Gość: alicja IP: 80.50.177.* 06.10.09, 09:33 dziewczyny, czy w którejś drogerii u nas w mieście dostanę wodę toaletową/perfumowaną Amor Amor Cacharela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 09:58 Zobacz w rossmanie koło Billi na Podzamczu, jest tam dość duży wybór. Albo w perfumerii w Auchan. Wystarczy się rozejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanx Re: AMOR AMOR gdzie? IP: 80.50.177.* 06.10.09, 10:15 mi chłopak zamawiał z allegro z perfumerii - wychodzi taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.09, 12:10 Żenada :). Tego typu prezenty robi się z radości, wdzięczności, miłości /odpowiednie skreślić/ a nie oszczędności. Proszę kochanie. Kosz róż dla ciebie. Zamówiłem w necie, żeby było taniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanx Re: AMOR AMOR gdzie? IP: 80.50.177.* 06.10.09, 12:27 skoro śpisz na pieniądzach to zazdroszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.09, 10:50 Wątpię,ja kilka miesięcy temu pytałam o te perfumy w Auchan i Pani pracująca w perfumerii nie miała pojęcia o perfumach Amor Amor czy Ghost.Szkoda czasu na szukanie,chyba,że coś się zmieniło. Lepiej poszukaj w internetowych perfumeriach,tam na pewno znajdziesz w dobrej cenie i bez wychodzenia z domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.chello.pl 06.10.09, 12:07 w Świdnicy w perfumerii przy rynku koło alior banku, 200 zł za 50 ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.10.09, 12:39 powinno byc drogeria NATURA na piaskowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.sattom.pl 06.10.09, 14:07 do hehe-> czy Ty jesteś normalny? skoro ten sam produkt można kupić gdzieś o wiele taniej to oznaka braku szacunku dla partnera? weź się chlopie puknij w glowe. co do tematu- rowniez polecam sklepy internetowe. na pewno taniej niz w kazdym normalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.09, 14:20 Przestańcie mnie rozśmieszać. Na laski się nie żałuje. Koniec tematu :). Idąc tym tropem są jeszcze zajebiście podobne podróbki, albo megacoolwypas fatałaszki w lumpeksach :). Kupuj gdzie chcesz - dla siebie - dla laski zresztą też, tylko nie argumentuj - bo taniej, bo to lekka wioska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 17:56 dzięki za odpowiedzi :) znalazłam drogerię internetową z siedzibą w... Boguszowie! stop12.pl/product_info.php?products_id=37 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: AMOR AMOR gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 23:52 witaj zapraszam Cir do Auchan na Pasaz....30ml Amor Amor kosztuje 145zl,50 ml-215zl a 100ml 290 zl;)a tekst ze pani nie wiedziala o czym rzekoma klierntka mowi to bzdura!!!moze takie mile klientki naucza sie wymawiac nazwy wod wlasciwie a potem sie zala;)pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś