Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sklep z winem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 15:55
    Czy ktos zna jakis sklep z winem, ktory z czystym sumieniem moglby mi polecic?
    Zalezy mi na sklepie wysylkowym, takim, ktory wysyla ladnie opakowane wina w
    postaci prezentu komus...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anka Re: Sklep z winem IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.10, 22:08
        Polecam ci wina-europy.pl Wysylaja na terenie calej polski i maja takie wina ze
        glowa mala, w cenach im nikt nie doruwnuje, kupilam extra winko za 40zl. Sami
        przywoza bez tej kosmicznej marzy jak inne sklepy. Polecam i pozdrawiam
      • bazylia81 Re: Sklep z winem 16.06.10, 21:20
        www.vinationale.pl -nie wiem jak z tym opakowaniem ale pewnie można poprosić o
        ładną oprawę :)
      • misio_80 Re: Sklep z winem 17.06.10, 10:14
        proponuje przede wszystkim przejrzec forum
        daleko nie trzeba szukac - watek obok...
      • vwc Re: Sklep z winem 17.06.10, 11:50
        Jeśli chodzi o czyste sumienie to nie bardzo bo prowadzę ten sklep, ale
        voyagerwineclub.pl: wysyłka 20PLN (powyżej 300PLN za darmo), co środę wino ze
        średniej lub wyższej półki za połowę ceny, przy zakupie skrzynki (6 szt.) 10%
        rabatu, wina z Włoch, Hiszpanii, Portugalii, Francji, Chile i Argentyny.
      • Gość: ochlej Re: Sklep z winem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 21:08
        Czesc
        ja kupuje w winowino.com. Maja w ofercie opakowania ozdobne, mozna tez zamowic bilecik z dedykacja. Kupowalem 2 razy. Obsluzyli mnie bardzo solidnie. Co ciekawe, dzwonili potem zapytac, czy wszystko dobrze czy jestem zadowolony. Eleganckie zachowanie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka