Dodaj do ulubionych

Cejrowski,litości!!!!!!!!!

23.10.10, 16:53
Niechcący,przez zapomnienie,przez roztargnienie zapomniałam o odpowiedniej dzisiaj godzinie(10.00) wyłączyć radio i "dopadł" mnie pan Cejrowski!!!!
A pan Cejrowski przepraszał...............................przepraszał słuchacza,który ośmielił sie był, nie zgadzać się z w/w i napisał do redaktora WC w tej sprawie maila.
Mail, moim zdaniem, był chamski,fakt!
Ale też nie powinien był być ujawniony na antenie i to z adresem nadawcy,co bodajże 2 tygodnie temu zrobił Cejrowski.I za to dzisiaj przepraszał.
I nie o same przeprosiny chodzi,bo to było w końcu obowiązkiem red.Cejrowskiego ale o to,że w tych przeprosinach ponownie został wyartykułowany adres mailowy nadawcy.
Po co?
Po to żeby słuchacze bombardowali autora tego maila wyrazami poparcia dla pana redaktora?
Cała ta sprawa budzi mój niesmak i sprzeciw,że na antenie publicznego radia pan redaktor załatwia swoje własne porachunki ze słuchaczem.
I jeszcze drobna uwaga,mianowicie ani autor maila, ani pan Cejrowski nie zasługują, moim zdaniem, na czas antenowy, ciągle jeszcze opłacany z abonamentu.
Obserwuj wątek
    • oryginal23 Re: Cejrowski,litości!!!!!!!!! 24.10.10, 23:36
      Ja tam opowieści pana Cejrowskiego lubię, ale z podawaniem adresu meilowego słuchacza
      też się nie zgadzam.
      23.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka