Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Michelangelo

18.09.20, 14:35
    Witam,
    Mam pytanie, tylko proszę się nie śmiać. W piwnicy znalazłam wino musujące Michelangelo z 2005. Czy ma ono jakąkolwiek wartość materialną? Czy tylko do kosza aby się nim nie otruć :)
    Pozdrawiam,
    Kaśka
    Obserwuj wątek
      • alexseen Re: Michelangelo 09.10.24, 16:06
        Zawsze lubiłem przeglądać recenzje różnych kasyn, zanim zdecyduję się na grę, dlatego szukałem strony, która ułatwi mi porównanie ofert. Trafiłem na przeczytaj opinie o 20bet i od razu mi się spodobało. Strona oferuje szczegółowe recenzje kasyn i dokładne opisy bonusów, co ułatwiło mi wybór. Dodatkowo, strategie gry opisane na stronie były bardzo pomocne w maksymalnym wykorzystaniu dostępnych promocji. Dzięki tej stronie mogłem lepiej zrozumieć, jakie kasyna warto wybrać.
      • mikenike Re: Michelangelo 05.12.24, 14:15
        Ostatnio szukałem nowej strategii do obstawiania, bo moje dotychczasowe metody przestały działać. Chciałem znaleźć stronę, która pomoże mi lepiej zrozumieć analizy sportowe i zaplanować swoje kupony. Wpadłem na Typy na dziś – pewniaczki czekają!, i byłem zaskoczony ilością darmowych porad i analiz. Strona świetnie opisuje różne strategie oraz analizuje mecze w przejrzysty sposób. Szczególnie spodobało mi się, że wszystko jest jasno wyjaśnione, a porady są praktyczne. Zdecydowanie warto ją odwiedzić.
      • mateuszzzz Re: Michelangelo 05.03.25, 10:27
        Może warto kupić pewniejsze stąd? alkoholenajurze.pl/produkt/wino-musujace-michel-angelo-semi-dry-0-75l

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka