Dodaj do ulubionych

Niefart dr Mengele

29.03.13, 17:27
Jak informuje TVN24 Józef Mokrzycki (właściciel Mo-Bruka) został nominowany do prestiżowej nagrody Jana Wercherta...
Gdyby któryś z niedouczonych gamoni nie wiedział kim był ten polski Nobel, to tu może sobie poczytać:
lustratorpolski.salon24.pl/403463,jan-wejchert-zarejestrowany-jako-tw-ps-w-konarski
Josef Mengele - ten to dopiero miał pecha, że nie zdążył doczekać naszych czasów :(
Obserwuj wątek
    • spostrzegawczy_wch Re: Niefart dr Mengele 30.03.13, 10:43
      Sama nominacja niczego nie oznacza. Jaki wpływ na nią ma sam zainteresowany? Prosił się o nią?
      • sol.mi.do.re Re: Niefart dr Mengele 30.03.13, 13:03
        Oczywiście, że się nie prosił i dlatego taka nominacja nabiera szczególnego znaczenia, bowiem świadczy o tym, że Mokrzycki jest godny nagrody za powolne wykańczanie tępego pospólstwa, które jak widać w twojej osobie: jest mu za to wdzięczne.
        Alleluja i spoczywaj w pokoju.
        • spostrzegawczy_wch Re: Niefart dr Mengele 30.03.13, 18:07
          Jesteś durniem, a stan twojej psychiki już dawno określił forumowy psychiatra.
          • sol.mi.do.re Re: Niefart dr Mengele 30.03.13, 19:17
            Rozumiem, że to już wszystkie inwektywy , na które cię stać .
            Przy następnej wizycie pozdrów więc ode mnie tego swojego forumowego psychiatrę.
            W razie gdyby ci nie pomógł wróć tutaj, to zabiorę cię nad wodę w charakterze przynęty, abyś mógł się dowartościować zanim ryby lub inne robale przerobią cię na gowno.
    • boa-666 Re: Niefart dr Mengele 02.04.13, 20:31
      Gratulacje dla Mobruka można wpisywać tu:
      m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/nagroda-im-jana-wejcherta-wybrano-9-finalistow
      • sol.mi.do.re Re: Niefart dr Mengele 25.04.13, 15:49
        Nadeszła wiekopomna chwila.
        Trzymacie dziś kciuki Mobruki.

www.tvn24.pl/biznes-gospodarka,6/dzis-gala-rozdania-nagrod-im-jana-wejcherta-zaczynamy-kreowac-ten-swiat,321015.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka