz jakby co Odpowiedz Link
myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:05 Tamsin- nadstawiaj jakie tam naczynko masz wolne, z ktorego da sie napic Naleweczka Cie rozgrzeje jak nalezy i fajerwerki sobie bedziesz mogla ogladac)) Oj, Asienko- ja tez zgubilam rachube z tymi swietowaniami No, ale...okazja zawsze jakas jest, wiec trzeba spelniac twn obywatelkis obowiazek) To co? polewamy druga kolejke??? Tamsin- spiesz sie- druga kolejka! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:09 To Ameryka juz strzela? Niech sie rozgrzeja najpierw. Myszka i Tamsin przodowniczki rozgrzewania Zebysmy caly rok zdrowe byly. Chlup, dobra ta babcia, oj moze to saczyc trzeba ? Myszko przepis daj ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:11 To teraz ty cos rozpocznij. Lista przebojow. Maaalgoska mowia mi, ach glupia ty, glupia tyyyy. Odpowiedz Link
myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:16 Szla dzieweczka do laseczka! Do zielonego Aaaa-cha-cha! Do zielonego Aaaa-cha-cha!!! Do zielonego!!! No i zdrowko Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:25 Skocznie ci to wyszlo, nie powiem. A teraz sentymentalnie Heeej przeeleecial ptaaaaszek w jakistam lasek.. cholera tekstu zapomnialam. Jaka kompromitacja Odpowiedz Link
myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:30 Hej! Hej! Hej Sokoly!!! Oooomijajacie gory, lasy, doly! Dzwooon, Dzwoon, dzwoon dzwoneczku Moj zieloony skowroneczku!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:41 Ten zielony skowroneczek jakis malo wiarygodny, ale dobrze ci idzie. To ta nalewka na babci taka tworcza. A teraz przeboj nr 1 Gooraaalu , czyy cii niee zaaal ?? Odjeezdzac ... ojczystej ?+ A goral: P.....e nigdzie nie jade Przepraszam, ale jak wytrzezwieje to to wycenzoruje nozyczkiem )) Odpowiedz Link
myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:44 aj szud be so laki, laki, laki!!! p.s. to taka stara piosenka kyle minoque, a co! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:51 No to zesmy Syswii watek trzyslubny zagospodarowaly po partyjnemu. Syswia, to wszystko bylo odspiewane na czesc Twoich trzech slubow i z powodu nieuniknionego Nowego Roku. Myszencjo, zdolne jestesmy. Moze juz bym poszla spac z piesnia na ustach. Heej ulaani.. Odpowiedz Link
myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:52 Poszla karolinka! do gogolinka... heh... nie pamietam tekstu.. Za malo cwiczen No to kolejeczka baleweczki i ja zmykam witac ten nowy, po tej stronie globusa zdrowko tym, co juz o rok starsi i tym, co jeszcze maja pare minut Odpowiedz Link
asia.sthm Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:54 Jaki ten globus duzy ! Baw sie wysmienicie, ale zostaw troche nalewki na jutro . Ja teraz lozka popilnuje )) Odpowiedz Link
myszka888 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 02:56 No to do snu Ci Asienko zanuce.... ..bialy mis! aaaa dla dziewczyny... aaaa Odpowiedz Link
asia.sthm Syswia wybacz ze tu zesmy balowaly bez ciebie :-) 01.01.05, 20:39 No tak nam pieknie szlo ! Myszka mnie uspila , widzialyscie ? Ciekawe, czego jeszcze na tym forum nie bylo ? Jak znam zycie ,to i porody kiedys bedziemy tu odbierac )) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Syswia wybacz ze tu zesmy balowaly bez ciebie 01.01.05, 20:45 oj, Asia- ale toasty wznosilysmy za wszystkie rocznice, i inne okazje, w tym sylwestrowo- noworoczne, wiec mysle, ze Syswia nam wybaczy Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Syswia wybacz ze tu zesmy balowaly bez ciebie 01.01.05, 20:57 No wlasnie ! To jej wina ,ze jej tu nie bylo Syswia mysmy tu na ciebie czekaly ! Odpowiedz Link
syswia Juz jestem 01.01.05, 23:16 z powrotem. Kochane moje: dziekuje za powinszowania i za laseczki i skowronki zielone i za dzieweczki tez, i pociagi bez biletu bylejakiego)) A teraz polewam Merlotem z Strewn`a. Kochane ale ja kaczke jadlam, niebo w gebie z sosem z wisni..., a na przystawke ptysia z kremem z sera koziego z grzybami. O Jezuniu)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Juz jestem 02.01.05, 01:29 Nie wiem co to jest Merlot ale lij i twoje tfu wasze zdrowie na poprawiny. Ty jak piszesz o jedzeniu, to ja zaraz slinotoku jak pies dostaje. Sos z wisni i kozi ser z grzybami...daj troche ! o Jezuniu ! )) Odpowiedz Link
tamsin Re: Juz jestem 02.01.05, 01:38 mam merlota, wczoraj mialam kaczke, ale po tajsku (normalnie to sie tutaj je chinszczyzne na nowy rok, ale mysly odstapili od tradycji w prik king sosie, czy cos w tym rodzaju. tylko brakuje mi sosu z wisni i tego koziego sera z grzybami, i juz moge sobie wyobrazic te smaki Syswi )) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Juz jestem 02.01.05, 01:39 ten sos z wisnie... oj, to musialo byc mniam.. az slinka cieknie... cholerka, klawiature zapluje zaraz Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Juz jestem 02.01.05, 01:51 No zwariowac mozna, po nocy musze jesc, szperam w lodowce. Niech mnie ktorys nakryje to be de sie tlumaczyc. Myszko, a klawiature to ja juz nie raz oplulam )) Zwariowac z wami mozna. Odpowiedz Link
syswia Re: Juz jestem 02.01.05, 02:08 oj, zaraz zwariowac)) Merlot to taki rodzaj czerwonego wina, jest dosc aromatyczne, ale nie ma az tak duzo taminy, jak np. Sauvignon, czyli inaczej: nie ma tej cierpkosci az tak duzo. Odpowiedz Link
myszka888 Re: Juz jestem 02.01.05, 02:24 wiecie... a ja nie moge polubic tutejszych win. Jedno mi smakowalo...ale nazwy nie pamietam w takiej ladnej butelce bylo, z recznie wypisywanymi etykietami (pewnie tez dosc drogie...) Wiec jakie sobie pije? Liebefraumilch! No i Tokaj- jesli znajde w rozsadnej cenie... co jest trudne No, a merloty i inne...jakos mi nie podchodza i juz.. poza tym mam nalewke babcina... a ta to juz w ogole Odpowiedz Link
asia.sthm Re: asia 01.01.05, 20:55 Sylwek, czy przespales wszystkie dotychczasowe sluby ?? Slubow bylo juz kilka. Odsylam kolege karnie do odpowiednich watkow )) Twoj tez tu uczcimy jak przyjdzie czas. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 21:04 ,czytalem te watki.mozna sie duzo nauczyc ) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: a ja dzis obchodze 01.01.05, 23:57 witam Syswia ),,nie ma to jak w domu (tzn na forum naszym) Odpowiedz Link
kendo Re: a ja dzis obchodze 02.01.05, 16:42 syswia czyli to "bawelniana rocznica" zycze smaych pieknych dni) Odpowiedz Link
mulinka Re: a ja dzis obchodze 04.01.05, 18:45 wciaz jestem spozniona ( ale serdeczna! Syswia - kochajcie sie! i swietujcie kazda rocznice, a w ogole to niech kazdy dzien bedzie swietem ) (i ja tez chce takiej kaczki i takiego ptysia - mniam...) buziaki Odpowiedz Link
sylwek07 Re: a ja dzis obchodze 04.01.05, 19:19 "Syswia - kochajcie sie! i swietujcie kazda rocznice, a w ogole to niech kazdy dzien bedzie swietem )" pod tym sie podpisuje bo faktycznie kazdy dzien jest wazny i niezwykly ) Odpowiedz Link
aneta05 Re: a ja dzis obchodze 04.01.05, 19:30 No to i ja sie dolacze do zyczen...wszystkiego najlepszego i wielu lat w szczesciu i milosci Odpowiedz Link