wiedzma30 08.08.05, 06:27 Dzis, a wlasciwie to juz wczoraj wrocilam z polnocy. Jutro pokaze Wam fotki Pozdroweczko! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora99 Re: Wrocilam :) 08.08.05, 06:41 wiedzma.. mysle ze kranik liczyla na inna odpowiedz.. na polnocy od niej jest juz tylko moze norweskie ;o))) Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wrocilam :) 08.08.05, 06:53 Ale nie ode mnie a Kranik wie gdzie mieszkam )))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Wrocilam :) 08.08.05, 06:56 tora99 napisała: > wiedzma.. mysle ze kranik liczyla na inna odpowiedz.. > na polnocy od niej jest juz tylko moze norweskie ;o))) Dwója z geograffi ! Ode mnie do na najdalszą północ Norwegii jst tyle samo co z Oslo do Rzumu. Tak że oprócz morza jestjeszcze sporo różnych po drodze. Myslisz że Wiedźma była na morzu Barentsa to akurat na samej północy Norge )) Kran Odpowiedz Link
triskell Re: Wrocilam :) 08.08.05, 10:04 No cóż, Wiedźma postanowiła być tajemnicza i nie powie nam, gdzie dokładnie była. Ale gdziekolwiek to było, czekam na te obiecane zdjęcia, bo moim zdaniem wszystkie bez wyjątku północne kraje są piękne . Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wrocilam :) 08.08.05, 18:57 Bylismy - od wyjazdu z Toronto na polnoc - Hanower, Lion's Head, Bruce Pennisula National Park, Tobermory, plynelismy statkiem na wyspe Flowerpot (tam sa takie slynne skaly-maczugi), Pozniej plynelismy promem na Manitoulin Island, do miejscowosci South Baymouth, bylismy jeszcze na wyspie w miejsowosciach Manitowaning, Mindemoya, M'Chigeeng, Kagawong, Sheguiandah; pozniej Birch Island, juz na stalym ladzie - Whitefish Falls, Espanola, Sudbury, nad French River, w Killbear Ont. Park, Parry Sound i do domku Wypisalam tylko te miejscowosci, w ktorych sie zatrzymywalismy. Odpowiedz Link
monhann2 Re: Wrocilam :) 08.08.05, 20:17 Fajna wycieczka Wiedzmo, a miejsca rzeczywiscie warte odwiedzenia, zwlaszcza Bruce Peninsula. Uwielbiam tam jezdzic, a potem wodolot na Flowerpot, wspinanie sie po skalkach w Bruce Peninsula Nat'l Park a potem obiadek w Tobermory (i koniecznie lody, to taki nasz rytual!) PS w albumie mam zdjecie z maczuga. Odpowiedz Link
asica74 Re: Wrocilam :) 09.08.05, 23:20 wiedzmo prosze stanac do raportu! Zajrzyj do skrzynki na gazecie Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wrocilam :) 09.08.05, 23:26 Juz ide Jakby co, to jestem na polczacie.... Odpowiedz Link