Dodaj do ulubionych

Jaka fajowska forumka

18.09.03, 12:20
jeno ja ni umim tak po górolsku godoć ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Jaka fajowska forumka IP: *.it-net.pl 18.09.03, 12:45
      Zapraszamy , kie ci sie widzi i godoj swoim językiem! Hej!
      • edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 13:23
        oj chętnie bym się herbatki z malinami w górskiem schronisku napiła - zamarzyło
        mi się...mimo wielokrotnej wizytacyji z Zakopanem - ma takowy klimacik, że z
        przyjemnoscią doń powracam :)
        • Gość: Szwager Re: Jaka fajowska forumka IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 13:24
          Ciupazko, widzisz, nastympny amator(ka) PIGWOWKI!, hehe!!!
          • edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 13:30
            amatorka, jeno nie wiem o czem mowisz - to jakowa nazwa trunkowa? ;)
            • Gość: Szwager Re: Jaka fajowska forumka IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 13:33
              Naszo Ciupazka juz richtuje couko cysterna nalywki ze pigwowca - niy mylic ze
              pigwom!

Ciupazko, robisz to na szpirytusie?
          • Gość: Ciupazka Re: Jaka fajowska forumka IP: *.it-net.pl 18.09.03, 13:31
            Witom, witom i na pigwówke tyz piyknie pytom! Hej! Bier sie Edzioszka do nos,
            piyknie do cudu i Tatry bars na cie cekajom! Bedom jesce piykniejse. Siadać w
            pociąg, miyjsca w www.matuska.pl zawse jakiesi, teroz tońse som i w cym
            problem? Jo nie widzem!!!Telo.Pozdr.
            • edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 13:33
              jakoby Edzioszka jeszcze manków miała trocha, to by psyjechała pozwidzać i
              górami sie zachycić ;)
              • Gość: Szwager Re: Jaka fajowska forumka IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 13:35
                Jak Edzioszka niymo "mankow" to niych se zrobi manko i bydzie miec tela wiela
                pocza
                • edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 13:38
                  manków wole ni mić, niewskazone w interesach ;)
                  • Gość: Ciupazka Re: Jaka fajowska forumka IP: *.it-net.pl 18.09.03, 13:45
                    To pocytoj se naskie Forum, i wartko bedzies w Tatrach( np. O Zakopanem", jesce
                    warcyj w jaskiniach tatrzańskich, a wiecory s nami spędzis przy "syćko o
                    pigwie" abo na "posiadak u Sabały", abo jesce w inksych wątkach....na bieżąco
                    s nami.

Pytomy piyknie i jesce roz godom: pis swojom mowom nie dziwolągiem. Kie sie
                    naucys godki śląskiyj, abo gwary góralskiyj , bees sła w zawody s nami.
                    Hale na to trza casu... Hej!
                    • edzioszka Re: Jaka fajowska forumka 18.09.03, 14:10
                      oki, mogę i słowotwórstwem własnem Was uraczać, udziwnieniami wszelkimi takoż,
                      aczkolwiek jak zerknęłam na Zakopane, to mię zaciekawiło od razu, chętnie się w
                      mowie góralskiej wyszkolę ;)
                      • Gość: Ciupazka Re: Jaka fajowska forumka IP: *.it-net.pl 20.09.03, 13:24
                        Kaś sie zapodziała? Ni mozes sie nom stracić w Zokopanym, ani w Taterkach!
                        Hej!
                        • hepik1 Re: Jaka fajowska forumka 03.05.04, 06:53
                          Ormowcem na Rudzie została.A z trzeciej strony -jest jakieś forum co by
                          edzioszki na nim nie było?
                          • ciupazka Re: Jaka fajowska forumka 03.05.04, 08:10
                            Witoj! Hehe, sprzątnęła Ci spod nosa etat? Som ześ tego fcioł, hehe...
                            Teroz nie narzykoj! Kcącemu nie dzieje sie krzywda!
                            Telo.Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka