Dodaj do ulubionych

Sam w Sylwestra...

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.12.06, 22:07
Nie wiem ile z was spedzi tegorocznego Sylwestra samotnie w domu. Jestem
jedna z takich osob. Jak sobie o tym pomysle to mnie w gardle sciska.
Praktycznie nigdy nie bylo takiej sytuacji. Ale niestety towarzystwo sie
porozjezdzalo, kumple maja dziewczyny i bawia sie w swoim gronie (ja nie mam
dziewczyny :( Jakos sie przezyje, chociaz szkoda...
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Sam w Sylwestra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 00:05
      Ale masz za to internet a to juz cos ... :):):)
      Pozdrawiam !
      • Gość: Grzesiek 24 Re: Sam w Sylwestra... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.12.06, 10:13
        Dzięki! Wiesz, nawet nie pomyslalem o tym, jak fajnie moze byc w Sylwestra przy
        kompie. A ja tak narzekam...
        • lizzy11 Re: Sam w Sylwestra... 30.12.06, 12:51
          hmm... nie wierze ze nie masz zadnych znajomych... na pewno ktos zostal,
          sprobuj sie umowic nawet na jakas glupia dyskoteke, tam na pewno kogos
          poznasz...
    • Gość: Yoł Re: Sam w Sylwestra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:22
      Grzechu nie martw sie u mnie jest podobnie : ) Wszystkich znajomkow wymiotlo do
      GB albo Irlandii a ci co zostali maja laski i ida na jakies impry tylko dla par
      za -dziesiat zlotych:> Za to my mozemy obejrzec 10 raz maryle rodowicz i Jako
      pierwsi powitac Bulgarie i Rumunie w EU... Boze pomoz - -
      • Gość: Grzesiek 24 Re: Sam w Sylwestra... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.12.06, 17:08
        To prawda hahaha :)
        • Gość: Anik Re: Sam w Sylwestra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:43
          Dołączam do grona. Nie jesteś sam:-) Mimo że sam w Sylwestra. Ale nic na siłę,
          iść gdzieś tylko po to żeby powiedzieć, że gdzieś się było - to też żałosne. Ja
          miałam taki problem wiele razy, że sama. Ale w ten jeden dzień i tak się nic
          nie zmieni, mało prawdopodobne, że poznasz akurat kogoś na minutę przed. Cały
          rok mamy na to, i kolejne, i następne, jakby co:-) I najlepszego w Nowym Roku!
          Pozdrawiam:-)
          • Gość: Grzesiek 24 Re: Sam w Sylwestra... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.12.06, 23:03
            Dzieki za mile slowa. Tobie też - Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
            • Gość: Anik Re: Sam w Sylwestra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:11
              Dziękuję bardzo:-) Może faktyczne alternatywa jest choćby obecność on-line:-)
    • Gość: Kam!la Re: Sam w Sylwestra... IP: 217.153.196.* 31.12.06, 15:19
      E..tam;) wcale nie masz tak zle;) ja idę na jakąś beznadzoejną imprezę a nie
      mogę się wykręcić...wię nie wiem co lepsze z dwojga złego:)))hehe. Przed Toba
      jeszce nie jeden Nowy Rok:) pozdrawiam;D sam widzisz ze sie teraz nudzę zamiast
      sie szykować..:P
    • Gość: Krzysiek Re: Sam w Sylwestra... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 31.12.06, 18:03
      spoko chłopie ja dwa poprzednie spędzałem sam w domu, w tym roku idę do knajpy
      bez dziewczyny ale za to ze znajomymi pozdrawiam i najlepszego życzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka