Dodaj do ulubionych

Niewypał!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:47
Przed godziną na 11 listopada znaleziono niewypał.Cała ulica jest
zablokowana. Na Rusinów żeby się dostać to trzeba jechać albo przez Poniatów
albo przez Podgórze.
Obserwuj wątek
    • Gość: janek8 Re: Niewypał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:11
      zablokowanie ulicy potwierdzam.
      Szkoda, ze nie znalezli troche dalej za Pl.Górnika w kierunku St.Zdroju. Moze
      jakis chlorek z pijanymi kolesiami stracilby tam zycie.
      • elfa21 Re: Niewypał! 07.02.07, 22:22
        fakty.interia.pl/kraj/polska_lokalna/news/walbrzych-ewakuacja-kamienicy,868306,3286
        • Gość: gość Re: Niewypał! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 22:23
          wiadomosci.onet.pl/1481538,11,item.html
          • Gość: groszek a ja słyszałem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:12
            ...że to jaies dziwolągi są...
            no ten ojciec i syn..

pozdrav.
            :)
            r
    • Gość: mewa Re: Niewypał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:44
      a czy ktoś widzła wypowiedz w wiadomościach wąłbrzyskich tego pana chyab jakis lekki żól co mówił w wąłbrzychu bobma niemożliwe napewno nie
      myślałam że padne ...

no a co by w wałbrzychu było możliwe hahahah
      • Gość: xxxxx Niewypał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:40
        Już mnie nic w tym Wałbrzychu nie zdziwi,biedaszyby, zabójstwo niewinnej
        dziewczynki,teraz niewypał.Miasto-psychiatryk.Cikawe co nas jeszcze czeka.Zaś
        mamy darmową reklamę,była już Bambucza,dziewczynka, zabójstwo młodego karateki
        w Boguszowie Gorcach przez trenera,ręce opadają.....
        • Gość: policjant Re: Niewypał! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 18:36
          Gość portalu: xxxxx napisał(a):

> Już mnie nic w tym Wałbrzychu nie zdziwi,biedaszyby, zabójstwo niewinnej
          > dziewczynki

Dobra, spokój już z tym zabójstwem. Oglądasz W11 ? Tam akcja rozgrywa się w
          Krakowie i praktycznie każdy odcinek dotyczy zabójstwa. Nie drobnej kradzieży z
          włamaniem tylko zabójstwa. Odcinków mamy 4 czy 5 tygodniowo, tygodni 52 w roku.
          To ile zabójstw wychodzi w Krakowie ? Z przerwą wakacyjną policzmy średnio ok.
          200 (!!!!!) rocznie.
          Czy ktoś z tego powodu pisze, że Kraków to miasto morderców ?
          Albo śmierdzące i brudne, bo ma Nową Hutę ?
          Psychietryk to by sie przydal wszystkim walbrzyskim malkontentom, takim jak
          xxxx.
          Pies was drapał.
          • Gość: Gość Re: Niewypał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:31
            Amen
          • Gość: Wisiek Re: Niewypał! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.02.07, 17:19
            hehe, W11 - troche chyba tam zmyslone historyjki na potrzeby telewizji..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka