sailor85 07.03.06, 15:05 Miłość nie zna słowa "niemożliwe" !!!! Albo kochasz albo sie boisz !! Wybieraj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtech451 Re: Masz problem ? Kochaj ! Nie masz problemu ? K 07.03.06, 19:02 Świetna rada, tylko jeszcze trzeba znależć odpowiedni obiekt a to juz nie jest takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
sailor85 Re: Masz problem ? Kochaj ! Nie masz problemu ? K 08.03.06, 08:39 - Mój przyjaciel nie wrócił z pola bitwy. Prosze o pozwolenie pójścia po niego i przyprowadzenie go tutaj. - Odmawiam - rzekł oficer. - Nie chce, żebyś ryzykował życie dla człowieka, który prawdopodobnie nie żyje. Żołnierz odszedł żeby wrócić po godzinie śmiertelnie ranny, niosąc ciało swojego przyjaciela. Oficer wpadł we wściekłość - Mówiłem ci, że nie żyje. Teraz straciłem Was obu Powiedz, czy warto było iść, by przynieść ciało ? Umierajacy odrzekł : - O tak. Gdy do niego dotarłem, jeszcze żył. I powiedzał do mnie: " Jack, wiedzałem, że przyjdziesz " Odpowiedz Link Zgłoś