Dodaj do ulubionych

Co za Sopot! - galeria zdjęć

• Gość: Kicia Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.chello.pl 06.09.05, 07:16
      Wszyscy ktytykują DODE że się popisuje i wogóle a właśnie ona potrafi śpiewać
      niczego się nie wstydzi zawsze powie to co myśli niczego nie ukrywa. Popatrzcie
      na MANDARYNE i kto tu śpiewać nie umie !!
    • Gość: Kicia Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.chello.pl 06.09.05, 07:17
      Doda zajebiscie zaśpiewała bardzo mi się podobało oby tak dalej :)
    • Gość: Daro Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.09.05, 09:50
      Tak to co usyszeliśmy w wykonaniu Mandaryny tylko ośmieszyło ludzi, którzy
      głosowali na tą podrobioną wokalistkę.Skanlad!!!! taki wykonawca zakwalifikował
      się do czołówki.Co z tą Polską???
    • Gość: inga SOPOT SEX FESTIVAL - Doda ujmą IP: *.b-m.pl 06.09.05, 10:36
      1. miejsce dla Dody, 2. dla Mandaryny - od razu wiadomo, co oceniała
      publiczność. Dlaczego nie dostosowano nazwy do sytuacji? Dlaczego nie SOPOT SEX
      FESTIVAL? Proponuję w przyszłym roku wszystkich wykonawców poprzebierać w
      seksowne gatki, wtedy pod względem wizualnym poziom się wyrówna i będzie można
      oceniać śpiew.
      Rozumiem, że Doda jest super inteligentna i tenże poziom inteligencji
      podpowiada jej jak należy odnosić się do publiczności i co jej serwować na
      scenie (jak widać po wynikach, założenia się sprawdziły), ale nie sztuka wygrać
      stosując tanie i niesmaczne chwyty. Cel nie zawsze uświęca środki.
      A Mandaryny mi po prostu szkoda - TVN nieźle zarobiło jej kosztem. Przecież to
      taki smaczny skandalik nagłośniony odpowiednio wcześniej w internecie. Co
      bardziej zachęci tłumy do oglądania jeśli nie poszukiwanie taniej sensacji?
    • Gość: zaskoczona Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.skynet.net.pl 06.09.05, 11:27
      Mandarynko! Zarówno Ciebie jak i Dodę uważałam za kompletne beztalencia.
      Okazało się jednak, że do tego grona można dołożyć Piaska, który swoim występem
      się nie popisał - marne są jego możliwości. Bardzo mi się to nie podobało. Cała
      ta część konkursowa, to była żenada. Zaskoczyło mnie jedno - Mandarynka potrafi
      świetnie tańczyć i tym też (a właściwie tylko tym) powinna się zająć, a choć
      Dody nie lubię za jej głupi śmiech, wulgarność i pustkę w głowie, wypadła
      najlepiej.Pozdrawiam wszystkich internautów i życzę wytrwałości w oczekiwaniu
      na narodziny talentu w polskim przemyśle muzycznym;)
    • Gość: zaskoczona Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.skynet.net.pl 06.09.05, 11:29
      Piasek na zdjęciu wygląda jakby zażył coś przed wyjściem na scenę. Jest
      bufonem - taki pewny siebie "ktoś", kto o pięknej muzyce i wokalu może tylko
      pomarzyć i do tego tak zepsuć piosenkę Anity Lipnickiej.:(
    • Gość: laki24 Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.miechow.com / *.miechow.com 06.09.05, 12:31
      mandaryna nie przejmuj się dupkami
    • Gość: GUGA Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: 217.168.134.* 06.09.05, 12:34
      Nikt nie mówi o najwspanialszym wątku tego festiwalu o występie Simply Red!!
      Dla mnie to wydarzenie wynagradza całą kompromitację sopocką....
    • Gość: Lolita Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:02
      Mndaryna jest fatalna - ona wogóle nie powinna występować w
      Sopocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO MA BYĆ ŚPIEW
    • Gość: Lolita Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:02
      Mndaryna jest fatalna - ona wogóle nie powinna występować w
      Sopocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO MA BYĆ ŚPIEW
    • Gość: aneta Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.mcon.pl 06.09.05, 13:21
      moim zdanie mandaryna faktycznie nie umi śpiewać ale jej piosenki mi sie
      podobają i pozaty nikt jej nie powinien mówić prosto w oczy żę nie umi śpiewać
      bo tak jak by ktoś powiedział dodzie że jest brzydka a przecie to nie prawdaa
      mówienie takich żeczy jest hamstwem
    • Gość: aneta Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.mcon.pl 06.09.05, 13:25
      doda jest gwiazdą ja jestem bardzo podobna do niej z charakteru uwielbiam ją
      ona jest po prostu teges jest śliczna ma fajny głos po prostu jestem jej fanką
      i lubie
      ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Martin Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.chello.pl 06.09.05, 13:30
      OK, zgadzam sie: wystep Mandaryny z pewnoscia nie nalezal do jej nejlepszych
      posuniec.
      OK, moze i Doda na tle tej ogolnej potwornej nijakosci - mam na mysli tylko
      konkurs o Slowika - faktycznie wypadla jako tako.
      Ale BLAGAM o jedno:
      Przestancie sie rozpisywac o inteligencji Dody i jej niewiarygodnym ilorazie
      inteligencji - nikt inny jak ona sama nie jest lepszym przykladem na to czym
      rozni sie fakt posiadania wysokiego ilorazu od tego, ze ktos jest madry i ma klase.
      Jezeli nie wiecie o czym mowie polecam powtorne obejrzenie Dody w programie
      Szymona "Mamy Cie", kiedy to superinteligentka mowi o sobie, ze sie zesrala i z
      wrazenia ma kisiel w gaciach.
      Bez wzgledu na jej wokalne umiejetnosci fatalne wydaje sie promowanie kogos o
      tak potwornym buractwie!
      Coz: moze zlota ale jednak sloma wystaje jej z butow!
    • Gość: alf Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: 193.227.131.* 06.09.05, 13:36
      wydać sądowy zakaz śpiewania Marcie! Tańczy super ale tak fałszuje, że nie da
      się tego słuchać!
    • Gość: kaska Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:04
      poraszka,dajcie sopokój , jak można z siebi zrobić taką kretynke!!!
    • Gość: maNiUnIa Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:42
      Mandaryna sie wyglupiła na tym wystepie!! Noi dobrze ze ja wygwizsali ma za
      swoje ze nie przyznała sie michalowi ze bedzie miec sesie zdieciowa do
      pleyboya!!:D
    • Gość: bernol Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:00
      mandaryna powinna zejść ze sceny nbo jej głos jest do dupu jednynie ona jest
      ładna ale głos ma do dupy
    • Gość: x Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.media4.pl 06.09.05, 18:07
      zgadzam sie
    • Gość: agata Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:59
      Mandaryna już lepiej nigdy nie śpiewaj!!! Lepiej się mężem zajmij!!!(tylko żeby
      jeszcze on nie wpadł na pomysł, żeby zaśpiewać w Sopocie)
    • Gość: Ania Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:02
      Mandaryna powinna zostać słowika.Ładnie śpiewa
      • Gość: ja tez! Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:33
        jak znaczna wiekszosc tutaj wypowiada sie o mandarynce - klementynce to ja juz
        nie bede bo i po co...
        doda jest walnieta. bardzo dobrze zaspiewala i bardzo dobrze sie ubrala. w
        piosence konkursowej nie razila po oczach biustem. i chwala jej za to.
        generalnie podobalo mi sie. zlego slowa nie powiem. ma kawal dobrego glosu.
        kiljanski wypadl dobrze. ma cieply przyjemny glos. na zywo dobrze daje.
        piasek...no coz niepostaral sie. gdyby nie bemm... ale o gustach ponoc sie
        nei dyskutuje. ponoc.
        flinta... gdyby nie niemen. cudna piosenka niemana. dla mnie przecietniactwo.
        no i lzy. zespol, ktory baardzo lubie i od poczatku mu kibicuje. niestety ta
        piosenka... niestety...
        no coz pozostal jakis zal po tym wszystkim. nie do odrobienia.
        pozdrawiam
    • Gość: dreamerM Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:54
      łzy rozpoczęły ten koncert...i łzy zakończyły.
    • sauternes Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć 07.09.05, 05:40
      www.jow.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=287&Itemid=94
    • barbara.rabarbar Co to w ogóle są za wykonawcy? Margaryna? Tylko 07.09.05, 08:08
      nam na scenie Smalca i Kaszany brakuje!
    • Gość: Marta Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: *.21.pl / 212.87.240.* 07.09.05, 19:29
      goła i wesoła ale śpiewac nie potrafi!!!co za obciach
    • Gość: polunia Re: Co za Sopot! - galeria zdjęć IP: 82.160.123.* 08.09.05, 18:06
      Sopot.. Mandaryna właśnie zakończyła śpiewanie..
      Publika szaleje:-jeszcze raz, jeszcze raz ,jeszcze raz!
      ...no dobra to zaśpiewała
      Skończyła a publika...jeszcze raz ..No i tak trzeci , czwarty piąty
      ...dziewiąty raz...
      W końcu już zrezygnowana do publiczności.
      - kochani ale ja już nie mam siły śpiewać...
      A publiczność:
      -śpiewaj aż się nauczysz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka