edzioszka 18.09.03, 12:20 jeno ja ni umim tak po górolsku godoć ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Jaka fajowska forumka IP: *.it-net.pl 18.09.03, 12:45 Zapraszamy , kie ci sie widzi i godoj swoim językiem! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 13:23 oj chętnie bym się herbatki z malinami w górskiem schronisku napiła - zamarzyło mi się...mimo wielokrotnej wizytacyji z Zakopanem - ma takowy klimacik, że z przyjemnoscią doń powracam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jaka fajowska forumka IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 13:24 Ciupazko, widzisz, nastympny amator(ka) PIGWOWKI!, hehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 13:30 amatorka, jeno nie wiem o czem mowisz - to jakowa nazwa trunkowa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jaka fajowska forumka IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 13:33 Naszo Ciupazka juz richtuje couko cysterna nalywki ze pigwowca - niy mylic ze pigwom! Ciupazko, robisz to na szpirytusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Jaka fajowska forumka IP: *.it-net.pl 18.09.03, 13:31 Witom, witom i na pigwówke tyz piyknie pytom! Hej! Bier sie Edzioszka do nos, piyknie do cudu i Tatry bars na cie cekajom! Bedom jesce piykniejse. Siadać w pociąg, miyjsca w www.matuska.pl zawse jakiesi, teroz tońse som i w cym problem? Jo nie widzem!!!Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 13:33 jakoby Edzioszka jeszcze manków miała trocha, to by psyjechała pozwidzać i górami sie zachycić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jaka fajowska forumka IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 13:35 Jak Edzioszka niymo "mankow" to niych se zrobi manko i bydzie miec tela wiela pocza Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 13:38 manków wole ni mić, niewskazone w interesach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Jaka fajowska forumka IP: *.it-net.pl 18.09.03, 13:45 To pocytoj se naskie Forum, i wartko bedzies w Tatrach( np. O Zakopanem", jesce warcyj w jaskiniach tatrzańskich, a wiecory s nami spędzis przy "syćko o pigwie" abo na "posiadak u Sabały", abo jesce w inksych wątkach....na bieżąco s nami. Pytomy piyknie i jesce roz godom: pis swojom mowom nie dziwolągiem. Kie sie naucys godki śląskiyj, abo gwary góralskiyj , bees sła w zawody s nami. Hale na to trza casu... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 14:10 oki, mogę i słowotwórstwem własnem Was uraczać, udziwnieniami wszelkimi takoż, aczkolwiek jak zerknęłam na Zakopane, to mię zaciekawiło od razu, chętnie się w mowie góralskiej wyszkolę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Jaka fajowska forumka IP: *.it-net.pl 20.09.03, 13:24 Kaś sie zapodziała? Ni mozes sie nom stracić w Zokopanym, ani w Taterkach! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Jaka fajowska forumka 03.05.04, 06:53 Ormowcem na Rudzie została.A z trzeciej strony -jest jakieś forum co by edzioszki na nim nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Jaka fajowska forumka 03.05.04, 08:10 Witoj! Hehe, sprzątnęła Ci spod nosa etat? Som ześ tego fcioł, hehe... Teroz nie narzykoj! Kcącemu nie dzieje sie krzywda! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś