Dodaj do ulubionych

Malta Gozo Comino

IP: *.telpol.net.pl 05.07.18, 16:02
Malta to jednak to. Jako, że na wyspie mnóstwo Polaków myślę że potrzebny osobny wątek. Właśnie wróciłem - 11 dni. Plazowanie na Golden Bay, spokój na Gozo, imprezy w Paceville i mnóstwo mnostwo zabytków. W ogóle się nie spodziewałem, że tak mały kraj dostarczy tak wielu atrakcji i emocji. Jeśli macie jakieś pytania i wątpliwości służę pomocą choć nie zdążyłem zwiedzić wszystkiego. Ceny rozsądne zależy jak się trafi. Komunikacja tania choć rządzi się własnymi prawami. Ludzie pomocni. Jeśli ktoś się waha - warto...
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Malta Gozo Comino 07.07.18, 11:43
      Ja tez polecam I potwierdzam Co napisane powyzej
    • dabecja Re: Malta Gozo Comino 31.07.18, 10:43
      Właśnie jestem w trakcie dogrywania ostatnich szczegółow.
      Jeśli ktoś potrzebował by transferu to widzę,że lepiej sobie samemu zorganizować niż korzystać np z maltaigozo.
      Zarezerwowałem na 4 osoby,praktycznie o północy z lotniska do promu -foxtransfer.eu/ -20 euro za całość prywatny transfer
      i na gozo gozo.com/mcmgarage/ też 20 euro..Bardzo dobry kontakt,sam zadzwonił do gospodarza z Airnbnb aby dopytać co i jak o drogę.

Bez zaliczek,płatnośc na miejscu.
      • Gość: chico Re: Malta Gozo Comino IP: *.sileman.net.pl 31.07.18, 11:14
        Ja korzystałem z Malta i Gozo - też o północy i też do portu i zapłaciłem coś koło 30e. Szukałem na innych stronach ale wychodziło podobnie - pewnie zależy jak się trafi. Na Gozo przyjechał po nas już właściciel apartamentów. Już zazdroszczę wysp...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka