Dodaj do ulubionych

wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł

IP: 94.254.146.* 11.11.09, 00:15
Jako czołowy zwolennik podróży zorganizowanych na własną rękę
ogłaszam najświeższą promocję wczasów:

Linia AirAsia w dniu dzisiejszym rozpoczęła sprzedaż biletów na
sierpień wrzesień 2010 roku. Tym samym udostępniła wiele połączeń w
znakomitych cenach.

śmiem dodać iż właśnie zarezerwowałem lot z Londynu do Kuala Lumpur
w cenie 1560 zł, do tego dołożyłem promocyjny lot za 7 dolarów tam i
z powrotem na wyspę Bali. Całość zamknęła się w kwocie 1600 zł.

Powiem więcej: będę rezerwawał hotel Ari Putra w cenie 32 dolarów za
pokój co za 14 dni w przeliczeniu na osobę da mi kwotę 224 dolarów.

Tym samym łatwo obliczyć iż koszt 14 dniowego pobytu na wyspie Bali
zamknie się w kwocie maksymalnie 2400 zł ( lot, pobyt, wiza).

Czekam tylko na wyprzedaż lini Ryanair aby dolecieć do Londynu -
bilet do Kuala Lumpur mam zakupiony na środek dygodnia więc jestem
spokojny o dobrą cenę za lot.

Pozdrowienia dla wszystkich rezerwujących wczasy w biurach podróży
na lato 2010. Za cenę 2400 zł może sobie polecicie do Egiptu, jak
się biuro postara to może wam dołoży gwarancję niezmiennej ceny, na
posiłek w samolocie też nie macie co liczyć.

Obserwuj wątek
    • Gość: Derduch Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: *.mv-host.net 11.11.09, 00:50
      Super, własnie wbijam na sierpnia, cena miód. Gdzie wyczaiłes te Bali za drobne,
      bo nie wiedze na stronce? Dopłacasz do Premium Pro?
      • Gość: Derduch Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: *.mv-host.net 11.11.09, 00:54
        Mam i te Bali :-) Zarezerwowałem na sierpien! A jak hotelu szukałeś, masz jakieś
        woje kanały?
        • Gość: olek Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: 188.33.86.* 11.11.09, 08:20
          pamiętaj rezerwacji lotu z Kuala na Bali dzień lub dwa dni później (
          dolot plus pozwiedzanie Kuala Lumpur), powrotny rezerwuj o 6 rano
          tego samego dnia jak jest odlot do Londynu :)

a więc hotel wzialem z forum turystyka na świecie : tam użytkownik
          go polecał jako najlepszy w tej cenie. Oczywiście na miejscu
          znajdziesz całą masę wolnych kwater w cenie 10 dolarów za pokojj.

W tym roku lecę tak do Tajlandii -> cena mi się zamkneła też w 2300
          zł -> 6 dni na Krabi, 3 dni na Ko Lipe i 5 dni na Phuket :) z tym,
          że w cenie mam też dolot do Londynu :)

• Gość: naszaheidi Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 12:02

A jedzenie?To chyba samo spanie?Tanio mozna na ulicy zjesc,ale nie
            kazdy lubi.Fajna cena,az nie moge uwierzyc!!!
            • wojtek37k Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 11.11.09, 13:12
              A jak tanio wychodzi Australia z przesiadką , kurczę , sierpień-
              wrzesień mi zupełnie nie pasuje , mam już plany na 2010 , ale kurczę
              styczeń lub luty :-) , powiedz kolego jak to liczyć rozpoczęcie
              sprzedaży na nowe okresy początek drugiej dekady co miesiąc , czy co
              dwa miesiące ???
              • Gość: Trinko Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 14:23
                olek - z tego co napisałes to lot w jedna strone 1600 zł a wracasz
                gratis balonem czy latawcem ?
                • Gość: Trinko Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 14:26
                  Jeszcze wyjasniam ze hotel nazywa sie Ari Putri . Sam nie wiesz
                  gdzie bedziesz spał. I mowi Ci to nie latajacy do Egiptu Ty mała
                  chwalipięto.
                  • hrderduch Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 11.11.09, 14:56
                    1600 w dwie strony ty mały nie nieuku, co do tego że chłopak zrobił literówkę w
                    nazwie hotelu to co z tego? Jakie to ma znaczenie? Typowy polaczek...
    • hrderduch Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 11.11.09, 16:07
      Jasne że zimą, przyznasz jednak x że za te pieniądze... Poza tym na Bali nie
      leje w sierpniu jak na Malediwach czy Sri Lance więc bez przesady, fajnie jest
      zawsze.

Do przesiadek człowiek przyzwyczajony, na to wpływu nie ma, po to wymyślono Huby
      żeby były z byle skansenu nie latać jakimś tam Papa Error.

Gdzie kochanie wyczytałaś że kiedykolwiek leciałem, będę leciał Ryanair?

A, i jeszcze jedno, pokaż mi choć jedną linię co z/do WAW ma First w ofercie ;-)
      • Gość: antyderduch Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: *.chello.pl 11.11.09, 22:04
        To nie chodzi o first z WAW, ale o najdłuższy lot z Londynu do Azji. Taki lot
        zwykle trwa ok. 12 godzin i jest dość męczący. Zawsze możesz lecieć z WAW
        Business Class, a potem np. LHR-SIN-DPS Singapore, np. w bussines:

www.singaporeair.com/saa/en_UK/Pricing/FlightResults.jsp
    • Gość: olek hahaha ! na Bali zimą :D IP: 188.33.98.* 11.11.09, 16:38
      właśnie okres naszej zimy tzn koniec grudnia - koniec lutego to na
      Bali sezon monsunowy :) poczytaj w każdym poradniku: na Bali lata
      się wszędzie tylko nie naszej zimy a sezon to lipiec, sierpień.

Oczywiście nasze wielkie biura podróży sprzedają i to na całego
      wycieczki na Bali w okresie zimowym w cenie minimum 7 tysiecy za 10
      dni :)

a co do jedzenia: jakbyś był taki podróżnik to byś wiedział że w
      Azji nie ma opcji all!! cała oferta hotelowa jest tylko ze
      śniadaniami: nawet ta z biur podróży

• Gość: olek Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: 188.33.98.* 11.11.09, 16:44
        www.lonelyplanet.com/thorntree/message.jspa?messageID=13479965

powyżej trochę o pogodzie w styczniu.
        • wojtek37k Re: hahaha ! na Bali zimą :D 11.11.09, 20:08
          olek daj spokój , puściłeś fajną wiadomości , zawsze się znajdą
          tacy , no wiesz sam jacy , szkoda dyskutować , niech tkwią w
          maliźnie .

:-)
          • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 11.11.09, 22:06
            No rzeczywiście, nikt wcześniej nie słyszał o tej linii i ich promocjach :))
            olek otworzył nam okno na świat, ha he.
        • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 12.11.09, 19:31
          Byłem tam w lutym i wiem jaka tam jest pogoda.
          Nie piszesz też prawdy o tym, że wszystkie hotele mają tylko śniadania.
      • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 11.11.09, 21:53
        Ha ha, to rzeczywiście się ubawiłem okropnie. Właśnie byłem na Bali w lutym i
        wiem jak tam jest, w przeciwieństwie do Ciebie.Nie muszę czytać poradnika,
        ponieważ tam byłem.
        Całą zimę siedzą tam np. Holendrzy, przylatują na pół roku i mieszkają w hotelu.
        Deszcz pada zwykle w nocy, a w dzień w górach, potem szybko wychodzi słońce i
        jest ponad 30 stopni. W sierpni i lipcu można lecieć do Grecji, Hiszpanii itp. w
        wiele bliżej i pogoda super.
        A... nie wiem do kogo piszesz o All, ale faktycznie nasz hotel z biura podróży
        też był ze śniadaniami, ale All też są i tu masz przykład:

www.itaka.pl/wczasy/bali/hotel_bali_tropic_spa_157.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&
        • hrderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D 12.11.09, 11:20
          Fajnie że byłeś z Itaką, też z nimi latam sporo.
          Napisz prosze jak miał na imię rezydent Itaki i jak wyglądał, chyba to nie
          będzie dla Ciebie problemem, prawda?
          • Gość: gość Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.toya.net.pl 12.11.09, 18:43
            O co chodzi ? Obaj jesteście warci siebie nawzajem !!!!
            Ktoś znalazł tani sposób na wczasy i chce się nim pochwalić (nie wiem po co?)
            jego sprawa. Jednym się podoba , innym nie - ale to nie powód aby się wyzywać i
            wymądrzać .
            Jeden jedzie na wczasy za 2.000 inny płaci 6.000 za to samo , ale co komu do tego.
            Wymieńcie się mailami i/lub nr telefonów i dawajcie sobie "uprzejmości" do bólu,
            a na forum dajcie spokój .
            Pozdrawiam .
            • hrderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D 12.11.09, 18:51
              On się nie chwali tylko dzieli doskonałą informacją, natomiast nieudacznicy o
              mentalności "polaczków" wszystko obracają w bałagan.

• Gość: Zajac1 Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 19:03
                Brawo! Popieram!!! Nietypowy Polak- autor tekstu chciał nieskromnie
                podzielić się swoją radością i....... pomóc innym, typowe bereciki
                polskie katoliki zareagowały natychmiast, jak można jechać na wczasy
                (ble), dzielić się z innymi radością (ble), udzielać dobrych porad
                grzech!!!!!!!!!!!
                Do autora postu baw się super, wspaniałe wakacje( wiem, bo byłam)i
                udzielaj rad potrzebyjącym!!!!! nie przejmuj się zawiścią rodaków,
                może im to kiedyś minie.
                • Gość: ELKA Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 19:29
                  "Zajączku"
                  milisz sie tylko w jednym
                  IM to nigdy nie minie :(
                  niestety
                • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 12.11.09, 19:30
                  Oj nie wiem, tak na prawdę to autor pisze tutaj z lekką pogardą o tych co to z
                  biurem do Egiptu wyjadą. Zrobił to od razu w pierwszym poście, nie widzicie tego
                  ? Trzeba wkleić cytat ?
                  Mnie akurat stać na wakacje z biurem, ale też czasami jeżdżę sam.
                  Raczej nie zakładam takich postów i nie piszę z pogardą o tych co wybierają
                  ofertę biur.
                  Byłem na Bali 2 lata temu i nie patrzę z zawiścią na olka, bo nic mnie to nie
                  obchodzi.
                  • Gość: Zajac1 Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 19:43
                    do ELKA! niestety mam swiadomość tego, że "im" nie przejdzie jeszcze
                    przez parę pokoleń, ale może więcej takich jak MY i coś się w
                    swiadomości ruszy!!!!OBY!!!
                    antyderduch szkoda, że nie potrafisz wyluzować, nie szukaj drugiego
                    dna, może autor chciał "ruszyć niektóre mózgi" pewnie twój trochę
                    też. Pozdrawiam bez zawiści miłego wieczoru!!! I miłych wakcji!!!, A
                    te lylko od nas zalezą!
                    • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 12.11.09, 20:12
                      Ja znam tę linię i jej promocje od dawna, poza tym już latałem w wiele fajnych
                      miejsc sam bez biura. Na Bali latałem akurat z biurem, kupowałem wycieczkę dość
                      tanio, z last minute. Lataliśmy przez Londyn( LHR) i Hongkong( HKG), wycieczka
                      była tańsza niż same bilety lotnicze na tej trasie, tą linią w tym okresie( zimą ).
                      Od dawna wiadomo, że można tanimi liniami gdzieś polecieć i mieć za małe
                      pieniądze fajną wycieczkę, to nie jest nowość.
                      Mój mózg został poruszony jakieś 6 lat temu, bo wtedy sam załatwiałem wyjazd bez
                      biura pierwszy raz.
                      Olek niech się dobrze bawi na Bali i nie nabija z tych co to wolą do Egiptu z
                      biurem.
                      • hrderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D 12.11.09, 20:24
                        Dwa dni i znalazłes stronę Air Asia, zdolniacha! Ty człowieku nie tylko nigdzie
                        nie byłęś ale i dobrze wyszukiwarką nie potrafisz sie posługiwac :-)))))

PS. Ładnie zostałes wykasowany, reszta też zaraz wyleci, dokąd nie zmienisz
                        nicku :-))))) Już mail leci hahahahaha
      • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 12.11.09, 19:34
        Oferta z ALL na Bali z biura:
        www.itaka.pl/wczasy/bali/hotel_bali_tropic_spa_157.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&
        • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 12.11.09, 19:41
          A i jeszcze jedno, strona linii, dla tych co olek odkrył im nieznany świat :)
          www.airasia.com/site/gb/en/home.jsp
          • hrderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D 12.11.09, 20:15
            Napisz w końcu jak mia na imię rezydent z Itaki i jak wyglądał,pamiętasz pewnie...
            • Gość: elka Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 21:36
              Wy się naprawdę chyba nudzicie przy tej paskudnej pogodzie w PL
              olek pokazał jak można egzotycznie, tanio i samemu - i b dobrze
              kto chce skorzysta - kto nie chce lub nie umie, pojedzie z BP
              a nawet jesli sie nabija z innych?- i co z tego?
              to świadczy tylko o nim, że burak i milion postów tutaj tego nie zmieni
              czy nie lepiej poczytać w tym czasie np. o Bali niż produkowac takie
              pseudopsychologiczne epopeje?

• Gość: Zajac1 Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 21:43
                Brawo elka!!!!!!!!!!!!!
                Ale imię też bym chciała poznać trochę ludzi z Itaki znam i to nie
                tyklko ze zoronozowanych wyjazdów....
              • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 12.11.09, 22:11
                Pewnie, że lepiej, ja nawet mogę Ci coś napisać jak tam jest, bo byłem :)
            • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 12.11.09, 22:10
              Niech będzie, że Ania, pasuje ? To była kobieta, z tego co pamiętam.
              Jakieś szczegóły jeszcze ? Rezydentów to Itaka ma dużo i się zmieniają w różnych
              krajach. W tamtym roku byłem na wakacjach z Itaką 3 razy i nie pamiętam ani
              jednego rezydenta, oprócz p.Remigiusza.
              • kasia_p45 Itaka - Bodrum 12.11.09, 22:16
                Remigiusza to i ja pamiętam :P
                • Gość: antyderduch Re: Itaka - Bodrum IP: *.chello.pl 12.11.09, 22:30
                  Ja miałem okazję go spotkać pierwszy raz akurat gdzie indziej, a w Bodrum drugi
                  raz :)
              • hrderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D 12.11.09, 22:16
                tak się składa że na Bali jest od początku ta sama osoba, czasem na 2 tygodnie
                na urlop zmyka i wraca, spotkałem ją też całkiem przypadkowo na Sri Lance. 0-1
                hahahahaha
                • Gość: antyderduch Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.chello.pl 12.11.09, 22:29
                  Może i tak, nie wiem, byłem tam jeden raz, ha ha ha. Pani zapomniała przyjechać
                  do nas do hotelu na umówione spotkanie, bo była zajęta swoją znajomą, która
                  akurat do niej przyjechała. Nie za bardzo było po co ją zapamiętywać.
                  • Gość: xxl Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.toya.net.pl 13.11.09, 19:13
                    Dobrze by było gdybyście obaj (derduch i antyd...) pojechali gdzieś razem (nie
                    koniecznie na Bali). Gdzieś gdzie nie ma dostępu do internetu i pozostali tam
                    baaaaardzo długo. Wiele osób korzystających z tego forum zostało by
                    uszczęśliwionych. Obaj jesteście zarozumiali i przemądrzali do granic
                    możliwości, co nie podoba mi się wcale . Do tego psujecie założony przez kogoś
                    innego wątek . Myślę ,że osób z poglądami podobnymi do moich jest więcej.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: ja Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.11.09, 21:54
                      brawo!! jestem za!!
      • Gość: naszaheidi Re: hahaha ! na Bali zimą :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:20
        Bzdura z tym brakiem allincl.Bylam w sierpniu pare lat temu z
        TIU,mielismy pakiet allincl.swietne jedzenie,dobre drinki,pieknie
        polozony hotel.
    • kasiapam Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 14.11.09, 16:36
      Olek, mam wielką prośbę o pomoc przy poruszaniu się po stronie
      airasia. Gdzie znalazłeś tak tani lot z Kuala Lumpur na Bali za 7
      dolarów??? Dysponuję czasem właśnie w sierpniu i chętnie też
      zorganizowałabym sobie taka przygodę, do tej pory jeździłąm tylko z
      biurami podróży, a niestety koszt wczasów na Bali jest dla mnie za
      duzy. Odezwij się :)
      • Gość: olek Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: 94.254.226.* 14.11.09, 22:16
        mam złe wieści:
        bilety w tej cenie były na każdy lot i na każdy dzień sierpnia ale
        przez ok. pierwsze 6 godzin promocji.
        Teraz bilety w tej cenie widze że są na wrzesien.

lotów z londynu do Kuala też już nie ma w cenie 96 funtów plus
        podatki :( teraz znajdziesz w cenie 149.

Wydaje mi się, że na sierpień przyszłego roku już się nic nie
        znajdzie.

Pozostaje zaglądać na stronę Airasii raz na dwa tygodnie w
        oczekianiu na rozkład zima 2010/2011: na samym początki lipca tego
        roku zarezerwowałem lot do Tajlandii na luty 2010 za 1280 zł -
        łącznie z dolotem z Polski cena wyniosła 1600 zł a łączny koszt
        pobytu: 6 dni Krabi, 3 dni Ko Lipe, 5 dni Phuket zamknie się w
        kwocie też 2300 zł

tak więc polecam szukać na własną rękę :) tanie loty były sa i będą
        bo taka jest specyfika tej lini.

pozdrawiam
        • kasiapam Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 15.11.09, 21:21
          Dzięki za odpowiedź.
          Fajnie, że są ludzie tacy jak Ty,którzy dzielą się naprawdę cennymi info tak po
          prostu. Pozdrawiam :)
          • Gość: olek Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: 94.254.203.* 15.11.09, 22:25
            tanie podróżowanie to moja pasja :)

jeśli będziesz zainteresowana mogę podać przepis na któryś z moich
            hitów wakacyjnych:
            Malta: 6 dni za 470 zł ( noclegi w hostelu)
            Sardynia: 6 dni za 450 zł ( noclegi w bungalowach)
            Mallorca: 8 dni za 700 zł ( noclegi w hotelu)
            Hiszpania: 7 dni za 700 zł ( noclegi na kempingu)

terminy: kwiecien, maj, czerwiec.

jeśli wiesz że w tym terminie możesz lecieć to podasz mi maila i w
            przypadku pojawienia się dobrych ofert wyślę informacje
            • Gość: Maraska Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: *.zr.univ.gda.pl 16.11.09, 17:29
              Olku a ja mam inne pytanie, bo akurat dzisiaj zerknelam z ciekowsci na Twoj
              wpis, zaraz potem na strone Air Asia i faktycznie nie ma juz takich cen niestety:-(
              Skad mam wiedziec kiedy szukac tanszych biletow? Sa jakies terminy promocji czy
              to po prostu lut szczescie? Czy wreszcie codzinne mozolne przegladanie stron www?
              Troche mam to opanowane jesli chodzi o Europe, ale w przypadku dalekich
              kierunkow zielonam zupelnie a Bali brzmi super...jeszcze za taka cene...
              dzieki z gory za pomoc
              pozdrawiam
              Maraska
              • hrderduch Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 16.11.09, 17:40
                Odpowiem za siebie. Wiele dobrych ofert wcale nie idzie "publicznie" a dla tzw.
                swojaków :-) Tym sposobem we wrześniu za WAW-CDG-NYC two way Air France płaciłem
                1280 pln. Do jutra można rezerwować Pekin z WAW za 1500 pln, Tokio za 1920.

PS. Olek to z jedną ceną Cie pobijam: Majorka 4* 7 dni allinclusive 670 pln i to
                w weekend majowy.

• hrderduch Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 16.11.09, 17:42
                  Oczywiście w NYC było JFK jakby tam ktoś miał wątpliwości.
              • Gość: olek Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: 89.108.221.* 17.11.09, 22:54
                moje doświadczenia też nie są zbyt duże.
                Do tej pory rezerowałem 2 loty w Air Asia.

Tajlandia: rezerwacja w lipcu 2009, podróż na luty 2010

Bali: rezerwacja listopad, podróż sierpień

W Air Asii zauważyłem, że mają 4 ceny biletów: 93 funty ( taryfa
                economy promo), 145 funtów, 170 funtów oraz 200 i w zwyż.

bilety za 93 funty są najtańsze z możliwych i tylko takie rezerwuje.
                Kiedy rezerwować ? hmmmm,,sama zobacz z jakim wyprzedzeniem ja
                rezerowowałem.

Wydaje mi się iż na lato 2010 taniej już nie będzie, na zimę 2011 z
                pewnością ale jak tylko się rozkład pojawi- to że się pojawi będzie
                na stronie z ok. tygodniowym wyprzedzeniem
                • bebicka Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 18.11.09, 15:17
                  Dziekuje Ci bardzo za informacje. Na pewno sie przydadza...to znaczy mam
                  nadzieje ze sie przydadza:-) chociaz moze nie w najblizsze wakacje...
                  pozdrawiam
                  Maraska
            • kasiapam Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 17.11.09, 14:44
              Olek podaję Ci mój mail: katarzyna_surdyk@wp.pl
            • nanino Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 19.11.09, 09:53
              Olku, jestem zainteresowana Sardynią. Proszę o info na e maila gazetowego.
              Pozdrawiam
            • ewma71 Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 23.11.09, 21:17
              Olek sledze to co piszesz i bedę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi
              Fakt do tej pory z biurem :) ale zaczyna mnie to kręcić ... gdzieś dalej i dalej
              .... wiadomo jak samemu to mniejsza kasa
              w 2010 gdzieś blisko ... marzy mnie sie Istambuł ...ale samemu :) może sie
              uda....chce samolotem :) ......
              Wielka wycieczka ma sie odbyć w listopadzie 2011 hihihihih
              Może spełni sie moje marzenie i bedę widzieć biały piasek Bali.
              Będę wdzięczna za wszelkie informacje....
              • Gość: olek zakładam nowy wątek IP: 89.108.207.* 23.11.09, 23:12
                widzę że są osoby zainteresowane takim podróżowaniem :)

jak tylko znajdę wiecej czasu założę nowy wątek - zrobię to jeszcze
                przed promocjami na bilety lotnicze w sezonie lato 2010 tak więc
                zdążycie coś zarezerwować :)

opiszę dokładnie miejsca w których byłem i moje propozyje lotów :)

jedynie co warto mieć przy sobie to kartę Visa Electron:
                zarezerwujecie lot bez opłaty manipulacyjnej

tak więc lada dzien zaglądnijcie na forum: promocje z biletami trwają
                tylko kilka dni a najlepsze terminy rozchodzą się praktycznie
                momentalnie więc trzeba śledzić na bierząco :) - aczkolwiek narazie
                jeszcze sprzedaż promocyjnych lotów się nie rozpoczeła więc ceny są
                zaporowe :)
            • Gość: seelerek do Olka - tanie wyjazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.09, 18:52
              Olku, podzielisz się informacjami dot. Majorki na maj i czerwiec?
              Proszę i pozdrawiam
    • hindemaa Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 19.11.09, 11:54
      Witam, a jakie są koszty transferu z lotniska do hotelu??
      czy rezerwujesz to sobie wcześniej czy na lotnisku będziesz coś szukał??
      • ewma71 Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł 24.11.09, 21:41
        Olek super czekam na nowy wątek :))) ogladam hmmm loty gzie i kto leci jakie
        połączenia w Europie :)..... widzę że można tanio latać choć nie wiem za bardzo
        znaczy tanio...
        • Gość: turysta Re: wczasy na Bali - 14 dni 2400 zł IP: *.chello.pl 24.11.09, 21:44
          proponuję ten nowy wątek na innym forum, bo to jest forum o biurach podróży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka