Dodaj do ulubionych

Ja pierdziu, koniec Europy....

19.01.13, 10:23
Nie lubisz gejów? Trafisz do getta!

Władze Amsterdamu ogłosiły, że osoby znane z niechęci do gejów i lesbijek, związków homoseksualnych, a także wobec cudzoziemców będą przymusowo wygnane do specjalnego kontenerowego osiedla – getta na granicy miasta.

Lewacka swołocz pokazuje co potrafi...

wiadomosci.onet.pl/swiat/fakt-nie-lubisz-gejow-trafisz-do-getta,1,5398571,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • forummm Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 13:05
      pozor_vlack napisała:

> Nie lubisz gejów? Trafisz do getta!
      >
      > Władze Amsterdamu ogłosiły, że osoby znane z niechęci do gejów i lesbijek, zwią
      > zków homoseksualnych, a także wobec cudzoziemców będą przymusowo wygnane do spe
      > cjalnego kontenerowego osiedla – getta na granicy miasta.
      >
      > Lewacka swołocz pokazuje co potrafi...
      >

>
      > wiadomosci.onet.pl/swiat/fakt-nie-lubisz-gejow-trafisz-do-getta,1,5398571,wiadomosc.html

To samo tu próbują geje wprowadzić w Polsce
      • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 13:44
        Gonić palikotowo-szczukową bandę, jeszcze czas.
    • qwe33 Manipulujesz!!! 19.01.13, 20:58
      pozor_vlack napisała:

>Nie lubisz gejów? Trafisz do getta!

Nie napisałeś, że samo "nielubienie", to jeszcze za mało, żeby się do tego "getta" załapać:

Wprowadzone przepisy stanowią, że kto uprzykrza życie homoseksualistom, stosuje wobec nich mobbing, tyranizuje ich, obraża, ten zostanie przymusowo przesiedlony.

a z tego wynika, że biernym "nielubiącym", nic nie grozi a... chuliganów i bandziorków - nie żal!
      • pozor_vlack Re: Manipulujesz!!! 19.01.13, 21:11
        qwe33 napisał:
        > a z tego wynika, że biernym "nielubiącym", nic nie grozi a... chuliganów i ban
        > dziorków - nie żal!

U was bierny , to ten co daje i nie krzyczy. Spadaj pokurczu.
        • qwe33 Re: Manipulujesz!!! 19.01.13, 21:49
          pozor_vlack napisała:

> U was

To znaczy u kogo?

> bierny , to ten co daje i nie krzyczy.

to akurat, definicja "lubiącego", a my tu o "nielubiących" piszemy - gdyby Ci to "umkło"!
          Ponadto, przecież to Ty sam zalinkowałeś tego newsa, więc nie miej pretensji, że wykorzystałem go przeciw Twojej manipulacji.

> Spadaj pokurczu.

Zdajesz sobie sprawę, że usiłując mnie obrazić, obnażasz swoje prostactwo i bezsilność w stosunku do siły moich argumentów?
          • fuj_fuj Re: Manipulujesz!!! 19.01.13, 22:01
            qwe33 napisał:

Daję Ci jeszcze miesiąc :)
            • qwe33 Re: Manipulujesz!!! 19.01.13, 22:06
              fuj_fuj napisał(a):

> Daję Ci jeszcze miesiąc :)

Nie qmam ...
              • fuj_fuj Re: Manipulujesz!!! 19.01.13, 22:07
                qwe33 napisał:

> fuj_fuj napisał(a):
                >
                > > Daję Ci jeszcze miesiąc :)
                >
                > Nie qmam ...

Zakumasz za miesiąc ;-)
                • qwe33 Jeśli nie chcesz powiedzieć "B", nie mów "A"! n/t 19.01.13, 22:19
    • fuj_fuj Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 21:47
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZvBiw2QsCoI#!
      Vlacku - postaw diagnozę temu panu.
      • forummm Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 22:31
        Ja se tak myślę że to qwe33 i to fuj fuj powinni się spotkać i sobie ulżyć bo im siada na mózg a najlepiej to zróbcie se trójkąt z tym czymś 57jurand. Może wam trochę zejdzie ciśnienia będziecie zrelaksowani.
        • fuj_fuj Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 22:34
          Nie fantazjuj.
        • qwe33 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 22:38
          forummm napisał(a):

> Ja se tak myślę...

Użycie tego zwrotu, to w Twoim przypadku, nadużycie semantyczne
          • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 22:54
            qwe jeżeli popierasz jakieś środowisko to jest "u was".
            • qwe33 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 23:10
              pozor_vlack napisała:

> qwe jeżeli popierasz jakieś środowisko to jest "u was".

Chyba nie sugerujesz, że jestem z tych "lubiących"?

A ponadto naucz się korzystać z forum i umieszczaj odpowiedzi pod postami, których dotyczą, w tym przypadku - ok. 10 postów wyżej!
              • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 19.01.13, 23:20
                qwe33 napisał:

> Chyba nie sugerujesz, że jestem z tych "lubiących"?
                Oczywiście, że nie. Ale dajesz im zielone swiatło do zniewolenia reszty.
                Nie wyobrazam sobie sytuacji odwrotnej do zaistniałej w zamieszczonym linku, że oto władze Warszawy ogłosiły, że osoby znane jako geje i lesbijki, oraz osoby będące w związkach homoseksualnych, będą przymusowo wygnane do specjalnego kontenerowego osiedla – getta na granicy miasta.

> A ponadto naucz się korzystać z forum i umieszczaj odpowiedzi pod postami, któr
                > ych dotyczą, w tym przypadku - ok. 10 postów wyżej!
                Posty wciskane w środek wątku umykają niestety uwadze.....
                • qwe33 Czieszę się, że 19.01.13, 23:57
                  zaczynasz mówić "ludzkim głosem" i że (chyba?) już nie jestem dla Ciebie pokurczem.
                  Ale do rzeczy:

pozor_vlack napisała:

> qwe33 napisał:
                  >
                  > Ale dajesz im zielone swiatło do zniewolenia reszty.

Jakiego zniewalania?
                  Każdy jest dorosły, robi co chce i za swoje czyny odpowiada a jeśli jest wierzącym to wie, że i w niebie nic mu zapomnianym nie będzie.
                  Homoseksualizm istnieje od zarania ludzkości, nie jest zaraźliwy i żadne "dawanie zielonego światła" czy inne "promocje" i anty-promocje, nie mają na to zjawisko, żadnego wpływu.

Zatem nie za bardzo rozumiem dlaczego uważasz, że skoro przychylnie wyrażam się o holenderskim pomyśle, usuwania prymitywów i bandyterki poza centra miast, to "zniewalam resztę"?
                  Ponadto, jak już wyżej cytowałem rozwiązanie to, ma dotyczyć tylko tych "czynnych" i agresywnych "nielubiących".

> Nie wyobrazam sobie sytuacji odwrotnej do zaistniałej w zamieszczonym linku, że
                  > oto władze Warszawy ogłosiły, że osoby znane jako geje i lesbijki, oraz osoby
                  > będące w związkach homoseksualnych, będą przymusowo wygnane do specjalnego kon
                  > tenerowego osiedla – getta na granicy miasta.

Ja też - bo byłoby to bezpodstawne i bezprawne szykanowanie i prześladowanie.
                  Jeśliby natomiast, owe osoby homoseksualne, notorycznie zachowywały się obscenicznie w miejscach publicznych, siały swym zachowaniem zgorszenie i uporczywie odmawiały zmiany tych zachowań, byłbym pierwszą osobą, która taką decyzję władz poparłaby.

> Posty wciskane w środek wątku umykają niestety uwadze.....

Chyba jesteś w błędzie.
                  Każdy piszący w wątku, jest ciekaw odpowiedzi na swoje posty, zatem taki - nawet "wciśnięty w środek" - odnajdzie.
                  Osoby śledzące/czytające, zauważą dopisaną i nieprzeczytaną odpowiedź, po kolorze druku.
                  Najgorzej wyglądają posty jak ten Twój , który jest podpięty pod moją odpowiedź dla "forummm'a" i którego sensu, nieuważny czytelnik nie pojmie.

• pozor_vlack Re: Czieszę się, że 20.01.13, 00:22
                    qwe33 napisał:
                    >że (chyba?) już nie jestem dla Ciebie pokur
                    > czem.
                    To tylko ekspresja forumowa.

> Zatem nie za bardzo rozumiem dlaczego uważasz, że skoro przychylnie wyrażam się
                    > o holenderskim pomyśle, usuwania prymitywów i bandyterki poza centra miast, to
                    > "zniewalam resztę"?
                    > Ponadto, jak już wyżej cytowałem rozwiązanie to, ma dotyczyć tylko tych
                    > "czynnych" i agresywnych "nielubiących".

Ja oczywiście jestem czynny i agresywny i należy mnie wystawić za rogatki miasta. Od juranda niedawno dowiedziałem się że jestem matko-jeb..ą.
                    Argumenty ( wasze, ich, onych ) są powalające.
                    • don.kichote Re: Czieszę się, że 20.01.13, 01:00
                      pozor_vlack napisała:

> To tylko ekspresja forumowa.

Ja nazwałbym to prymitywnym chamstwem, ale niech tam...

> Ja oczywiście jestem czynny i agresywny i należy mnie wystawić za rogatki miasta.

Nie znam Cię i nie wiem, czy i jak Twoja forumowa agresja, przekłada się na "czynną" agresję w "realu".
                      Ty sam wiesz to najlepiej. W artykule wyraźnie napisano, jakie zachowania nie będą tolerowane i jeśli w realu masz mentalność "kibola", to bliższe zapoznanie się z miejskimi rogatkami byłoby Ci pisane.

> Od juranda niedawno dowiedziałem się że jestem matko-jeb..ą.

I co? Oczekujesz ode mnie, że go potępię? Tak to chamska wypowiedź, ale...
                      dla mnie, postronnego obserwatora, "jurand" jest Twoim "alter ego".
                      Nie potraficie żyć jeden bez drugiego i bez mniej, lub bardziej chamskich wzajemnych zaczepek.
                      "Akcja=reakcji", to wprawdzie III zasada dynamiki, ale dla zilustrowania Waszych relacji pasuje idealnie.

> Argumenty ( wasze, ich, onych ) są powalające.

Nie uogólniaj!
                      Co masz do mnie, adresuj do mnie.
                      Za "onych" nie odpowiadam!
                      • pozor_vlack Re: Czieszę się, że 20.01.13, 01:07
                        Całość wyglada następująco:
                        qwe33 napisał:
                        zaczynasz mówić "ludzkim głosem"
                        Jest dobrze.
                        pozor_vlack napisał:
                        Spadaj pokurczu.
                        Jest źle.

> Od juranda niedawno dowiedziałem się że jestem matko-jeb..ą.
                        > I co? Oczekujesz ode mnie, że go potępię?
                        Nie oczekuję.
                        • qwe33 Znowu manipulujesz! 20.01.13, 01:25
                          Widocznie inaczej dyskutować nie potrafisz!
                          Szkoda...
                        • 57jurand Re: Czieszę się, że 20.01.13, 11:54
                          Walnij pięścią w stół a odezwą się nożyce. Makojebc..mi nazwał ludzi TIM MINCHIN w tekście swojej piosenki, ja tylko pomogłem co nie którym zapoznać się z jego twórczością, Pretensję miej do owego pana. Taka sama sytuacja była z psem Nergala, moje zdziwienie było bezgraniczne.
                  • forummm Re: Czieszę się, że 20.01.13, 01:42
                    A widzisz qwe33 piszesz że homoseksualizm jest od zarania ludzkości i piszesz że ludzie którzy atakują homoseksualistów powinno się wywozić do getta, piszesz że każdy człowiek wie co robi itd.
                    Teraz jak to się ma do katolicyzmu religia jest od zarania ludzkości, ty i fuj fuj i 57jurand atakujecie zwykłych katolików, cały czas coś tam macie do katolików i w takim razie idąc twoim tokiem myślenia mamy dla was też zbudować getta ? bo ty jesteś świadomy tego że możesz kogoś obrażać lub uprzykrzać komuś życie.
                    Także widzisz wymagacie od kogoś szacunku dla was a sami tego szacunku nie dajecie. To że religia nie zezwala na homoseksualizm to jest inna bajka i to jest sprawa tych co wierzą, a wy skoro nie wierzycie w religie to raczej nie powinniście się tym przejmować.

A jeżeli chodzi wam o kasę to też inna sprawa bo z publicznej kasy korzystają i homoseksualiści i rząd jak i religia i ateiści również korzystają z publicznej kasy, a to że ludzie dają na tace to tylko i wyłącznie sprawa tych ludzi. To że w danej religii są kapłani którzy źle robią to trudno religia im nie każe tego robić, ale każdy człowiek popełnia błędy. Nierówności społeczne były są i będą i nikt tego nie zmieni.
                    • pozor_vlack Re: Czieszę się, że 20.01.13, 02:22
                      A to burmistrz Amsterdamu. Milutki, prawda ? Mniam....

coffeeshopdirect.info/viewtopic.php?t=18034
                      • rikifiki Re: Czieszę się, że 20.01.13, 04:31
                        No fotka burmistrza mowi sama za siebie:-)Swoja droga nie sadze aby to moglo wogole przejsc nawet w tak spedalonej Holandii.przeciez w takim przypadku to wlasciwie kazdego normalnego czlowieka moznaby wygnac z miasta,ot bo sie krzywo spojrzal na np. wymalowanego zboka sliniacego sie do sobie podobnego.Coz,wyglada ze narod na wymarciu.Encyklopedyczny wrecz przyklad do czego prowadzi zle pojmowana tzw. tolerancja.
                    • qwe33 Re: Czieszę się, że 20.01.13, 13:22
                      forummm napisał(a):

> piszesz że ludzie którzy atakują homoseksualistów powinno się wywozić do getta,

Wprawdzie to nie mój pomysł, ale popieram go i jak słusznie zauważyłeś miałoby to dotyczyć tych, którzy atakują(!) - nie krytykują!

> ty i fuj fuj i 57jurand atakujecie zwykłych katolików...

Wskaż mi choć jeden mój post, w którym wcześniej nie zaatakowany, sam atakuję. W szczególności katolików za to, że są katolikami.
                      Jeśli taki znajdziesz - podyskutujemy a póki co - uważam, że zmyślasz!

> cały czas coś tam macie do katolików i w takim razie idąc twoim tokiem myślenia mamy dla > was też zbudować getta

Jeśli krytycy głównie "sług" kościoła, mniej katolików, przejdą od słów do czynnej agresji - to jestem za!!!
                      Bandzior, to bandzior, nie zależnie od światopoglądu.

> bo ty jesteś świadomy tego że możesz kogoś obrażać lub uprzykrzać komuś życie

Nie wiem o co Ci chodzi?

> Także widzisz wymagacie od kogoś szacunku dla was a sami tego szacunku nie daje
                      > cie.

"Przyganiał kocioł garnkowi"!
                      Żadna ze stron sporu, nie szanuje drugiej. Nie umiemy z sobą dyskutować bez wzajemnego obrażania się i obrzucania inwektywami. Merytoryczny dyskurs, zastępuje tempa kibolska personalna "nawalanka".
                      Powiem nieskromnie, że osobiście staram się unikać używania argumentów "ad personam", za innych - nie odpowiadam.

> To że religia nie zezwala na homoseksualizm to jest inna bajka i to jest s
                      > prawa tych co wierzą, a wy skoro nie wierzycie w religie to raczej nie powinniś
                      > cie się tym przejmować.

Mógłbym napisać, że skoro was homoseksualizm nie dotyczy, to nie powinniście się nim przejmować. Chyba się nie boicie, że się zarazicie? Zatem nie rozumiem Waszego ataku na tę orientację seksualną, bo chyba nie zaprzeczysz, że ich nie atakujecie!?
                      Było by ideałem gdyby jedni, nie wtrącali się w życie drugich. Niestety, wzajemne stosunki obu zwaśnionych stron, przypominają węzeł gordyjski. Dziś nie wiadomo kto zaczął i o co poszło, lecz "harcownicy" obu stron, coraz bardziej eskalują absurdalny konflikt.

> A jeżeli chodzi wam o kasę to też inna sprawa bo z publicznej kasy korzystają i
                      > homoseksualiści i rząd jak i religia i ateiści również korzystają z publicznej
                      > kasy,

Byłbym wdzięczny, gdybyś zechciał rozszerzyć tę myśl o dostępie do "kasy".
                      Jak mam rozumieć, że korzystają z niej homoseksualiści [...] jak i ateiści również
                      Jak już to wyjaśnisz, to pogadamy.

> a to że ludzie dają na tace to tylko i wyłącznie sprawa tych ludzi.

Dokładnie!

> To że w danej religii są kapłani którzy źle robią to trudno religia im nie każe te
                      > go robić, ale każdy człowiek popełnia błędy.

To nie jest powód, żeby nad tymi tzw. "sługami bożymi" rozpostrzeć parasol ochronny i traktować tych przestępców, jak święte krowy!
                      Chyba nie zauważyłeś, że większość krytycznych uwag, nie dotyczy religii czy kościoła jako instytucji, lecz jego sług - kleru.

> Nierówności społeczne były są i będą i nikt tego nie zmieni.

Chcesz powiedzieć, że ksiądz pedofil, tylko dlatego że jest księdzem "z urzędu" powinien być uniewinniony, bo jest "równiejszy"???
                      • pozor_vlack Re: Czieszę się, że 20.01.13, 14:25
                        qwe33 napisał:
                        > Wprawdzie to nie mój pomysł, ale popieram go i jak słusznie zauważyłeś m
                        > iałoby to dotyczyć tych, którzy atakują(!) - nie krytykują!

Zatem nie rozumiem Wa
                        > szego ataku na tę orientację seksualną, bo chyba nie zaprzeczysz, że ich nie at
                        > akujecie!?

To na czym w takim razie wg ciebie polega krytyka ?
                        • qwe33 Nie łap mnie za słówka! 20.01.13, 14:54
                          Dobrze wiesz, jaki jest sens mojej wypowiedzi a to co robisz, to "czepialstwo".

Gdyby jednak było inaczej, i naprawdę nie zrozumiałeś moich intencji, daj znać.
                          Chętnie Ci wytłumaczę.

pozor_vlack napisała:

> qwe33 napisał:
                          > > Wprawdzie to nie mój pomysł, ale popieram go i jak słusznie zauważyłeś
                          >
                          m
                          > > iałoby to dotyczyć tych, którzy atakują(!) - nie krytykują!
                          >
                          > Zatem nie rozumiem Wa
                          > > szego ataku na tę orientację seksualną, bo chyba nie zaprzeczysz, że ich
                          > nie at
                          > > akujecie!?
                          >
                          > To na czym w takim razie wg ciebie polega krytyka ?
                      • forummm Re: Czieszę się, że 20.01.13, 15:25
                        Powiem krótko homoseksualiści robią parady gejów za czyją kasę ? bo chyba nie za swoją, bo obstawa służb kosztuje itd. Partia polityczna Ruchu Palikota z jakiej kasy korzysta bo chyba nie ze swojej w tym są homoseksualiści i ateiści.

Krytykujecie klerów ale również religię. Jak to 57jurand w tv powiedział że katolicy brudzą czy coś takiego, krytykujecie zwykłych ludzi że w coś tam wierzą wystarczy poczytać wasze posty ja tego szukać nie będę bo mi się nie chce.

Owszem niektórzy nie są homoseksualistami i ich to nie dotyczy, ale nie może być tak że jakiś koleś chodzi w skąpym stroju po ulicy lub po niej paraduje. Nie może być tak że koleś z kolesiem całują się na ławce w miejscu publicznym a moje dziecko na to patrzy czy nawet ja muszę na to patrzeć, pomijając to że zakażeniem wirusem HIV jest większe u homoseksualistów a inni ludzie nie mają tej świadomości że mają kontakt z osobą zarażoną i się naraża ludzi na niebezpieczeństwo. Poza tym homoseksualizm był ale jest on niezgodny z naturą jest to wynaturzenie.

Oczywiście nikt nie powinien być świętą krową ale tacy są wszędzie i nie tylko w religii ale też u Palikota i kto wie czy czasem nie w twoim domu ( na tym właśnie polega nierówność społeczna )

Nie wiesz że ty możesz kogoś obrażać np. wszystkich wrzucasz kleryków do jednego wora, lub twoi koledzy obrażają innych chociaż by wypowiedz w tv 57juranda jak twierdzi że katolicy są brudasami to właśnie jest świadome obrażanie, to że na forum stale piszecie o kościele bo wam się tak podoba i piszecie w 3 czy w 4 to też jest uprzykrzanie ludziom, bo to nie jest forum poświęcone religii.

Próbujecie w ten sposób zwrócić na siebie uwagę i na problem jaki widzicie, co wam to da że powklejacie linki o treści że ksiądz jest taki i owaki, a katolicy tacy i tacy, ludzie doskonale wiedzą jak jest, podobnie było z MO Brukiem, wszędzie było tylko Mo Bruk i Mo bruk a teraz zaczynacie robić Kościół i kościół.
                        Chyba nie sądzicie że pod waszym wpływem ludzie odejdą od religii bo jakiś kapłan czy ktoś robi coś niezgodnie z religią , pamiętaj że religia jest religią a kapłan kapłanem zwykłym człowiekiem. To że kapłan zbiera na tace to nie jest to zapisane w religii i religia nie ma tu nic do tego.

No właśnie o tym szacunku, ja od was nie wymagam dla mnie szacunku bo mi to zwisa i powiewa wasz szacunek, ale śmieszy mnie to że wy chcecie aby was szanowano a by do was się pięknie uśmiechano i głaskano was po główce oraz przytakiwano waszym racjom i poglądom, bo jak nie to wsadzimy was to getta. I teraz was co najeżdżacie na kościół na klerów i katolików też by wypadało wsadzić do getta bo przecież wy nie jesteście świętymi i takie same kary powinni was spotykać. Także domagacie się aby was szanowano a nie szanujecie innych, domagacie się sprawiedliwości bo wam się "krzywda" dzieje , a to że wy komuś "krzywdę " robicie to jest cacy.
                        • qwe33 W jednym masz rację! 20.01.13, 17:49
                          forummm napisał(a):

> to nie jest forum poświęcone religii.

Reszta postu, to bełkot i jakieś chore projekcje, do których nie jestem w stanie się odnieść.
                          • forummm Re: W jednym masz rację! 20.01.13, 19:59
                            qwe33 napisał:

> forummm napisał(a):
                            >
                            > > to nie jest forum poświęcone religii.
                            >
                            > Reszta postu, to bełkot i jakieś chore projekcje, do których nie jestem w stani
                            > e się odnieść.

No niestety ale taka jest prawda i tu ludzie nie dadzą wam się omotać.
    • 57jurand Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 20.01.13, 16:29
      do forummm. Jak zwykle Palikot to Palikot tamto chłopie czego się boisz . Jeśli chodzi o Mszę Papieską to nie wkładaj mi swoich określeń . Zanim się wypowiedziałem w sprawie porządków zaczerpnąłem wiedzy u Jehowych .Świadkowie w zamian za użyczenie stadionu zobowiązali się do malych remontów i na koniec posprzątać po sobie .Miasto ich nie woziło autobusami za darmo
      za wszystko płacili ze swoich.A sieroty po papieżu tradycyjnie po publiczna kasę, bo przecież im się należy ,autobusy za darmo, stadion za darmo, wystrój ołtarza za darmo a po wszystkim posprząta MZUK, ( w całą operację było zaprzęgniętych z 20 osób+ sprzęt.)Chyba nie muszę pisać że byłem tego naocznym świadkiem. Mam w domu odpowiedzi na mój zarzut z Rady Miejskiej, ZDKiUM,Syndyka MPK i MZUK , tak więc nie wymyślaj niestworzonych rzeczy. I rzecz charakterystyczna bagatelizowanie problemu, a koszta tej hucpy wciąż rosną mimo tego że publiczność maleje.
      • forummm 57jurand ty kłamczuchu a tu mówisz co innego 20.01.13, 16:51
        57jurand napisał:

> do forummm. Jak zwykle Palikot to Palikot tamto chłopie czego się boisz . Jeśl
        > i chodzi o Mszę Papieską to nie wkładaj mi swoich określeń . Zanim się wypow
        > iedziałem w sprawie porządków zaczerpnąłem wiedzy u Jehowych .Świadkowie w za
        > mian za użyczenie stadionu zobowiązali się do malych remontów i na koniec posp
        > rzątać po sobie .Miasto ich nie woziło autobusami za darmo
        > za wszystko płacili ze swoich.A sieroty po papieżu tradycyjnie po publiczna kas
        > ę, bo przecież im się należy ,autobusy za darmo, stadion za darmo, wystrój o
        > łtarza za darmo a po wszystkim posprząta MZUK, ( w całą operację było zaprz
        > ęgniętych z 20 osób+ sprzęt.)Chyba nie muszę pisać że byłem tego naocznym świad
        > kiem. Mam w domu odpowiedzi na mój zarzut z Rady Miejskiej, ZDKiUM,Syndyka MPK
        > i MZUK , tak więc nie wymyślaj niestworzonych rzeczy. I rzecz charakterystyc
        > zna bagatelizowanie problemu, a koszta tej hucpy wciąż rosną mimo tego że pu
        > bliczność maleje.

Zanim się wypowiedziałem w sprawie porządków zaczerpnąłem wiedzy u Jehowych .Świadkowie w zamian za użyczenie stadionu zobowiązali się do malych remontów i na koniec posprzątać po sobie .Miasto ich nie woziło autobusami za darmoza wszystko płacili ze swoich.

www.youtube.com/watch?v=5ZhZFSH8k2g
        A tu kłamca 57Jurand pier.. doli w 9:39 minucie ŻE PRAWDOPODOBNIE ŚWIADKOWIE PŁACĄ ZA WYNAJĘCIE STADIONU.

Kogo ty chcesz chłopie oszukać ? sam się gubisz w tych twoich kłamstwach tu piszesz że płacili a w tv mówisz że prawdopodobnie płacili heheheh. Poza tym po paradach gejów też sprzątają po was Palikoty jak imprezują to też za nasze podatki a nie za swoje. Ty jak imprezowałeś kampanie wyborczą robiłeś to też za nasze podatki, a plakaty po sobie posprzątałeś ? czy MZUK po tobie sprzątał. Więc najpierw bądźcie sami w porządku a dopiero od innych wymagajcie.
        • 57jurand Re: 57jurand ty kłamczuchu a tu mówisz co innego 20.01.13, 20:00
          Do forumm. Człowieku nie łap mnie za słowa, Jehowi swą imprezę robili już parę razy i zawsze za siebie płacili , bo forma odpracowania jest też zapłatą. Czego się boicie,, moralnie zaburzeni,,
          że wasz świat się wali że jeszcze trochę i poznacie smak bycia w mniejszości. I ta forsa wieczny problem kosciółkowych , oto fakty ,, PiS NA KONIEC 2001 r.- 687 tyś. dzisiaj 23 MLN. 900 tyś. zł.
          PO NA KONIEC 2002 r-140 tyś,zł 2011 r. -28, 913 tyś. zł
          dlaczego ich nie potępiasz , bo co bo wam wolno a innym już nie jeszcze raz ,jesteś ,,moralnie zaburzonym,, zaściankowym kołtunem którego czas pomału przemija.
          • forummm Re: 57jurand ty kłamczuchu a tu mówisz co innego 20.01.13, 20:33
            57jurand napisał:

> Do forumm. Człowieku nie łap mnie za słowa, Jehowi swą imprezę robili już par
            > ę razy i zawsze za siebie płacili , bo forma odpracowania jest też zapłatą. Cze
            > go się boicie,, moralnie zaburzeni,,
            > że wasz świat się wali że jeszcze trochę i poznacie smak bycia w mniejszości. I
            > ta forsa wieczny problem kosciółkowych , oto fakty ,, PiS NA KONIEC 2001 r
            > .- 687 tyś. dzisiaj 23 MLN. 900 tyś. zł.
            > PO NA KONIEC 2002 r-140 tyś,zł 2011 r. -28, 913 tyś. zł
            > dlaczego ich nie potępiasz , bo co bo wam wolno a innym już nie jeszcze raz ,
            > jesteś ,,moralnie zaburzonym,, zaściankowym kołtunem którego czas pomału przem
            > ija.

BO TY I TWÓJ RUCH PALIKOTA KORZYSTACIE Z NASZYCH PODATKÓW I WYTYKASZ INNYM ŻE KORZYSTAJĄ Z PODATKÓW I ŚMIECĄ A WY CO ROBICIE.

ILE WY MACIE NA KONCIE KASY Z NASZYCH PODATKÓW ? MAŁO CI KASY ? ZAJRZYJ NAJPIERW DO SWOJEGO PORTFELA ILE Z NASZYCH PODATKÓW SIĘ NACHAPAŁEŚ A DOPIERO PISZ O INNYCH TWOJA BEZCZELNOŚĆ JEST PORAŻAJĄCA. Obrażasz ludzi z których czerpałeś lub czerpiesz korzyści bo kampanie na pewno nie ze swoich zorganizowałeś a ta twoja partia działa też nie z prywatnej kasy tylko publicznej z podatków.

Dlaczego nie posprzątałeś po swojej kampanii wyborczej ? uważasz że zaraz ludzie przestaną płacić na kościół czy inne partie a wam tą kasę dadzą ? człowieku weź się ogarnij się domagasz tej kasy jak by ci się ona należała, a do roboty się weź a nie na cudzym chlebie siedzisz.
            • 57jurand Re: 57jurand ty kłamczuchu a tu mówisz co innego 20.01.13, 23:15
              forummm .Ruch Palikota wydał na kampanię 5 mln zł były to prywatne pieniądze w większości Janusza Palikota , jedynka z mojej listy wydała na prowadzenie kampanii 30 tyś. zł prywatnych !
              Ja nie wydałem ani grosza za to poświęciłem 2 tyg. urlopu wypoczynkowego , plakaty RP prawie nie istniały gdyż strategia nasza była inna.( kontakt bezpośredni z ludźmi) małe wręczaliśmy w czasie wieców ( do skrzynek listowych nie wrzucaliśmy gdyż ten sposób się nie sprawdza).Tak to z grubsza wyglądało więc sobie daruj te wypociny.Ja i moja żona pracujemy legalnie ,odprowadzamy podatki więc nie traktuj mnie jak darmozjada.To RP chce likwidacji SENATU zmniejszenia Sejmu ale widać nie ruszają ciebie żadne argumenty. Zaprogramował ciebie ktoś,
              C...a ,,moralnie zaburzony,,
              • forummm Re: 57jurand ty kłamczuchu a tu mówisz co innego 20.01.13, 23:39
                57jurand napisał:

> forummm .Ruch Palikota wydał na kampanię 5 mln zł były to prywatne pieniądze
                > w większości Janusza Palikota , jedynka z mojej listy wydała na prowadzenie kam
                > panii 30 tyś. zł prywatnych !
                > Ja nie wydałem ani grosza za to poświęciłem 2 tyg. urlopu wypoczynkowego , plak
                > aty RP prawie nie istniały gdyż strategia nasza była inna.( kontakt bezpośredn
                > i z ludźmi) małe wręczaliśmy w czasie wieców ( do skrzynek listowych nie wrzuc
                > aliśmy gdyż ten sposób się nie sprawdza).Tak to z grubsza wyglądało więc sobie
                > daruj te wypociny.Ja i moja żona pracujemy legalnie ,odprowadzamy podatki wi
                > ęc nie traktuj mnie jak darmozjada.To RP chce likwidacji SENATU zmniejszenia Se
                > jmu ale widać nie ruszają ciebie żadne argumenty. Zaprogramował ciebie ktoś,
                > C...a ,,moralnie zaburzony,,

Jasne wy wszystko macie prywatne nawet macie prywatne tablety na których oglądacie porno w sejmie niedługo to zrobicie z ludzi prywatnych wyborców, takie bajki to możesz dzieciom w przedszkolu pier..dolić.
    • lekarzspecjalista Islam: koniec Europy.... 20.01.13, 17:50
      W zasadzie biorąc pod uwagę, że Holandię przejmą muzułmanie to zrozumiałe. Zasiedlą tłumnie baraki po czym upomną się w wyborach o swoje.
      • skory1 Islam to samo zło - ostrzegajcie innych! 22.01.13, 10:26
        Jak to z islamem jest naprawdę - oczami samych Arabów, którzy islam porzucili.

www.youtube.com/watch?v=tWvW0zseA64
        www.youtube.com/watch?v=PgTbXHN11Gs
        Cała prawda o pedofilii w islamie.
        www.youtube.com/watch?v=7k2jYx5ShF8&list=PLA80B0DDA1F546A04
        A tu jak piorą mózgi już małym dzieciom! Zgroza!
        www.youtube.com/watch?v=rPkbfU-xXX4
        Pozwólmy im się rozpanoszyć, a będzie tego więcej.
        www.youtube.com/watch?NR=1&v=YgekatNooIA
        Co powinniśmy wiedzieć o islamie.
        www.youtube.com/watch?v=rhUE2tg9igg
        Głupota polityków zachodu wmawiających milionom ludzi, że islam jest religią pokoju jest NIEWYOBRAŻALNA i NIEBEZPIECZNA.

Proszę, pokażcie te filmy innym, nie dajcie sobie robić wody z mózgu gadaniem o "pokojowym" islamie. To niebezpieczna ideologia totalitarna, taka sama, jak faszyzm czy komunizm, chce zrobić z nas niewolników!
    • emilek_2005 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 20.01.13, 21:10
      Australijski ksiądz Tom Knowles, który przez czternaście lat molestował seksualnie niepełnosprawną kobietę, wrócił do sprawowania posługi kapłańskiej w jednym z największych kościołów w tym kraju, parafii św. Franciszka w Melbourne – donosi "Sydney Morning Herald".
      wiadomosci.onet.pl/swiat/ksiadz-ktory-przez-14-lat-wykorzystywal-niepelnosp,1,5399362,wiadomosc.html
      Vlack, czy to co wyprawiał ten ksiądz nie zasługuje na potępienie, czy nie jest on gorszym degeneratem niż geje i lesbijki???
      • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 20.01.13, 22:16
        emilek_2005 napisał:
        >czy nie jest
        > on gorszym degeneratem niż geje i lesbijki???
        1.Ty uważasz gejów i lesbijki za degeneratów? Bo ja nie. Byli, są i będą. Nic nowego.
        Protestuję przeciwko agresywnemu lobby homoseksualnemu, pragnącemu narzucić swoją wizję świata większości, które pojawiło się stosunkowo niedawno.
        > Australijski ksiądz Tom Knowles, który przez czternaście lat molestował seksual
        > nie niepełnosprawną kobietę.
        2. Jak to bywa w takich wypadkach, przestał, to się okazało że molestował. W zasadzie pewnie straciła na urodzie przez te 14 lat, nie dziwię się mu. Ateiści też porzucają swe wybranki, czasami nawet są z nimi krócej niz 14 lat.
        • emilek_2005 do vlack 26.01.13, 10:36
          Nie uważam gejów i lesbijek za degeneratów. Sądziłem, że to Ty ich za degeneratów uważasz, a teram mam co deo tego wątpliwość, gdyż Twoje wypowiedzi są - łagodnie mówiąc - niejasne. Za to za degeneratów uważam niektórym duchownych, jak np. wspomnianego australijskiego księdza, który przez czternaście lat molestował seksualnie niepełnosprawną kobietę. Nie łatwo wskazać mi przykład większego degenerata, może Fritzl z Austrii. Skoro piszesz, cyt. "W zasadzie pewnie straciła na urodzie przez te 14 lat, nie dziwię się mu (...) to oznacza, że akceptujesz jego czyny. Skoro nie dziwisz się jemu, to może masz podobne upodobania albo podobne doświadczenia? Tak czy inaczej zdecydowanie nie podzielam Twojej argumentacji, a skoro potrafisz ją składnie i racjonalnie przedstawić to bardzo proszę!
          • pozor_vlack Re: do vlack 26.01.13, 10:48
            emilek_2005 napisał:
            >który przez czternaście lat molestował
            > seksualnie niepełnosprawną kobietę.

A to zbok, pewnie trzymał ją na plebanii w piwnicy. Nie wiedziałem. :(((((((
    • 57jurand Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 02.02.13, 12:51
      do p.vlacka. Ekke Overbeek Holenderski dziennikarz autor ksiażki ,,Lękajcie się,, dotyczy Polski.
      frg., Mamy tu do czynienia z inflancją cierpienia , W kraju , gdzie pacjenci umierają ,bo ich leczenie jest za drogie, gdzie temat przemocy w rodzinie jest ledwo widoczny, gdzie sprawa wielu tysięcy zamordowanych oficerów obciąża po dziś dzień relację z sąsiadami, gdzie co roku parę tyś. ludzi ginie na drogach, gdzie alkoholizm jest plagą itd."To w tym kraju ofiary księży pedofilów
      nie są .... nie są tematem?
      Dlaczego nie są kto odpowie .
      • forummm do 57juranda Geje kanibalami 02.02.13, 14:08
        57jurand napisał:

> do p.vlacka. Ekke Overbeek Holenderski dziennikarz autor ksiażki ,,Lękajcie
        > się,, dotyczy Polski.
        > frg., Mamy tu do czynienia z inflancją cierpienia , W kraju , gdzie pacjenci u
        > mierają ,bo ich leczenie jest za drogie, gdzie temat przemocy w rodzinie jest l
        > edwo widoczny, gdzie sprawa wielu tysięcy zamordowanych oficerów obciąża po dzi
        > ś dzień relację z sąsiadami, gdzie co roku parę tyś. ludzi ginie na drogach, gd
        > zie alkoholizm jest plagą itd."To w tym kraju ofiary księży pedofilów
        > nie są .... nie są tematem?
        > Dlaczego nie są kto odpowie .

A potrafisz zagwarantować że nikt z Ruchu Palikota nie ma predyspozycji aby zostać pedofilem ? Potrafisz też zagwarantować że żaden z członków Ruchu Palikota nie zostanie pedofilem ?

Czy ty myślisz że pedofilia dotyczy tylko księży ? w waszym Ruchu Palikota nie jest powiedziane że nie ma tam takich ludzi albo że ich nie będzie i ciekawe czy będziesz też tak szczekał ? także skończ tą jałową propagandę.
        Ksiądz to taki sam człowiek jak ty, twój synalek fuj fuj czy Janusz Palikot czy jakiś kibol albo nauczyciel i nigdy nie wiesz co się zadzieje w psychice. Bo pedofilia i homoseksualizm to nic innego jak zaburzenia psychiczne prowadzące do poważnych chorób psychicznych i skutków jakie mogą powstać w jej wyniku.

Nie jest też tajemnicą że geje mają zaburzoną psychikę i nie jest też powiedziane że gej nie będzie gwałcił czy molestował dzieci.

Nie jest też tajemnicą że u gejów występują różne dewiacje chociaż by kanibalizm
        Przykładem jest Armin Meiwes mieszkaniec Niemiec który w 2001 roku zjadł poznanego przez internet mężczyznę .

Kolejnym przypadkiem jest Anthony Morleya zwycięzcę pierwszego konkursu na najpiękniejszego geja w Wielkiej Brytanii, który również pokroił swojego partnera i go ugotował i zjadł.

W 2005. Niemiec Ralf M. zabił swego partnera, rozczłonkował i zamroził do dalszego spożycia.
        W 2005 inny Niemiec również gej Thomas S. udusił i zjadł swą młodszą kuzynkę.

w 2007 rok Luis Calva Zepeda, biseksualny mężczyzna z Meksyku, wraz ze swym partnerem zamordował i spożył swą byłą dziewczynę.

Luca Rocco Magnotta, biseksualny aktor Według policji Magnotta zabił w Montrealu chińskiego studenta i poćwiartował jego zwłoki, po czym zjadł kawałki ciała swej ofiary, dłonie i stopy zabitego wysłał do kanadyjskich partii politycznych i do szkół, a w internecie umieścił nagranie wideo z drastycznymi szczegółami zbrodni.

Jeffrey Dahmer 1988 roku homoseksualista. Jeffrey ma na swoim koncie 17 ofiar najmłodszy 14 lat a najstarszy 36 lat Jeffrey również dopuścił się nekrofilii wszyscy jego ofiary to młodzi ludzie.

Także skończ pier.. i siać propagandę i uważaj aby twoi koledzy cie nie zeżarli.
        • pozor_vlack Re: do 57juranda Geje kanibalami 02.02.13, 14:38
          forummm napisał(a):
          > Także skończ pier.. i siać propagandę i uważaj aby twoi koledzy cie nie zeżarli

A widać, że przyszła\ły marszałek\marszałkini, potrafi nieźle wtranżolić.
          Tylko z ciebie jurandzik zostałyby okularki i łańcuszek z odwróconym krzyżykiem.
    • 57jurand Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 02.02.13, 22:53
      Skąd żeś koleżko wytrzasnął ten krzyżyk , nic takiego u mnie niema ,żadnego obrzydlistwa na szyi i na ścianie. Z połączonych drewienek jedynie kojarzę cepy. Więc nie frandzol.
      • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 02.02.13, 23:29
        57jurand napisał:

> Skąd żeś koleżko wytrzasnął ten krzyżyk , nic takiego u mnie niema ,żadnego obr
        > zydlistwa na szyi i na ścianie. Z połączonych drewienek jedynie kojarzę cepy
        > . Więc nie frandzol.

A, kłamczuszku,a to nie krzyżyk dyskretnie przesunięty. Łańcuch jak postronek wisi.

www.youtube.com/watch?v=5ZhZFSH8k2g
    • emilek_2005 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 16:28
      Temat postu najlepiej świadczy o poziomie intelektualnym jego autora :) Totalne dno ...
    • yann17 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 16:51
      pozor_vlack napisała:

> Nie lubisz gejów? Trafisz do getta!
      >
      > Władze Amsterdamu ogłosiły, że osoby znane z niechęci do gejów i lesbijek, zwią
      > zków homoseksualnych, a także wobec cudzoziemców będą przymusowo wygnane do spe
      > cjalnego kontenerowego osiedla – getta na granicy miasta.
      >
      > Lewacka swołocz pokazuje co potrafi...
      >

>
      > wiadomosci.onet.pl/swiat/fakt-nie-lubisz-gejow-trafisz-do-getta,1,5398571,wiadomosc.html
      ----------------
      Za to zidiociała prawicowa swołocz o "onetowym" poziomie IQ , wierzaca bezkrytycznie w magie słowa pisanego nie wie i nie będzie wiedziec, ze takie oswiadczenia z ust burmistrza Amsterdamu , ani zadnego z jego urzedników nigdy nie padło, a całosc jest tzw. "faktem medialnym" wymyslonym przez idiotów pokroju Vlacka
      • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 17:33
        yann17 napisał:
        > Za to zidiociała prawicowa swołocz o "onetowym" poziomie IQ , wierzaca bezkryt
        > ycznie w magie słowa pisanego nie wie i nie będzie wiedziec, ze takie oswiadcze
        > nia z ust burmistrza Amsterdamu , ani zadnego z jego urzedników nigdy nie padło

To masz tu debilu w Spieglu
        www.spiegel.de/politik/ausland/amsterdam-will-abschaum-doerfer-am-stadtrand-bauen-a-873448.html
        • yann17 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 18:03
          pozor_vlack napisała:

> yann17 napisał:
          > > Za to zidiociała prawicowa swołocz o "onetowym" poziomie IQ , wierzaca be
          > zkryt
          > > ycznie w magie słowa pisanego nie wie i nie będzie wiedziec, ze takie os
          > wiadcze
          > > nia z ust burmistrza Amsterdamu , ani zadnego z jego urzedników nigdy ni
          > e padło
          >
          > To masz tu debilu w Spieglu
          > www.spiegel.de/politik/ausland/amsterdam-will-abschaum-doerfer-am-stadtrand-bauen-a-873448.html
          -
          • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 18:09
            yann17 napisał:
            > Poszukaj sprostowania, było na poczatku stycznia

Czytałem, było w "Faktach i Mitach".
            • yann17 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 18:52
              pozor_vlack napisała:

> yann17 napisał:
              > > Poszukaj sprostowania, było na poczatku stycznia
              >
              > Czytałem, było w "Faktach i Mitach".
              • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 19:19
                yann17 napisał:

>Nie czytam tego szmatławca, informacje czerpię u źródła.

www.amsterdam.nl/gemeente/organisatie-diensten/sites/treiteraanpak/treiteraanpak

Niestety nie znam tak dobrze niderlandzkiego jak ty, ale z pomocą wuja Google odczytałem, że system działa. A jak zaglądniesz w pozostałe teksty tej strony, to dostrzeżesz , że swym działaniem obejmuje nieprzychylnych gejom i lesbijkom. I tyle.
                • yann17 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 19:28
                  pozor_vlack napisała:

> yann17 napisał:
                  >
                  > >Nie czytam tego szmatławca, informacje czerpię u źródła.
                  >
                  > www.amsterdam.nl/gemeente/organisatie-diensten/sites/treiteraanpak/treiteraanpa
                  > k
                  >
                  > Niestety nie znam tak dobrze niderlandzkiego jak ty, ale z pomocą wuja Googl
                  > e odczytałem, że system działa. A jak zaglądniesz w pozostałe teksty tej strony
                  > , to dostrzeżesz , że swym działaniem obejmuje nieprzychylnych gejom i lesbijko
                  > m. I tyle.

----------
                  Obejmuje wszystkich którzy wykazują zachowania socjopatyczne i stanowia zagrozenie dla otoczenia. Zidiociałe polskie portale narodowo katolickie, nie widomo dlaczego zredukowały ten projekt tyklo do tzw. homofobów ( nota bene homofobia w Holandii praktycznie nie wystepuje)
                  PS: Ta strona ma równiez wersje angielską.
                  • 57jurand Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 20:09
                    yann17. Wiadomo, wiadomo stara metoda ,straszyć wszystkim i wszystkimi ,stworzyć syndrom obleżonej twierdzy . My dobrzy wszyscy inni żli Kler chwyta się starych metod żeby zachować
                    status qvo.
              • 57jurand Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 19:33
                ,,NIE CZYTAM TEGO SZMATŁAWCA,, coś pokręciłeś yann 17 nie myl FiM z Faktem . Jeden to tygodnik a drugi to chyba dziennik , i na tym brukowcu opierał swój post gugler p.vc
                • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 19:50
                  > yann17 napisał:
                  >Zidiociałe polskie portale narodowo katolickie, nie widomo dlaczego zredukowały ten projekt tyklo do tzw. homofobów

Zatem powtórzę.
                  To masz tu debilu w Spieglu
                  www.spiegel.de/politik/ausland/amsterdam-will-abschaum-doerfer-am-stadtrand-bauen-a-873448.html
                  • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 19:52

*
                    • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 19:57
                      57jurand napisała:
                      >gugler p.vc

:-)))))))))))))))))))))))))))

Czy ty wreszcie pójdziesz do szkoły jurand ?
                    • yann17 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 22:33
                      pozor_vlack napisała:

>
                      > *
                      > www.spiegel.de/politik/ausland/amsterdam-will-abschaum-doerfer-am-stadtrand-bauen-a-873448.html
                      -------------
                      A Ty w ogóle przeczytałes ten artykuł. SPIGEL w przeciwieństwie do FAKTU i ONETU a tym bardziej do idiotyzmów wypisywanych w skrajnie prawicowych portalach cały projekt przedstawia jako rzetelną informacje ( nigdzie nie pada stwierdzenie getto dla homofobów). Owszem pisze, że poczatkowo budziło to pewne kontrowersje (pierwotny projekt zgłosiła nacjonalistyczna partia PVV Geerta Wildersa pod nazwa "wioski szumowin" w których chciał umieszczac emigrantów, w tym Polaków), lecz w sumie o całym przedsiewzieciu wyraża sie pozytywnie.
                      To element programu jakie władze Amsterdamu (na wzór duński ) prowadza w miescie w celu ograniczenia przestepczości. Innym elementem tego samego programu jest praktycznie wyeliminowanie sprzedaży miekkich narkotyków w tzw. coffee shopach.
                      • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 22:46
                        Daj spokój yann17, nie ośmieszaj się, zbyt wiele osób na tym forum zna niemiecki.
                        W twoja ściemę uwierzy tylko jurand, język niemiecki jest mu raczej obcy.
                        • pozor_vlack Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 22:50
                          A tu masz o narkotykach w Amsterdamie, tak ograniczają ich sprzedaz.

Burmistrz Amsterdamu powiedział, że nie wprowadzi zakazu korzystania ze słynnych ‘coffee shopów’ przez turystów z zagranicy, po trwającym kilka miesięcy sporze o nową ustawę narkotykową.

info-horyzont.pl/burmistrz-amsterdamu-nie-wprowadzi-zakazu-marihuany-dla-obcokrajowcow.html
                          Idź już spać.
                          • yann17 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 06.02.13, 09:59
                            pozor_vlack napisała:

> A tu masz o narkotykach w Amsterdamie, tak ograniczają ich sprzedaz.
                            >
                            > Burmistrz Amsterdamu powiedział, że nie wprowadzi zakazu korzystania ze słynnyc
                            > h ‘coffee shopów’ przez turystów z zagranicy, po trwającym kilka mi
                            > esięcy sporze o nową ustawę narkotykową.
                            >
                            >
                            > info-horyzont.pl/burmistrz-amsterdamu-nie-wprowadzi-zakazu-marihuany-dla-obcokrajowcow.html
                            > Idź już spać.
                            ---------
                            Byc moze - debata na ten temat w Holandii jednak trwa nadal.

Ale nie w tym rzecz , to kwestia uboczna do tematu wątku, której chwytasz się jak tonący brzytwy w obliczu kompromitacji po bezkrytycznym powielaniu onetowych rewelacji.
                        • yann17 Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 06.02.13, 02:16
                          pozor_vlack napisała:

> Daj spokój yann17, nie ośmieszaj się, zbyt wiele osób na tym forum zna niemieck
                          > i.
                          > W twoja ściemę uwierzy tylko jurand, język niemiecki jest mu raczej obcy.
                          --------------
                          No cóz jesli fakty sa przeciwko postawionej tezie - tym gorzej dla faktów
    • 57jurand Re: Ja pierdziu, koniec Europy.... 05.02.13, 20:43
      D o pvc. A może wolisz forumowy kuglarz , który ma pod ręką kapelusz z ,, królikami..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka