Dodaj do ulubionych

nierzetelni rezydenci

01.08.02, 08:13
Cześć
Większość z nas kiedyś spotkała się lub spotka się z nierzetelnymi i
okropnymi rezydentami. Wpiszcie tych przed którymi chcielibyście ustrzec
innych.

REZYDENCI:

1. Edyta Szumińska - Neckermann Polska - Kreta- Hotel Dimitrios

Obserwuj wątek
    • rrychu Re: rezydenci do czego się przydają???????????? 01.08.02, 08:58
      no właśnie do czego? aby w pierwszy dzień pokazać w ktorą stronę do miasta a w
      którą na plażę???????????
      chyba raczej aby pomóc np przy nagłum zachorowaniu w znalezieniu lekarza,
      ambulatorium,szpitala...

jak jest wszystko ok , biuro poważne i na miejscu czeka pokój w hotelu który
      zamawiałem z katalogu z którego wybierałem to rezydent jest zbedny, a jak ktos
      potzrebuje niańki to a atrakcje zapewnią mu i jego dzieciom animatorzy z hotelu

a jak "biuro" robi wała zbiera pieniądze a na miejscu nie rezerwuje hotelu tego
      co trzeba w skrajnych przypadkach nic nie rezerwuje tzn że zrobili Cie w *** i
      tyle...
    • grzegorz.medyk Re: nierzetelni rezydenci 01.08.02, 19:43
      magda_sz napisa?a:

> Czes´c´
      > Wie˛kszos´c´ z nas kiedys´ spotka?a sie˛ lub spotka sie˛ z nierzetelnymi
      i
      > okropnymi rezydentami. Wpiszcie tych przed którymi chcielibys´cie
      ustrzec
      > innych.
      >
      > REZYDENCI:
      >
      > 1. Edyta Szumin´ska - Neckermann Polska - Kreta- Hotel Dimitrios
      > ZDYCYDOWANIE REZYDENCI W HURGADZIE BIURA OASIS TOURS -
      SA NIE KOMPETENTNI I BEZCZELNI SZCZEGOLNIE ASHRAF
      >
      >
      >
    • Gość: Maciek Re: nierzetelni rezydenci IP: 194.9.223.* 14.08.02, 13:16
      Rezydenci TRIADY w Paralii:
      np Anna Stefańczyk

- średnia inteligencja i znajomość mowy ojczystej oraz okolic ("Przejeżdżamy
      obok pięknego zamku z XIV w. charakterysuje sie tym że jest pięknie oswietlony
      w nocy"; "W centrum miasteczka jest cerkwia")
      - chamstwo (krzyczenie na kobiety w ciąży)
      - bezsilność (musiałem im pożyczać własny telefon, żeby mogli się dodzwonić do
      Polski)
      - naciąganie na "bardzo dobre i tanie" restauracje w czasie wycieczek
    • Gość: Dorcia Re: nierzetelni rezydenci IP: *.pl 14.08.02, 13:56
      Szczerze mówiąc dla mnie może ich nie być. Jedyny mój kontakt z nimi to chwila
      wpłacania pieniędzy za wycieczki fakultatywne. Choć tego też można uniknąć
      wykupując wycieczkę np. w miejscowym biurze.
      Od lat jeżdżę z TUI i szczerze mówiąc nie było NIGDY sytuacji, w której
      potrzebowałam coś dodatkowo wyjaśnić, czy ustalić bo zaistniało jakieś
      nieporozumienie. A o wszystko co Cię dodatkowo zainteresuje w trakcie pobytu
      możesz spytać kogokolwiek w hotelu: menagera, recepcję, nawet kelnera. Głowę
      daję, że uzyska się lepsze informacje i jest się naprawdę życzliwie
      potraktowanym. No ale trzeba umięć się dogadać.
      Raz w Turcji poznałam super rezydentkę, Edytę (teraz rezyduje w Alanyi), która
      naprawdę chciała i lubiła robić to co do niej należało. Jak zwykle swoją metodą
      polegałam na ludziach z hoetelu (bo to i fajne znajomości można nawiązać i
      potem już jesteś dla nich "my friend") ale z rozmów z innymi wiem że zasłużyła
      n 5+.
    • Gość: turystka Re: nierzetelni rezydenci IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 14.08.02, 21:24
      magda_sz napisała:

> Cześć
      > Większość z nas kiedyś spotkała się lub spotka się z nierzetelnymi i
      > okropnymi rezydentami. Wpiszcie tych przed którymi chcielibyście ustrzec
      > innych.
      >
      > REZYDENCI:
      >
      > 1. Edyta Szumińska - Neckermann Polska - Kreta- Hotel Dimitrios
      >
      > Ja tez zapamietalam jakas p. Edyte z Neckermana, ale nazwiska nie pamietam.
      Bylo to w Hurghadzie, hotel Golden Five. w lutym 2001 r.
      Pani Edyta sama mieszkala w Sheratonie - i szkoda, ze w ogole czasami go
      opuszczala.
      >
      >
      • Gość: Qmpel Re: nierzetelni rezydenci IP: 217.29.140.* 29.08.02, 20:00
        Gość portalu: turystka napisał(a):

> magda_sz napisała:
        >
        > > Cześć
        > > Większość z nas kiedyś spotkała się lub spotka się z nierzetelnymi i
        > > okropnymi rezydentami. Wpiszcie tych przed którymi chcielibyście ustrzec
        > > innych.
        > >
        > > REZYDENCI:
        > >
        > > 1. Edyta Szumińska - Neckermann Polska - Kreta- Hotel Dimitrios
        > >
        > > Ja tez zapamietalam jakas p. Edyte z Neckermana, ale nazwiska nie pamietam
        > .
        > Bylo to w Hurghadzie, hotel Golden Five. w lutym 2001 r.
        > Pani Edyta sama mieszkala w Sheratonie - i szkoda, ze w ogole czasami go
        > opuszczala.
        > >

Tak sie sklada, ze pani Edyta nie mieszkala w Sheratonie (bo niby dlaczego?)
        tylko za wlasne pieniadze wynajmowala mieszkanie w centrum Hurgady. Bez
        komentarza.
        A propos tej wypowiedzi: chyba zazdrosc zzera, co?
        A gdyby tak mieszkala w Hiltonie? I jezdzila BMW kupionym za swoje pieniadze???
        REKLAMACJA!!!!Bo na co innego nas stac, prawda???

Buractwo....
        > >
        • Gość: Marta Re: nierzetelni rezydenci IP: *.pl 29.08.02, 20:46
          jezu Qmpel jakie ty musisz mieć potworne kompleksy z tego tytułu,że jesteś
          Polakiem.Wszędzie w każdym hotelu i wątku widzisz tylko buractwo z Polski>A ty
          kiedy ostatni raz gnój przerzuciłeś w oborze i ile razy gdzieś byleś,że się tak
          mądrzysz?
          • Gość: Qmpel Re: nierzetelni rezydenci IP: 217.29.140.* 29.08.02, 21:40

Buahahahaha-hahaha-ha-ha-ha-ha! :)
        • Gość: turystka Re: nierzetelni rezydenci IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 29.08.02, 20:57
          Gość portalu: Qmpel napisał(a):

> Gość portalu: turystka napisał(a):
          >
          > > magda_sz napisała:
          > >
          > > > Cześć
          > > > Większość z nas kiedyś spotkała się lub spotka się z nierzetelnymi i
          > > > okropnymi rezydentami. Wpiszcie tych przed którymi chcielibyście ustr
          > zec
          > > > innych.
          > > >
          > > > REZYDENCI:
          > > >
          > > > 1. Edyta Szumińska - Neckermann Polska - Kreta- Hotel Dimitrios
          > > >
          > > > Ja tez zapamietalam jakas p. Edyte z Neckermana, ale nazwiska nie pam
          > ietam
          > > .
          > > Bylo to w Hurghadzie, hotel Golden Five. w lutym 2001 r.
          > > Pani Edyta sama mieszkala w Sheratonie - i szkoda, ze w ogole czasami go
          > > opuszczala.
          > > >
          >
          > Tak sie sklada, ze pani Edyta nie mieszkala w Sheratonie (bo niby dlaczego?)
          > tylko za wlasne pieniadze wynajmowala mieszkanie w centrum Hurgady. Bez
          > komentarza.
          > A propos tej wypowiedzi: chyba zazdrosc zzera, co?
          > A gdyby tak mieszkala w Hiltonie? I jezdzila BMW kupionym za swoje
          pieniadze???
          > REKLAMACJA!!!!Bo na co innego nas stac, prawda???
          >
          > Buractwo....
          > > >

Ale Ty jestes niegrzeczny!.
          Napisalam, ze p. Edyta mieszkala w Sheratonie, bo nie pamietalam nazwiska.
          Nazwa hotelu miala byc wylacznie czynnikiem wyrozniajacym te pania sposrod
          innych rezydentek, niczym wiecej.
          Zazdrosc mnie nie zzera. Pieciogwiazdkowy hotel, w ktorym mieszkalam w
          zupelnosci mi odpowiadal - nigdy nie mieszkalam w zadnym Sheratonie, wiec nie
          moge porownywac warunkow, a tym samym zazdroscic.
          Ale bywalam w wielu innych, wiec wiem, czego od rezydenta powinnam oczekiwac.
          Nie interesuje mnie zakwaterowanie ani stan posiadania rezydentki, tylko
          wykonywanie przez nia jej pracy.
          Widocznie Ty trafiles na lepszy moment w jej karierze zawodowej - albo tez
          nam / b. licznej grupie/ przypadl pechowo jej gorszy okres.
          Nigdy jednak zadna ze stron, tzn. ani turysci, ani tez p. Edyta nie uzywala
          slow typu "buractwo".
          • Gość: Qmpel Re: nierzetelni rezydenci IP: 217.29.140.* 29.08.02, 21:37

Bardzo przepraszam jesli urazilem. Terminu "buractwo" uzywam w cudzyslowiu,
            przejmujac je tylko i wylacznie z tego forum. Na szczescie to nieliczny procent
            wyjezdzajacych, co tez chyba wszyscy widzimy.

BMW oraz Hilton... Hmmmm... znalazly sie tylko po to by uzmyslowic wszystkim
            bledne wyobrazenia na temat bajonskich sum i komfortu pracy pilotow/rezydentow.

Pozdrawiam

Qmpel

Gość portalu: turystka napisał(a):

> Gość portalu: Qmpel napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: turystka napisał(a):
            > >
            > > > magda_sz napisała:
            > > >
            > > > > Cześć
            > > > > Większość z nas kiedyś spotkała się lub spotka się z nierzetelny
            > mi i
            > > > > okropnymi rezydentami. Wpiszcie tych przed którymi chcielibyście
            > ustr
            > > zec
            > > > > innych.
            > > > >
            > > > > REZYDENCI:
            > > > >
            > > > > 1. Edyta Szumińska - Neckermann Polska - Kreta- Hotel Dimitrios
            > > > >
            > > > > Ja tez zapamietalam jakas p. Edyte z Neckermana, ale nazwiska ni
            > e pam
            > > ietam
            > > > .
            > > > Bylo to w Hurghadzie, hotel Golden Five. w lutym 2001 r.
            > > > Pani Edyta sama mieszkala w Sheratonie - i szkoda, ze w ogole czasam
            > i go
            > > > opuszczala.
            > > > >
            > >
            > > Tak sie sklada, ze pani Edyta nie mieszkala w Sheratonie (bo niby dlaczego
            > ?)
            > > tylko za wlasne pieniadze wynajmowala mieszkanie w centrum Hurgady. Bez
            > > komentarza.
            > > A propos tej wypowiedzi: chyba zazdrosc zzera, co?
            > > A gdyby tak mieszkala w Hiltonie? I jezdzila BMW kupionym za swoje
            > pieniadze???
            > > REKLAMACJA!!!!Bo na co innego nas stac, prawda???
            > >
            > > Buractwo....
            > > > >
            >
            > Ale Ty jestes niegrzeczny!.
            > Napisalam, ze p. Edyta mieszkala w Sheratonie, bo nie pamietalam nazwiska.
            > Nazwa hotelu miala byc wylacznie czynnikiem wyrozniajacym te pania sposrod
            > innych rezydentek, niczym wiecej.
            > Zazdrosc mnie nie zzera. Pieciogwiazdkowy hotel, w ktorym mieszkalam w
            > zupelnosci mi odpowiadal - nigdy nie mieszkalam w zadnym Sheratonie, wiec nie
            > moge porownywac warunkow, a tym samym zazdroscic.
            > Ale bywalam w wielu innych, wiec wiem, czego od rezydenta powinnam oczekiwac.
            > Nie interesuje mnie zakwaterowanie ani stan posiadania rezydentki, tylko
            > wykonywanie przez nia jej pracy.
            > Widocznie Ty trafiles na lepszy moment w jej karierze zawodowej - albo tez
            > nam / b. licznej grupie/ przypadl pechowo jej gorszy okres.
            > Nigdy jednak zadna ze stron, tzn. ani turysci, ani tez p. Edyta nie uzywala
            > slow typu "buractwo".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka