wielbicielwin Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? 18.07.07, 16:49 Radzę zajrzeć na stronę www.starwinnica.pl, są tam wina węgierskie do 20 zł., również trochę powyżej. Są tam również droższe, a nawet bardzo drogie, ale wśród tańszych można znaleźć zupełnie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mason Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 22:33 generalnie polecamnwina moldawskie i gruzinskie sa atrakcyjnie cenowo, ostatnio zakupilem moldawskie monastyr po prostu swietne w tym przedziale cenowym nie pilem nic lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
wineguru Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? 29.01.08, 16:36 W serwisie pojawiło się coś takiego - www.wineguru.pl/content/view/1035/47/ całkiem znośna ocena. Generalnie okazuje się, że Lidl ma nieduży wybór win ale są to nienajgorsze okazy w swojej cenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Re: Dobre wino w cenie do 20 zł wg wineguru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 18:10 chciałem się zarejestrować na wineguru ale się nie udało (wstępne kroki wykonałem, ale nie dostałem maila z instrukcją, co dalej). Już nie żałuję, bo i tak nie dałbym rady pisać na tym poziomie: "Ten rodzaj cuvee łączy w sobie delikatny smak szhiraz z nutami dojrzałych gron szczepu Cabernet Sauvignon. Szlachetna czerwona barwa i pełny aromat daje harmonijny smak" Nawet nie wiedziałem, że szlachetna barwa + pełny aromat = harmonijny smak. A przecież teraz wydaje się to takie oczywiste :-)) pozdrawiam, D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peyotl Re: Dobre wino w cenie do 20 zł wg wineguru IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.08, 18:46 te linki do wineguru są umieszczane w kolejnych wątkach, wygląda to na inicjatywę komercyjną, admin powinien się zastanowić co z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraajanek Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 14:39 Piłem ostatnio to : www.sklep.wgm.pl/index.php?idz_do=sklep&id_kat=3&id_produktu=5 jak za tą cenę bardzo dobre winko - fakt etykieta nie koniecznie o tym świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
honeyaccess Col di Sotto Primitivo 14,90 18.11.08, 21:41 Col di Sotto Primitivo 14,90 PLN - zrównoważone wino, trochę owoców, przyjemna kwasowość, żadnych wine-faultów - jak dla mnie best-ever w tej cenie dostępne w sklepach dobrewina.pl/ (wbrew pozorom nie jest to reklama - o sieci tej usłyszałem na tym forum - podaję linka bo trzeba wspierać ten biznes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? IP: *.veracomp.pl 22.12.08, 16:46 carlo rossi-najlepij rozowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.08, 22:10 Tak tak, nie ma to jak Karol Rosi. I do tego hamburger z makdonalda. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowydyzio Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? 28.04.14, 11:04 Mołdawskie wino "Cziornyj doktor". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubik Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.14, 13:11 teraz super wina można w polomarkecie kupić.. bardzo fajną mają ofertę teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? 09.08.14, 16:29 Jest dobre wino, ale za 26zł w Tesco. Heart Beats się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
naszswiatwin Re: Dobre wino w cenie do 20 zł? 12.08.14, 11:39 Polecam najnowszą ofertę win z Hiszpanii i Portugalii z Lidla. Jest kilka ciekawych butelek do 20 zł. O jednej z nich piszemy tutaj - naszswiatwin.blogspot.com/2014/08/vinho-verde-z-lidla-quintas-de-melgaco.html Odpowiedz Link Zgłoś