Dodaj do ulubionych

Depp do zjedzenia

22.07.06, 04:58
Widzialam ten film kilka dni temu. Co prawda po angielsku ale z efektami w
duzym kinie i nie zaluje ze na niego poszlam. Bajka jak kazdy film, ale same
ruchy, sceny i ich miny sa warte obejrzenia :) Polecam film jako przyjemna
rozrywke. Oby tylko tlumaczenie bylo dobre :))
Obserwuj wątek
    • Gość: ED krytycy wszechwiedzacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 09:53
      mnie film sie podobal. wiem ze recenzje sa nieprzychylne, ale czasami krytycy
      zapominaja, ze filmy typu POTC nie sa filmami ambitnymi, tylko zbijaczami
      kokosow. a jak przy okazji uda sie zrobic cos oryginalnego, fajnego to juz jest
      bomba. mysle, ze piratom udalo sie to, bo jest swietny depp, swietne efekty,
      akcja, i ciekawe zakonczenie (oczywiscie wszystkie watki zostana dok. w czesci
      III -mam nadzieje:). po znakomitej jedynce, krytycy oczekiwali niewiadomo czego
      po II (jakiegos arcydziela moze?). sequel arcydzielem nie jest, ale na pewno
      warto isc sobie obejzec. fabula nie jest az tak skomplikowana, wytarczy sie
      skupic. aktorzy graja b.dobrze-nie ma co sie czepiac. zauwazylam ze jak krytyk
      zacznie jechac po filmie, to przy okazji nie zostawi suchej nitki na aktorstwie,
      a nawet zdjeciach, ...slowem,wszystko do d**y. pewnie wiele osob zgodzi sie z
      krytykami, bo film nie sprosta ich oczekiwaniom. kazdy ma swoj rozum, wie dobrze
      co mu sie podoba a co nie:) ja tylko wyrazam swoja opinia na temat filmu i jego
      krytykow, ktorzy (w moim mniemaniu)przesadzaja w swojej opinii:) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka