szarka_el 15.06.07, 23:09 A ja Was znienacka odwiedziłam - a co mi tam! I pozdrowię Was jeszcze na dodatek znad naszego Bałtyku. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: znienacka 16.06.07, 15:09 Witaj szarko,fakt co piszesz,jednak milo Cie widziec pod Tatrami. Tez mi sie cos pop....... z moimi gorkami,mnie tez tam ciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
redykolek Re: znienacka 16.06.07, 15:57 Witaj Szarko! I co tam nad Bałtykiem słychać? Też tak burzowo i gradowo jak u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: znienacka 17.06.07, 19:06 Dzisiaj, jak i wczoraj była burza, tłukło jak w kaczy kuper. Ale jakie powietrze! :) A w górki pociągnęło moją młodszą pociechę i siedzi sobie teraz w Zakopanem, a jutro pewnie ruszy dalej. :)) Pozdrawiam Was :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: znienacka 18.06.07, 02:53 A Ciebie szarko nie ciadnie w gory? Ja mysle ze tak,mnie tez ciagnie,to moze bysmy zaplanowali jakies spotkanie powiedzmy w N.Targu? Kiedy?Ha,to dobre pytanie,ale dla chcacego....Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szarka_el Re: znienacka 18.06.07, 22:01 dzisiaj się dogadywałam i chyba za 2 - 3 tygodnie pojade w górki - w Gorce oczywiście :) :) pozdrawiam znad jezior lubuskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: znienacka 19.06.07, 00:41 No to Ci zazdroszcze,ale ja tez 3-y tyg. temu pojechalem w gorki 1000 km w jedna strone,cos jak Zakopane,tylko tyle ze gory te porosniete lasem lisciastym,wysokie na 2000m npm.i tez wygladaja jak Gorce tylko tyle ze wysokie,tez pieknie,ale swoje piekniejsze,mysle ze bedziesz zadowolana z wycieczki. A na dlugo jedziesz,jezeli mozna zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś