wanda43 27.11.09, 18:35 Ja, stary nalogowiec! Zapasy sie skonczyły i teraz już sama siebie nie oszukam. Nie mam fajek, tylko te cholerne E! Podtrzymajcie na duchu, bo zaraz mnie szlag trafi, siędę w auto i ........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 18:41 dobry termin na rzucenie..trzym siem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 18:56 ech! no w morde ciężko! Niby te wklady mam z nioktyną, ale bez reszty tego dranstwa.To jednak nie nikotyna uzaleznia, ale ta cala reszta. Te smoliste i inne gowna dodawane do fajek. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 18:59 wanda43 napisała: > ech! no w morde ciężko! hm...przegrasz skoro ci ciężko,powinnaś być dumna z każdej minuty:-) wiec daj sobie spokój i nie zawracaj POlityki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 19:01 Wicia, ty nie piczdol! Faje, to problem nie tylko krajowy, ale i polityczny. Im mniej palaczy, tym mniej w kasie panstwa, a wiecej w mojej. Nie paląc nie popieram PO i budżet traci! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 19:07 wanda43 napisała: > Wicia, ty nie piczdol! Faje, to problem nie tylko krajowy, ale i polityczny. Im > mniej palaczy, tym mniej w kasie panstwa, a wiecej w mojej. Nie paląc nie > popieram PO i budżet traci! już dawno jest mniej dzięki POdwyżkom cen fajek,zapomnieli o pensjach a Polak potrafi heheheh przemyt kwitnie za rządów PO Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 18:59 Uzależnienie jest w głowie. Wiem co mówię, sama palę. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 19:00 elena4 napisała: > Uzależnienie jest w głowie. Wiem co mówię, sama palę. ale chyba nie papierosy sądząc PO wpisach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 19:06 Sądząc po moich wpisach, palę Marlboro. Sądząc po twoich, pijhesz berbeluchę. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 19:12 elena4 napisała: > Sądząc po moich wpisach, palę Marlboro. > Sądząc po twoich, pijhesz berbeluchę. gdybym był złośliwy napisał bym z M... rozpora,czym ty się chwalisz??? ale nie jestem;-)i dlatego POlecam polskie marki,niestety dzięki liberałom jesteś skazana na M. kto dziś pamięta smak Caro,czy Carmeny? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 19:13 Cos ty! Najlepsze były radomskie. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: TRzymaj siem Wandzia :) 27.11.09, 19:18 elena4 napisała: > Cos ty! > Najlepsze były radomskie. polski tytoń...brawo,były niezłe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 18:44 wanda43 napisała: > Podtrzymajcie na duchu, bo zaraz > mnie szlag trafi, siędę w auto i ........ Nie rób tego! Kaczyński podobno kupił akcje fabryk papierosów! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:08 i to jest punkt na rzucenie! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 18:47 Pozostał ci tylko sport:) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 18:49 kup sobie tańsze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 18:52 Soku się napij. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 18:58 Chlam Muszynianke, tylko co z tego? Sokow nie pijam, bo to chemia. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:01 Nie da rady. Zerwij te plastry bo w niczym nie pomagaja. Żadnej wody z gazem. Sok z marchwi. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:34 Nie mam żadnych plastrow! Pale E-papierosy only, ale to nie to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:39 Ja nie mam pojęcia co to za E. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:41 to sobie wrzuc w Google albo E-papieros, albo Mild, tej firmy sobie kupilam erzac. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:03 Wypij nasze zdr00Fko muszynianką, poczytaj "NW" i będzie gUd :) 3maj się! :p Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:43 Ave, za zdr00fko, to ty wiesz, ze bym sobie chetnie, ale nie mogiem, bo po tym, to siem dopiero chce palic!!!! A ja nie mam co!!!! Tylko erzac E mentol!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:49 kup sobie fajki i nie marudź:-) na tym szacownym POrtalu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:52 Wando, podziwiam Twój hart. E/rzac mentol > aż mnie zatyka z wrażenia. Porażające! Na FzD też masz wsparcie. Będzie gUd. :p Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Wandziu! Ty lewicowie, a ja 27.11.09, 19:01 prawicowiec - liberał. Ale i tak Cię kocham! Bo mądra jesteś. Trzymaj się! Jak nie możesz się puścić! M. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wandziu! Ty lewicowie, a ja 27.11.09, 19:12 Mariner, no w morde jeża! Puścić, to bym sie może i puściła wreszcie, ale .....to jest tak, jak w tej piosence góralskiej jak zem była młodo to mnie podglondały teroz, choc wypucom łodwracajom gały! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wandziu! Ty lewicowie, a ja 27.11.09, 20:13 ... w mordę jeża ...?! www.snootypaws.com.au/blog/wp-content/uploads/2009/03/baby-hedgehog-2.jpg :p Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wandziu! Ty lewicowie, a ja 27.11.09, 21:27 eee, ten tego.... taka znowu bardzo lewicowa, to ja nie jestem, ale zdecydowanie antyklerykal. A ten jeżyk!!!! Przecudny! Wieksze włazily mi na podwórko, bo zawsze im cos zostawialam. Wolowinke surowa uwielbiaja, to wiem. Az mrucza. Ale takiego malenstwa nie widziałam nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:03 Wejdż na forum humorum,mnie pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:29 Humoru powiadasz? A mnie ręka świerzbi, co by może jakomś szybke potłuc, albo garem w cudzoM ściane przywalić! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 19:37 wanda43 napisała: > Humoru powiadasz? A mnie ręka świerzbi, co by może jakomś szybke potłuc, albo > garem w cudzoM ściane przywalić! jesteś na głodzie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:51 Albo szybko zacudołó(u)ż,też mi pomagało na duszę,nałóg i ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 19:29 Paliłem 2 paczki Extra Mocnych dziennie!!! Tym co nie znają to powiem.Cztery sztachy EM bez fitra to tak jak paczka dzisiejszych papierosów dla dzieci. 1. Mówię, ze rzucam palenie i rzucam! 2.Nigdy nie proszę o macha, czyli daj pociągnąć bo to się zamienia w daj popalić, a potem w poczęstuj fajką i ...resztę juz znacie z autopsji. 3.przez jakieś trzy miesiace odradzałbym imprezy alkoholowe !!! A potem juz będzie z górki. ZAPEWNIAM i zyczę sukcesu. Mnie się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 19:36 zapijaczony_ryj napisał: Cztery sztachy EM bez fitra to tak jak paczka > dzisiejszych papierosów dla dzieci. bez przesady to tylko był kaliber 9...zamiast 7,62:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 19:58 Wicia, prosze cie, nie piczdol! Ty nawet nie masz pojęcia, co to EM-rsony! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 20:03 wanda43 napisała: > Wicia, prosze cie, nie piczdol! Ty nawet nie masz pojęcia, co to EM-rsony! mam i to nawet w wizytówce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 20:07 o w morde! faktycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 19:39 o qźwa! EM-rsony! Tez je kiedys palilam! Wcześniej Caro! Ostatnio juz tylko LD mentolowe, bo zdrufko nie to. Maluczko, a z tego co na "P" to mi tylko popatrzec i posłuchac zostanie! Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 19:59 wanda43 napisała: > Maluczko, a z tego co na "P" to mi tylko popatrze > c i posłuchac zostanie! Straszne! Nie martw się. Odzyją inne zmysy. Na przykłąd wejdziesz w czarowny świat zapachów. Po roku zuważysz jak świat świetnie pachnie (i jak smierdzi oczywiście), jacy swietni są niepalacy faceci jak smakuje jedzenie i napitki ..., jak lekko wchodzi się pod górę i jak łatwo dobiec do tramwaju ... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 20:06 o facetach, to ty mi nie mow. Moj osobisty nie pali juz .... o w morde! Wstyd napisac! Ale sam rzucil, a mnie nauczyl! Zdeprawowal dzieciaka i tak zostalo! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 20:09 kancelaria_p_prezydenta napisał: > wanda43 napisała: > jak smakuje jedzenie i > napitki ..., jak lekko wchodzi się pod górę i jak łatwo dobiec do > tramwaju ... > > To jest PIKNE. Zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 19:54 ... i nigdy nie sprawdzam czy oduczyłem się już palić! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Recepta na rzucenie palenia starego palacza 27.11.09, 22:59 EMocne to byli miękkie,Mazury w 10-opaku to dopiero byli szatany,tako jako polsko gorzoła Vistula. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Wanda czym siem!! 27.11.09, 19:59 Warto! Kurrrrtka - warto!! Ja rzuciłem już kilkanaście lat temu. Paliłem dwie paki dziennie, a przy wódeczce dużo więcej. Ciężko było jak cholera. Zwłaszcza przez pierwsze dwa miesiące, ale kuuurtka już jestem bezpieczny. Za cholerę nie wrócę do tego dziadostwa!! Papierochów nienawidzę prawie tak, jak PiSdzielni, albo sraczki!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 20:07 kaczy_mozdzek napisał: jak PiSdzielni, albo sraczki!! dostałeś sraczki z niepalenia? heheheh czy z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 20:09 Dzieki za doping! To masz, jak ja! Na pohybel PiSdzielcom! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 20:13 wanda43 napisała: > Dzieki za doping! To masz, jak ja! Na pohybel PiSdzielcom! i tak jesteśmy lepsi i nie tylko dlatego ze głosujemy na PiS ale nie mamy dylematów jak słabi,nieudolni zakładacze wątków z PO:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 20:56 Zajzajeru sie opiłaś z tej tesknoty za sztachem? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 21:05 najlepsza jest muza w ciężkich chwilach,nawet gdy rządzi PO...fajki to pikuś;-) www.youtube.com/watch?v=-X8_6M5tCuA Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 21:22 Tego posłuchaj. www.youtube.com/watch?v=hwETgXFvYGM Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 21:24 wolę to: www.youtube.com/watch?v=VTlMq3UVkOs Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 21:35 Elena, zajzajeru i owszem, chcialo by sie coś łyknąć. Wszak piatek, poczatek wekendu, ale ..... po tym sie wiecej palic chce, a ja palic juz nie chce. NIE CHCE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 21:47 To popatrz!!! www.youtube.com/watch?v=JpAlzBELkIk Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wanda czym siem!! 27.11.09, 20:11 kaczy_mozdzek napisał: > Warto! Kurrrrtka - warto!! > > Ja rzuciłem już kilkanaście lat temu. Paliłem dwie paki dziennie, a przy wódecz > ce dużo więcej. Ciężko było jak cholera. Zwłaszcza przez pierwsze dwa miesiące, > ale kuuurtka już jestem bezpieczny. > Za cholerę nie wrócę do tego dziadostwa!! > > Papierochów nienawidzę prawie tak, jak PiSdzielni, albo sraczki!! > :)))))) > TY nie mów ile po wódeczce wiecej bo sam nie wiesz. Ja pamiętam cztery jarajace się w popielniczce moje...jednoczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 20:10 Ło Jessu.....aż mi wstyd, bo ja nadal...kopcę i kopcę i kopcę i..... Obiecuję sobie, że trzeba z tym skończyć, mąż już kilkanaście lat temu rzucił, a ja...kopcę i kopcę..... Cholerka, jak to zrobić? Wandziu! Niech ci się uda! Życzę z całego serca, może to TY będziesz dla mnie przykładem? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Trzymaj się Wandziu! 27.11.09, 20:44 Ja nie palę od dwóch lat, a zrobiłem to z dnia na dzień i mam dla ciebie jedną radę; Kochasz żyć? No, to przestań palić bo inaczej długo nie pociągniesz i to jest cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Trzymaj się Wandziu! 27.11.09, 20:47 boblebowsky napisał: Kochasz żyć? mocne ,ale fajki to tylko jeden z czynników,rzucając nie jesteś nieśmiertelny...za free POwiem że najbardziej zabija stres Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Trzymaj się Wandziu! 27.11.09, 20:50 Dzięki, ale...ja palę 2 razy dłużej niż nie paliłam w swoim już dość długim życiu. Jestem typową babą, nie upartą, nie zawziętą, więc jest mi zwyczajnie duuuużo trudniej niż mężczyźnie. Jedyne co na mnie działa, to żal, że wyciągam coraz więcej kasy na te śmierdziele, to juz poważne kwoty puszczane z dymem każdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Trzymaj się Wandziu! 27.11.09, 21:04 etta2 napisała: > Dzięki, ale...ja palę 2 razy dłużej niż nie paliłam w swoim już dość > długim życiu. Jestem typową babą, nie upartą, nie zawziętą, więc > jest mi zwyczajnie duuuużo trudniej niż mężczyźnie. Jedyne co na > mnie działa, to żal, że wyciągam coraz więcej kasy na te > śmierdziele, to juz poważne kwoty puszczane z dymem każdego dnia. Znam inne jeszcze kosztowniejsze rzeczy do palenia i też się ich pozbyłem:)) Wbij sobie moja droga głowy, że w życiu jedyną rzecz której nie możesz kupić to zdrowie i jak będziesz dalej kopcić to zwyczajnie pójdziesz do piachu! Są chyba rzeczy dla których warto żyć, każdy ma coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Trzymaj się Wandziu! 27.11.09, 21:09 Dzięki, "dumny przedstawicielu...", to jest argument! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Trzymaj się Wandziu! 27.11.09, 21:32 A nie pomyslalas ze zamiast pachniec pefumami i kwiatami jak dama,capisz(za przeproszeniem)jak furman? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Trzymaj się Wandziu! 27.11.09, 21:42 Etta, dlatego kupiłam sobie ten E erzac. Znaczy E-papieros. Probowalam wiele razy, obiecywalam sobie kazdego wieczora, ze rano juz ni cholery. Jak przytomnialam rano przy kawie, to w popielniczce juz 3-4 pety lezaly. Od tygodnia mam to E. Pierwszy dzien poszedl lekko. Gorzej bylo przez kolejne dni, ale paczka fajek zamiast na dzien - starczala na 4 dni. Reszta palenia, to E-zabawka. Dziś koniec, od poludnia zadnego papierocha.Chalupe wywietrzylam. Jest ok. E-papierosy nie cuchna, choc daja namiastke dymu i troche nikotyny, ale bez tej calej smolistej trucizny. To ona jest gorsza i bardziej uzaleznia. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 21:30 wanda43 napisała: > /.../ Podtrzymajcie na duchu, bo zaraz > mnie szlag trafi, siędę w auto i ........ Nie wiem czy Cię to podtrzyma, ale ja rzuciłem palenie bez E, czy innych plastrów. Rzucałem je metodą 'zapalę później'. Jak wstałem, obiecywałem sobie, że zapalę po śniadaniu, po śniadaniu mówiłem o 'po kawie', potem 'po lunchu', itd. A tak w ogóle rzuciłem je w Borach Tucholskich, na 2 tygodniowych wczasach. Jeździłem dużo na rowerze - jedziesz, nie palisz, i dużo spałem - śpisz nie palisz... No i wespół zespół zadziałało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 21:48 No tak! Ale faceci sa bardziej stanowczy. Jak sobie postanowia, tak zrobią. A ja ZAWSZE ZNAJDOWALAM DLA SIEBIE USPRAWIEDLIWIENIE. A bo sie zdenerwowalam, a to mnie cos tam wkurzylo, byle tylko zapalic. I tak od lat. Ale juz dość! Finito! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 21:52 wanda43 napisała: > No tak! Ale faceci sa bardziej stanowczy. Jak sobie postanowia, tak zrobią... Może są do kupienia jakieś tabletki z testosteronem? Się do nas upodobnisz, to łatwiej Ci pójdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:11 Tak naprawdę papierosowa chcica nie trwa dłużej niż 5 minut. Zaczynałem palenie od grunwaldów, waweli i wczasowych, jeśli coś Ci to mówi. Palenie rzucałem z tabexem(na receptę) przez 6 dni. Teraz 60 km na rowerze przed obiadem to mały pikuś. PS. na "p" zawsze można pociskać pierdoły (najlepiej na FK) Odpowiedz Link Zgłoś
neoludek Klubowe ufoludki, tylko Klubowe :))) 27.11.09, 21:43 Od 22 lat nie palę, ale w swoim domowym kufrze mam ich cały PRL-owski karton (nawet do dziś nienapoczęty). To były czasy :))) Prywatki, kawiarnie, dancingi, aż łezka się w oku kręci, gdy pomyślę o szalonych latach siedemdzisiątych. :))) Jak się patrzyło na Gierka to się widziało przywódcę Narodu, a nie jakieś sparciałe troki od dziurawych kaleson. Europejscy przwódcy przy Gierku poza nielicznymi wyjątkami wyglądają jak kurduple. Teraz niestety jest odwrotnie. Pozdr ... Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 21:50 Trzymj się Wando:) Też palę e:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 21:51 E... tam ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:04 Chciałabyś.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:28 Zapraszam! :p Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:01 Dzieki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:02 wanda43 napisała: > Dzieki! :) spadaj i nie truj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:04 Sam spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:09 tytanya napisała: > Sam spadaj! robicie z siebie POnów tego Forum bo temat jest,nie na temat i bez zasad jakie obowiązują na tym forum....kolejny cud PO hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:11 Wicia, ty nie pleć. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:15 tytanya napisała: > Wicia, ty nie pleć. to fakty...dyżurna rzuca POlenie i już jest hit:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:19 I dobrze. Rzuć i ty, pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:29 tytanya napisała: > I dobrze. Rzuć i ty, pogadamy. Are U talking to me?! :p Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:34 Moi?!!! Yes, but somewhere over the rainbow. Not here. ;) Sleep tight, jako i ja śpię. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:36 Wyżej masz zaproszenie, gapo ;) Dobrej nocki. :p Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:38 Padłam twarzą na pysk już dawno. Nic nie widzę. Dobranoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:43 forum.gazeta.pl/forum/w,28,103607095,103618997,Re_Tylko_E_Qzwa_Wspomozcie_bo_nie_wytrzymam_.html Śpij. Kto śpi > nie grzeszy. I nie pali. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 22:08 ...że po rzuceniu palenia człowiek może od ręki wymienić całą listę plusów rzucenia, a bez względu na to ile by nie myślał, nie wymyśli żadnego minusa. Zdrowie, smaki, zapachy, koniec ze smrodem tytoniowym, z wydatkami i wieloma innymi rzeczami. Od pół roku odkaszlnąłem może ze trzy razy(serio) i to chyba tylko po to, żeby sprawdzić czy jeszcze pamiętam, jak to się robi. Jak teraz na to wszystko patrzę, to dziwię się, bo to całe palenie to ogólnie straszna męczarnia i jakaś taka dziwna forma masochizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 22:16 ...że wątek się rozwija jak żaden inny, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 22:25 Wylogowany, wiesz czego sie boje? Ze jak juz calkiem pozbede sie nalogu, nawet tych E - 0, to mi d... urosnie! Wiekszosc znajomych po rzuceniu fajek tyło i to mimo diety. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 22:29 To się zestaw relaksacyjno - treningowy przypisze;) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 22:37 Moze urosnac,lecz nie musi.Palilem chyba 20 lat.Zaczynalem od "sportow" w 10.Potem byly Rarytasy, az do "gauloises" "extra plucne" i "cubana especial".Nie potrafilem rzucic od razu.Odkladalem."zapael pozniej".Jeszce zrobie to,a pozniej zapale.Dzisiaj nie pale.Choc od czasu do czasu popale fajke.Tak z 4 razy w roku.Kazde zapalenie upewnia mnie ze rzucenie palenia to bylo swietne posuniecie.Trzymaj sie i pamietaj.Papierosy smierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 22:40 wanda43 napisała: > Wylogowany, wiesz czego sie boje? Ze jak juz calkiem pozbede sie nalogu, nawet > tych E - 0, to mi d... urosnie! Wiekszosc znajomych po rzuceniu fajek tyło i to > mimo diety. Samo hasło diety niewiele mówi, a gdy wyobrazimy sobie, jakie jest przeciętne wyobrażenie diety w Polsce, to nie ma się co dziwić. Udowodnione jest, że papierosy mogą przyspieszać metabolizm, tak więc sama "dieta" może nie dawać takiego efektu, jakiego się oczekuje. Ale tutaj nie widzę większego problemu. Wystarczy połączyć rzucenie palenie z jakąś aktywnością fizyczną i zachowaniem zasad zdrowego odżywiania, a będzie jeszcze lepiej. Byłaby to zresztą doskonała dodatkowa motywacja do wytrwania w postanowieniu i nie musiałabyś spędzać czasu na myśleniu o tym, że chce Ci się palić. Tak to nigdy nie rzucisz. Tutaj trzeba po prostu zmienić podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 22:54 Generalnie chodzi mi o to, że realizując jakieś inne rzeczy, których nie realizowałaś, bo papierosy stały na przeszkodzie, zyskujesz większą motywację, dostrzegasz dodatkowe, szybsze efekty i nie skupiasz się na rzuceniu palenia poprzez patrzenie w zegarek i kalendarz, ile to już czasu udaje się nie palić. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że nie paląc od pół roku, dopiero ostatnio złapałem się na tym, że to już pół roku minęło. Wcześniej, gdy próbowałem rzucać, to całe czekanie, odliczanie i myślenie o tym były na tyle męczące, że nie byłem w stanie dotrwać. Teraz priorytetami są zdrowie i lepsza kondycja, a niepalenie jest tylko wypadkową tego a nie celem samym w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 22:44 1a-z napisał: > lepsza d niz rak pluc :) niepalący też mają...niestety:-( Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: A najśmieszniejsze jest to... 27.11.09, 23:00 witoldzbazin napisał: > 1a-z napisał: > > > lepsza d niz rak pluc :) > > niepalący też mają...niestety:-( Według statystyk zasłyszanych ostatnio w TV, 90% chorych na raka płuc to palacze. Odpowiedz Link Zgłoś
1a-z ciesz sie, ze nie stalas sie ofiara szczepionki;) 27.11.09, 22:40 i wytrzymaj, mozesz sie napic Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tylko E ! Qźwa! Wspomóżcie, bo nie wytrzymam! 27.11.09, 22:54 Polki najlepiej znajom(?)sie na medycynie,piłce nożnej i na POlityce.Ale ich receptów(?)nie realizuja. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Ja widzę, że tu sami twardziele... 27.11.09, 23:17 ...którzy wspominają wynalazki z czasów PRLu. To wszystko to było bardzo niedobre, smoliste, śmierdzące i z tym mi się bardziej kojarzy niż z mocą samą w sobie. Powiem tylko, że jakieś dziesięć może nieco mniej lat temu znajomy przywiózł skądś jakieś chińskie papierosy. Ani to tak nie śmierdziało jak te wyżej wymienione, ani szczególnie nie robiło wielkiego zamieszania w ustach, ani też nie gryzło i nie ściskało w gardle. Ale za to za każdym razem jak się zaciągałem, to czułem precyzyjne ukłucie w płucach. I to byłoby tyle na temat mocy papierosów:) Odpowiedz Link Zgłoś