Gość: CLEO IP: *.agh.edu.pl 19.11.05, 19:54 Proszę namiary na dobrego dentystę w Zakopanym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość gość Re: DENTYSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:27 Tam kaj piją piwo po zbóju! Jak się tak narąbiesz i spotkasz narąbanego.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: DENTYSTA 20.11.05, 14:58 Tu dlo takiygo, co suko dentysty na Forum, piykno sentencja Einsteina: www.kazikq.alleluja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: DENTYSTA 20.11.05, 14:59 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota, ale co do Wszechświata nie mam pewności." Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
grater Re: DENTYSTA 20.11.05, 22:32 CLEO potrzebuje pomocy! jesteś z tamtych stron, czy nie możesz mu pomóc!!!! Odnoszę wrażenie, że lubisz "mędrkować" - to góralskie przyzwyczajenie i życzliwość góralska wobec bliźnich? Jeśli możesz pomoż, a nie zasłaniaj się Einsteinem!!!Pozdrawiam Cleo, nie Ciupazkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagniysia Re: Do przychodni a nie na Forum! IP: *.it-net.pl 20.11.05, 22:54 Grater Ci zęba wyrwie, hehe, on syćko potrefi. Ale dzisiok święto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ,gość Re: Do przychodni a nie na Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 00:24 a dzisiaj przyjmował jak zwykle tylko do 19 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do przychodni a nie na Forum! 22.11.05, 09:54 DZisiok tyz nie przyjmujom, wystrasyli sie Chińczyków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Do przychodni a nie na Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:00 Chińska medycyna potrafi zdziałać cuda, to może i na bolące zęby pomoże;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do przychodni a nie na Forum! 22.11.05, 10:18 Od rania dzisiok w radiu reklamujom lyk na ból zębów Nurofen forte, cy Murofen forte, niedosłysałak, co kuźwa syćkik ,tak na roz, zęby bolom? Z zimna chyba, hehe i w sieci sie fcom wylycyć, hehe, dobre. Mnie by do głowicki nie przysło tak sie lycyć, haj. I powies mi ze ludziska majom rozum do rozumu? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurklb Co robić na ból zębów? 22.11.05, 12:37 Najlepsą metoda na ból zębów podaje ksiondz Benedykt Chmielowski a wsyćko zapisał w swojej encyklopediyi "Nowe Ateny" "Co robić na ból zębów? Wyjąć ząb kretowi żywemu, puścić go, tym zębem ból zębów leczyć będziesz, mówi Cornelius Agrippa. Albo też kość wyjąć z uda bufona, alias ziemnej żaby, tą kością zębów się dotykać, przestaną boleć, gdyż jakaś jest w tym antypatia, mówi Cardanus Medyk. monika.univ.gda.pl/~literat/ateny/0044.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Co robić na ból zębów? 22.11.05, 12:54 Hehe, cosi mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze ani kości z uda bufona, ani zęba nie uwidzimy, kie tak zacniymy ból zęba lycyć. A nobarzyj ucierpi na tym kret, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLEO Re: DENTYSTA IP: *.agh.edu.pl 11.02.06, 09:01 wiedziałam,że poziom tego forum jest żynujący Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: DENTYSTA 11.02.06, 09:24 ...a jo wiedziała, ze Cie zęby bolom, ale Ci nie pomoge, haj... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: DENTYSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 10:42 W Zakopanem nie znam, ale... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=92&w=34607113&a=35313958 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: DENTYSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 10:49 Cleo, biedaczko to Ty już prawie trzy miesiące z bolącymi zębami łazisz, bo Ci na forum nie podali adresu do dentysty??;)) Wpadnij do Warszawki to Cię zaprowadzę do mojego zębodłuba, za którego fachowość mogę ręczyć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: DENTYSTA 15.02.06, 21:51 Gość portalu: CLEO napisał(a): > Proszę namiary na dobrego dentystę w Zakopanym polecam www.nzoz.zakopane.pl pozdrav j.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: DENTYSTA IP: *.it-net.pl 15.02.06, 22:21 Lyc, lyc hale u sobie na miyjscu, kie nie fces, coby Ci syćkie zęby po tym lycyniu wyleciały. Przed urlopem robi sie przegląd , a nie na urlopie. Na swoik ni ma dudków z NFZ a na obcyk nie barz fcom fundować lycynie w Zokopanym. Zostaje Ci prywatno usługa i to nie na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś