62wolt 19.02.09, 08:59 Budź tego swego tenjarasa i do roboty. Forum umiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e4ska Re: kielbie we lbie 19.02.09, 12:20 Tranzytowi.08 tak do Tranzyta, jak le4sce do e4ski. Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: kielbie we lbie 19.02.09, 18:08 Nie, to jest Tranzyt. Klon nie wiedziałby tego, co tylko Tranzyt i ja wiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt.08 Re: kielbie we lbie 19.02.09, 20:00 Dla "Myszabrum" Gratulacje i Wyrazy Wielkiego Uznania za obrone pracy magisterskiej i uzyskanie tytulu MAGISTER. Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: kielbie we lbie 19.02.09, 20:11 No, w tym wieku to raczej wstyd, a nie powód do gratulacji i na forum pisania :( Ale niech będzie, że chciałeś być miły :-/ <:3)~~ brrrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
magtomal Re: kielbie we lbie 19.02.09, 20:46 Myszko, to JEST powód do gratulacji. Więc i ja się do nich dołączam :) Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: kielbie we lbie 19.02.09, 21:00 myszabrum napisała: > No, w tym wieku to raczej wstyd, a nie powód do gratulacji i na forum pisania : > ( > Ale niech będzie, że chciałeś być miły :-/ > > <:3)~~ brrrum :) ------------------------------ To raczej powód do dumy... Gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: kielbie we lbie 20.02.09, 11:51 "Tranzytowi.08 tak do Tranzyta, jak le4sce do e4ski". Podtrzymuję. Nie w odniesieniu do tożsamości osoby, ale do tożsamości myślenia. Gdzie się podziały te dawne Tranzyty... Oby jak najszybciej wróciły do siebie:-) A może to po prostu zaskrzeczała moja wysoka subiektywność w odniesieniu do tego obrzydłego forum? Wpisy pokraczne - całe pokłady... to i każdy nawet lepszy wpis wydaje się tylko śmieciem. Myszce gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: kielbie we lbie 20.02.09, 16:24 e4ska napisała: > obrzydłego forum? Wpisy pokraczne - całe pokłady... to i każdy nawet lepszy wpi > s > wydaje się tylko śmieciem. Autor: e4ska 29.12.07, 18:41 zarchiwizowany wstrętny chory świat. T-FU. Heh - pozwolę sie wtrącić. Refleksje guciowe są - jeszcze można je przeczytać - na Oślej ławce. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=73745180&v=2&s=0 Janu - masz u mnie Złotą Klawiaturę. Do spóły z Tranzytem i Addim:) Taka Eskowa rozrzutność miłosna:) Nasze bractwo przeoczyło albo co? W związku z przeniesieniem wątków (trzy refleksje...:))) - zauważcie, jak nasze załgane nicki trzepią kurze... jarasiu... skoro z powodu Janu wycięto dziadowsko piękną refffleksyę - co "szczerze" napisałeś - czemuż usunięto też dwie inne dziadowsko piękne reffffleksye, pod którą pies z kulawą nogą (pies... tutaj kulę-ogon w stronę Naczelnego Kynologa aaaaaaaaaaFU) nic nie dopisał... no dlaczego???? troello jarasello - znawczyni stylu i języka: podaj wulgaryzmy, które Janu użył we wpisach poaguścich... tylko nie tłumacz, że ty rozumiesz wulgaryzmy tak, jak rozumiesz melinę... bo to już było. Po prostu powiedz, czemu kłamiesz - popatrz, wątek się zachował i każdy może porechotać nad egzekutywą z pierogami! ....cie choroba (alkoholiczna)...:)))))) Zapewne, wedle troelli każde słowo Janu to wulgaryzm - jednak mnie cieszy, kiedy - złapani we własne wnyki - zawsze ciż sami toczą pianę... pijacki ślinotok... ostry syndrom spsienia... typowe babranie sie w odchodach (np. odpowiedzi dla Tranzyta) i notoryczne psie aluzje augusta... wstrętny chory świat. T-FU. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Denność userów? 20.02.09, 17:14 W sumie to mi się nie chce, mam trochę "smutków" wnuk w szpitalu... Spadło na mnie trochę wiecej obowiązków... Mam też masę skojarzeń z własnym życiem. Dociera do mnie coraz mocniej,jaką byłam silną osobą, z iloma problebami i jak WIELKIEGO kalibru, przyszło mi się w życiu zmierzyć, i o jak trudny Świat, nie tylko "otrzeć" Myślę też o tym, jak wiele miałam szczęscia do ludzi. Jakie wspaniałe osoby przyszło mi poznać. W ilu "przemianach" ludzkich serc uczestniczyć. Ile pokory dostrzegać w innych ile dobroci dostać od wielu:-) Wiele w życiu popełniłam błędów.. Wiekszość z nich rozliczylam, ludziom zadośuczyniłam. Nikt mi o nich nie przypomina chyba, że ja sama. Rozumiem też, że tak samo jak mi błędy są innym potrzebne"po coś". Ci którzy za podstawę własnego funkcjonowania, czy Tu, czy w innych miejscach, być może nawet "realnych" obrali sobie ciągłe przypominanie innym "jacy byli" nie zauważywszy ich zmiany, to ludzie wyjątkowo chorzy wmawiający innym ten stan i tylko poprzez naiwność, otwartość For i DEMOKRACJĘ mogą uskuteczniach swoje "dewiacje". Co z tego, że się ludzi kłócili, niezgadzali, obrażali nawet, skoro dziś są dla siebie przyjaźni? Co z tego, że alkoholik łoił od rana do wieczora skoro dziś już tego nie robi? Pytam...hmmm bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Denność userów? 20.02.09, 17:45 ela... Pytam...hmmm bo nie rozumiem. --------------- Przeczytaj dzisiejszy post e4ski ze zrozumieniem i powiedz w którym miejscu jest ta przemiana... Co wypisuje w śmietnikach to nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Denność userów? 20.02.09, 21:50 Powoli elka-przeliteruj,złóż w całość: "Wpisy pokraczne - całe pokłady... to i każdy nawet lepszy wpis wydaje się tylko śmieciem." W 2007 pokraczne były posty twoje,jarasa ,augusta.Teraz pokraczne są innych. Tylko e4ska jak Jolka Rutowicz ciągle piękna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Denność userów? 21.02.09, 11:38 hepik dopóki bedziesz się kierował "uprzedzeniem" nie wyczytasz w tekscie eski takiego oto zdania: Eska: A może to po prostu zaskrzeczała moja wysoka subiektywność w odniesieniu do tego obrzydłego forum? Trzeźwienie to zmiany, w moło kim sa one tak widoczne jak w Esce. Każdy ją do nich namawiał, a teraz większość ją za nie krytukuje. Większość zachowuje się tak tylko dlatego że starcili "rozrywkę" "zabawkę" jaką Eska wnosiła swoimi wpisami naigrywającymi się z innych. Ja nigdy nie tworzyłam w swojej wyobraźni "obozów" dla mnie każdy tutaj, to idywidualny byt podlegający zmianom. Wszk to jedno z najważniejszych praw asertywnych - "prawo do zmiany zdania". Dlaczego więc tak dziwi, gdy ktoś z niego korzysta? Po co mu w kółko przypominać jaki był? otóż po to...aby wypełnić pustkę i tęsknotę za tamtym klimatem z którym dana osoba jest utożsamiana. Czy nie jest to zbyt egoistyczne? mnie każda zmiana człowieka cieszy, no ale ja wybieram wolność i daję do niej prawo innym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt.08 Re: Denność userów? 21.02.09, 11:12 ela_102 napisała: > ... wnuk w szpitalu... Oby jak najszybciej wyzdrowial i wrocil do domu! Czy to prawda,ze wnuki "drozsze" od wlasnych dzieci?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Denność userów? 21.02.09, 11:43 Tak sobie pomyślałam, że gdyby ktoś inny napisał podobny do mnie tekst, też tak samo jak TY tranzyt, zwróciłabym uwagę przede wszystkim na to zdanie o wnuku :-))))))))) dzięki - musi, że jesteś niezwykle wrażliwym człowiekiem :-) O dzieci się troskałam bardzo, ale wiedziałam, że jestem im potrzebna aby miały dobre życie, wnukowi mogłabym je oddać aby go ratować :-)w końcu ma jeszcze rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: kielbie we lbie 20.02.09, 17:41 Hepik z całym szacunkiem,ale lezących kopać nie wypada ... I bez tych historii na śmietniki uciekli popisać... Co jo godom...jakie popisać... Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: Elko. 19.02.09, 19:37 Jak miło jest rozpocząć dzień z Gazeta.pl www.molicki.com/poranek-z-gazetapl/ Odpowiedz Link Zgłoś