IP: *.agh.edu.pl 19.11.05, 19:54
Proszę namiary na dobrego dentystę w Zakopanym
Obserwuj wątek
    • Gość: gość gość Re: DENTYSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:27
      Tam kaj piją piwo po zbóju! Jak się tak narąbiesz i spotkasz narąbanego....
      • ciupazka Re: DENTYSTA 20.11.05, 14:58
        Tu dlo takiygo, co suko dentysty na Forum, piykno sentencja Einsteina:

www.kazikq.alleluja.pl/
        • ciupazka Re: DENTYSTA 20.11.05, 14:59
          "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota, ale co do
          Wszechświata nie mam pewności."

Albert Einstein
          • grater Re: DENTYSTA 20.11.05, 22:32
            CLEO potrzebuje pomocy! jesteś z tamtych stron, czy nie możesz mu pomóc!!!!
            Odnoszę wrażenie, że lubisz "mędrkować" - to góralskie przyzwyczajenie i życzliwość góralska wobec bliźnich? Jeśli możesz pomoż, a nie zasłaniaj się Einsteinem!!!Pozdrawiam Cleo, nie Ciupazkę.
            • Gość: jagniysia Re: Do przychodni a nie na Forum! IP: *.it-net.pl 20.11.05, 22:54
              Grater Ci zęba wyrwie, hehe, on syćko potrefi. Ale dzisiok święto.
              • grater Re: Do przychodni a nie na Forum! 21.11.05, 19:00
                ???
              • Gość: gość ,gość Re: Do przychodni a nie na Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 00:24
                a dzisiaj przyjmował jak zwykle tylko do 19
                • ciupazka Re: Do przychodni a nie na Forum! 22.11.05, 09:54
                  DZisiok tyz nie przyjmujom, wystrasyli sie Chińczyków....
                  • Gość: c_n Re: Do przychodni a nie na Forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:00
                    Chińska medycyna potrafi zdziałać cuda, to może i na bolące zęby pomoże;))
                    • ciupazka Re: Do przychodni a nie na Forum! 22.11.05, 10:18
                      Od rania dzisiok w radiu reklamujom lyk na ból zębów Nurofen forte, cy
                      Murofen forte, niedosłysałak, co kuźwa syćkik ,tak na roz, zęby bolom?
                      Z zimna chyba, hehe i w sieci sie fcom wylycyć, hehe, dobre. Mnie by do
                      głowicki nie przysło tak sie lycyć, haj. I powies mi ze ludziska majom
                      rozum do rozumu?
                      • dinozaurklb Co robić na ból zębów? 22.11.05, 12:37
                        Najlepsą metoda na ból zębów podaje ksiondz Benedykt Chmielowski a wsyćko
                        zapisał w swojej encyklopediyi "Nowe Ateny"

"Co robić na ból zębów?

Wyjąć ząb kretowi żywemu, puścić go, tym zębem ból zębów leczyć będziesz, mówi
                        Cornelius Agrippa. Albo też kość wyjąć z uda bufona, alias ziemnej żaby, tą
                        kością zębów się dotykać, przestaną boleć, gdyż jakaś jest w tym antypatia, mówi
                        Cardanus Medyk.

monika.univ.gda.pl/~literat/ateny/0044.htm
                        • ciupazka Re: Co robić na ból zębów? 22.11.05, 12:54
                          Hehe, cosi mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze ani kości z uda bufona,
                          ani zęba nie uwidzimy, kie tak zacniymy ból zęba lycyć. A nobarzyj ucierpi
                          na tym kret, hehe...
    • Gość: CLEO Re: DENTYSTA IP: *.agh.edu.pl 11.02.06, 09:01
      wiedziałam,że poziom tego forum jest żynujący
      • ciupazka Re: DENTYSTA 11.02.06, 09:24
        ...a jo wiedziała, ze Cie zęby bolom, ale Ci nie pomoge, haj... hehe
    • Gość: Zenek Re: DENTYSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 10:42
      W Zakopanem nie znam, ale...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=92&w=34607113&a=35313958
      • Gość: poraj Re: DENTYSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 10:49
        Cleo, biedaczko to Ty już prawie trzy miesiące z bolącymi zębami łazisz, bo Ci
        na forum nie podali adresu do dentysty??;))
        Wpadnij do Warszawki to Cię zaprowadzę do mojego zębodłuba, za którego fachowość
        mogę ręczyć;))
    • noyle Re: DENTYSTA 15.02.06, 21:51
      Gość portalu: CLEO napisał(a):

> Proszę namiary na dobrego dentystę w Zakopanym

polecam
      www.nzoz.zakopane.pl

pozdrav
      j.p
      • Gość: Ciupazka Re: DENTYSTA IP: *.it-net.pl 15.02.06, 22:21
        Lyc, lyc hale u sobie na miyjscu, kie nie fces, coby Ci syćkie zęby po tym
        lycyniu wyleciały. Przed urlopem robi sie przegląd , a nie na urlopie. Na
        swoik ni ma dudków z NFZ a na obcyk nie barz fcom fundować lycynie
        w Zokopanym. Zostaje Ci prywatno usługa i to nie na Forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka