havana06 11.11.06, 23:20 w objęcia Morfeusza i wszystkim mi życzliwym życzę miłych snów. mniej życzliwym też... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: Udaję się ................................ 12.11.06, 12:18 havana06 napisała: > w objęcia Morfeusza i wszystkim mi życzliwym życzę miłych snów. > mniej życzliwym też... ________________________________________________________. To drugie zdanie spodobalo mi sie baaardzo...! ;-)) U siebie zaliczam takie zachowania, odczucia i reakcje, (j.w.), za oznake tolerancji, wyrozumialosci...itd... - ogolnie nazywam to trzezwieniem...! ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: Udaję się ................................ 12.11.06, 12:21 A ja nazywam to sugerowaniem, że ktoś jest nieżyczliwy i się to odczuło. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Udaję się ................................ 12.11.06, 17:51 Myslę, że spotykamy sie tu nastawieni zyczliwie i szukając zyczliwego zrozumienia.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 gdyby świat skladal sie z samych ludzi zyczliwych 12.11.06, 17:54 to dopiero bylby koszmar i komunizm - to MY wybieramy sobie ludzi - a tych mniej zyczliwych po prostu olewamy Odpowiedz Link Zgłoś
havana06 Re: gdyby świat skladal sie z samych ludzi zyczli 12.11.06, 19:03 Rzeczywiście wczoraj wyszło, z mojej bezmyślności, fatalnie. Aż mi wstyd. Rzecz jasna WSZYSTKIM życzyłam miłej nocy. Tymczasem pozdrawiam też wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: gdyby świat skladal sie z samych ludzi zyczli 13.11.06, 14:06 havana06 napisała: > Rzeczywiście wczoraj wyszło, z mojej bezmyślności, fatalnie. > Aż mi wstyd. _______________________________________. Kiedy przeczytalem te slowa, pomyslalem; Niepotrzebnie sie wstydzi swoich uczuc...! ;-)) Kieruj sie dalej nimi...! - Nie trzeba wszedzie myslec...! Rozum przeszkadza w trzezwieniu...! ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś