Gość: pieszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:47 Przed godziną na 11 listopada znaleziono niewypał.Cała ulica jest zablokowana. Na Rusinów żeby się dostać to trzeba jechać albo przez Poniatów albo przez Podgórze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek8 Re: Niewypał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:11 zablokowanie ulicy potwierdzam. Szkoda, ze nie znalezli troche dalej za Pl.Górnika w kierunku St.Zdroju. Moze jakis chlorek z pijanymi kolesiami stracilby tam zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
elfa21 Re: Niewypał! 07.02.07, 22:22 fakty.interia.pl/kraj/polska_lokalna/news/walbrzych-ewakuacja-kamienicy,868306,3286 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niewypał! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 22:23 wiadomosci.onet.pl/1481538,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek a ja słyszałem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:12 ...że to jaies dziwolągi są... no ten ojciec i syn.. pozdrav. :) r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Niewypał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:44 a czy ktoś widzła wypowiedz w wiadomościach wąłbrzyskich tego pana chyab jakis lekki żól co mówił w wąłbrzychu bobma niemożliwe napewno nie myślałam że padne ... no a co by w wałbrzychu było możliwe hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Niewypał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:40 Już mnie nic w tym Wałbrzychu nie zdziwi,biedaszyby, zabójstwo niewinnej dziewczynki,teraz niewypał.Miasto-psychiatryk.Cikawe co nas jeszcze czeka.Zaś mamy darmową reklamę,była już Bambucza,dziewczynka, zabójstwo młodego karateki w Boguszowie Gorcach przez trenera,ręce opadają..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Niewypał! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 18:36 Gość portalu: xxxxx napisał(a): > Już mnie nic w tym Wałbrzychu nie zdziwi,biedaszyby, zabójstwo niewinnej > dziewczynki Dobra, spokój już z tym zabójstwem. Oglądasz W11 ? Tam akcja rozgrywa się w Krakowie i praktycznie każdy odcinek dotyczy zabójstwa. Nie drobnej kradzieży z włamaniem tylko zabójstwa. Odcinków mamy 4 czy 5 tygodniowo, tygodni 52 w roku. To ile zabójstw wychodzi w Krakowie ? Z przerwą wakacyjną policzmy średnio ok. 200 (!!!!!) rocznie. Czy ktoś z tego powodu pisze, że Kraków to miasto morderców ? Albo śmierdzące i brudne, bo ma Nową Hutę ? Psychietryk to by sie przydal wszystkim walbrzyskim malkontentom, takim jak xxxx. Pies was drapał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisiek Re: Niewypał! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.02.07, 17:19 hehe, W11 - troche chyba tam zmyslone historyjki na potrzeby telewizji.. Odpowiedz Link Zgłoś