filomena1 12.08.09, 14:44 Planeta się starzeje, jej mieszkańcy też. To stwarza moc nowych problemów. www.doorg.info/2009/08/10/planeta-starych/ Jak planujecie swoją jesień? §00 lat jest coraz bardziej prawdopodobne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Na starość do domu 12.08.09, 17:05 czas zmienic zyczenia "sto lat" na cos bardziej politycznie poprawnego. U nas od zawsze modna byla Floryda na starosc, dobrze ze mi sie tam podoba Odpowiedz Link
monhann2 Re: Na starość do domu 12.08.09, 18:21 Ja tez tylko Floryda i lepiej, zeby ta "starosc" czyt. emerytura przyszla wczesniej, bo mnie sie tak tam podoba, ze chcialabym miec troche czasu na rozne przyjemnosci Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Na starość do domu 12.08.09, 20:48 Ja juz planuje przejsc na emeryture jak tylko szybko sie da. Bede sobie wtedy wybierac zajecia (platne tez jak tylko mi sie spodoba. Zeby jeszcze zapasowe nowe kregoslupy wymyslili, taki by mi sie przydal. No i jeszcze zebym nie zapomniala co sobie zaplanowalam, bo jak zapomne to bedzie bieda. Wtedy jednak zawsze moge grac w brydza na pieniadze z demencyjnymi starcami w domu starcow. To tez moze byc zabawne Najwazniejsze to kochac tych, ktorych mamy do kochania. Reszta jakos sie pouklada. Odpowiedz Link
asica74 Re: Na starość do domu 12.08.09, 22:31 Najwazniejsze to kochac tych, ktorych mamy do kochania. Reszta jakos sie pouklada. Asia, pomnik mam ci wystawic za te slowa czy co? Dzieki Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Na starość do domu 12.08.09, 23:21 Alez prosze uprzejmie Medal z buraka poprosze. w koncu nie na darmo dostalysmy owe przepiekne machniecie lapka od chodzacej Milosci - starczy na dlugo Odpowiedz Link
tamsin Re: Na starość do domu 13.08.09, 02:21 od tej chodzacej Milosci przypomialas mi pytania z quiz'u "Know your heros and history" Who presented Chairman Mao Tse Tung with a bouquet of poems that lavishly praised the Chinese leader as the timely rain to nourish the land? The Dalai Lama, on his first meeting with Mao in Beijing (then Peking) in 1954 Who granted several audiences to, and received a donation of more than $1 million from Shoko Asahara, leader of the Supreme Truth cult of Japan, and spreader of sarin gas in the Tokyo subway? The Dalai Lama, in 1982 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Na starość do domu 13.08.09, 08:35 ... a bo Milosc prosze pani, nie ma zadnych granic - taka jej natura i juz Odpowiedz Link