Dodaj do ulubionych

terpeuta dla alkoholika - warszawa

05.10.06, 22:09
poszukuje sprawdzonego terapeuty od leczenia uzależnienia od alkoholu w
warszawie. Może także przyjmować prywatnie. Nie kierujcie mnie do najbliższej
poradni alkoholowej - potrzebuję konkretnego nazwiska i adresu. bardzo pilne

wiem że możecie mi pomóc - z góry dziekuję

jeśli ktos woli to proszę na priva
robaczek
Obserwuj wątek
    • myszabrum Re: terpeuta dla alkoholika - warszawa 07.10.06, 16:11
      Robaczek - to niestety nie jest odpowiedź, jakiej oczekujesz. Ja jestem z
      Warszawy i oprócz podejmowania prób terapii w państwowej służbie
      zdrowia "zwiedziłam" też wielu prywatnych terapeutów. Niestety, nikt nie był w
      stanie mi pomóc.

Nie spotkałam się też tu ani na innych forach z tym, aby ktoś twierdził, że to
      jakiś konkretny specjalista "wyciągnął go" z alkoholizmu. W Warszawie mieszkają
      oczywiście tzw. nazwiska, jak Luba Szawdyn czy dr. Woronowicz, ale czy oni
      naprawdę są lepsi?

Wsród pijących alkoholików jest tyle zdesperowanych osób, że gdyby ktoś
      rzeczywiście "leczył" lepiej od innych, to specjalista taki opływałby w
      luksusy, miał "murzyna" od pisania książek i jeździł po świecie z odczytami,
      zamiast przyjmować ;).

I jeszcze jedno - sama "sparzyłam się" na psychologach/psychiatrach polecanych
      w internecie. W tak delikatej sprawie jak ludzka psychika co dobre dla jednego,
      niekoniecznie drugiemu pomoże.

Mimo wszystko życzę powodzenia i pozdrawiam :)!
      • wolny32 Re: terpeuta dla alkoholika - warszawa 07.10.06, 16:16
        Szkoda ze nie ma tu juz Adicted1, on by na pewno polecił jakiegoś dobrego
        sprawdzonego terapeutę...:)

łyszałem wiele dobrego o niejakim Adamie Maziewskim z przychodni Petra w
        Warszawie al. Jerozolimskie
    • rajska32 Re: terpeuta dla alkoholika - warszawa 07.11.06, 01:03
      Czesc,
      ja znam świetną terapeutkę! Chodziłam do niej bo mam męża alkoholika, jest
      naprawdę dobra. Wysłałam też moja koleżankę z pracy ktora miala problem z
      piciem i od 7 miesiecy juz nie pije. Moze bedzie pomocna i dla Ciebie. Nazywa
      się Iza Dmitrowicz tel 501 163 539

Trzymam kciuki
    • rauchen Re: terpeuta dla alkoholika - warszawa 07.11.06, 08:17
      terapeuta moze byc i sprawdzony,
      gorzej jak pacjent nie chce sie leczyc,
      i liczy ze terapeuta po prostu problem wyjmie.
      Ja bym nie proponowala skakac do najlepszego specjalisty tak na pierwszy ogien,
      bo jak taki "zawiedzie", w sensie pacjent nie bedzie sie staral, to pacjent
      wykorzysta to zeby juz w ogole sie nie leczyc, bo nawet skoro taaaaki autorytet
      problemu nie wyjal, to pacjent jest tak specjalny, ze go nic juz nie wyleczy.

Ja bym proponowala faktycznie wymieniana wyzej Petre w Warszawie, w Alejach
      Jerozolimskich, bo chociaz tam sie nie leczylam, tylko chodzilam na takie
      ogolne spotkania wieczorem, to mialam ogolnie naprawde bardzo dobre wrazenie.

Kiedys zreszta umowilam sie z Autorytetem, i niestety Autorytet nie przyszedl
      na spotkanie, ja pocalowalam klamke, a potem wine zwalilam na siebie, ze czegos
      dobrze nie zapisalam, choc spotkanie umawialam, a potem potwierdzenie dostalam
      jeszcze. Gapilam sie w kalendarz na stronie w ktorej zapisywalam spotkanie i
      potwierdzenie i nic nie rozumialam, gdzie czego nie zapisalam lub nie
      zrozumialam. A jednoczesnie dobrze wiedzialam ze zapisalam dokladnie termin
      spotkania i miejsce.
    • aaugustw Re: terpeuta dla alkoholika - warszawa 07.11.06, 10:55
      robaczek1999 napisała:
      > poszukuje sprawdzonego terapeuty od leczenia uzależnienia od alkoholu...
      _________________________________________________________________________.

Uzaleznienia od alkoholu sie nie leczy !
      Ale znam takich „specow“ w Warszawie, ktorzy mogliby Tobie pomoc zatrzymac te
      smiertelna chorobe, kiedy naprawde juz wykazesz w sobie te gotowosc do
      trzezwienia...
      Znam tylko ich imiona... To zwyczajni alkoholicy... Tylko tacy mi pomogli...
      Jezeli kiedys Cie to zainteresuje – napisz...!
      A...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka