IP: 63.150.110.* 08.08.02, 23:01
Czy ktos byl z Was na Karaibach...chcem sie wybrac tam z mezem ale nie wiem
dokladnie ktora wyspe, ktory osrodek wybrac. Bylismy juz na Jamaice ale teraz
chcialabym zwiedzic cos innego.
Dzieki bardzo za kazda odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: GJD Re: KARAIBY IP: *.asm.bellsouth.net 09.08.02, 02:02
      Gość portalu: Ewka napisał(a):

> Czy ktos byl z Was na Karaibach...chcem sie wybrac tam z mezem ale nie wiem
      > dokladnie ktora wyspe, ktory osrodek wybrac. Bylismy juz na Jamaice ale
      teraz
      > chcialabym zwiedzic cos innego.
      > Dzieki bardzo za kazda odpowiedz.

Zwiedzilam: Grand Bahamas, Nassau, Cayman Islands.
      A moze sprobujcie Cancun-Mexico????? Tam najbardziej podobalo mi sie(calej
      rodzinie zreszta)
      • Gość: niger Re: KARAIBY IP: *.tnt19.ewr3.da.uu.net 09.08.02, 02:59
        Jedz na Saint Martin , piekna wyspa polowa nalezy do Francji a druga polowa do
        Holandii polecam rowniez Saint Tomas,albo Sandals zreszta Caraiby sa wszedzie
        piekne ze swa cudowna czysta woda.
    • Gość: lechis Re: KARAIBY IP: 129.194.114.* 13.08.02, 17:35
      Wrocilem z Wybrzeza Majow na Jukatanie, hotel Caracol Village, Playa del Carmen, 60 km na poludnie od Cancun, typ
      all inclusive. Zakwaterowanie skromne, ale jedzenie, trunki i napoje niezle i bez ograniczen. Plaza przed samym
      hotelem najezona rafami koralowymi, dopiero 200 m dalej w prawo jest wejscie bez przeszkodr, woda 30 stopni pod
      koniec lipca, malo opadow i burz. Wycieczki do antycznych obiektow Majow (Coba, Tchichen-ita, Tulum) w cenie
      80-100 dolarow z posilkiem organizowane przez hotel, autobusami publicznymi duzo taniej. W sumie 2 tygodnie w
      pokoju 2 osobowym ok. 1200 euro od osoby. Plusy: sympatyczny personel, dobre i obfite jedzenie i wspaniale morze,
      mozliwosc zwiedzania. Minusy : halasliwa muzyka wieczorami, komary, wyposazenie pokoju, niemile wejscie do
      morza przy plazy - konieczne obuwie ochronne. Atut glowny: niska cena.
    • Gość: Iwona Re: KARAIBY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 15:54
      W lipcu wróciłam z Playa del Carmen na Jukatanie. Mieszkaliśmy w hotelu Blue
      Beach przy samej plaży w apartamencie (sypialnia + living room z sofą dla
      trzeciej ewent. czwartej osoby i wyposażonym kącikiem kuchennym), który
      kosztował USD 78 dziennie. Śniadania robilismy sami , na obiady chodziliśmy.
      Plaża cudowna, piasek jak na Jamajce w Negril (biały puder), w okolicy dużo do
      zwiedzania.
      Poza tym polecam Arubę, głównie Palm Beach z piękna plażą. Ale jeżeli ktoś
      średnio lubi się opalać i nie pływa na desce ( niesamowite wiatry) to będzie
      się nudził bo niewiele tam jest do oglądania poza plażą. My bylismy jeszcze 4
      dni na Curacao , koszt przelotu z Aruby w jedną stronę USD 250 dla 2 osób
      dorosłych + dziecko.
      Pozdrawiam
      Iwona
    • Gość: Andrzej Re: Karaiby IP: *.free.aero2.net.pl 13.11.13, 08:50
      A ja znalazlem cos takiego: www.karaiby.abcwypoczynku.pl/
      Co o tym sadzicie?
      • bernadeta65 Re: Karaiby 13.11.13, 19:14
        Ja byłam na tej stronie, ale znalazłam coś bardziej interesującego..www.travelme.pl
        Mają pomysły na wyjazdy nie tylko na Karaiby ......
        • Gość: Arek Re: Karaiby IP: 178.219.115.* 14.11.13, 18:23
          Polecam Kubę .Świetne plaże , byłem w Blu Varadero hotel niezły jak na Kubę , jest gdzie pojeździć w ramach przerywnika plażowego . Warto wybrać się katamaranem na wyspę Cayo Blanko po drodze delfinarium ,rafa.
    • Gość: Evelyn Re: Karaiby IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 17:02
      Byłam tylko na jednej wyspie, miesiąc temu i polecam: Lanzarote. Miejsce urzekająco piękne, można poczuć się jak w raju. Mieszkaliśmy w hotelu Rio Playa Blanca i wyjechaliśmy z biurem BeeFree. Mogę spokojnie polecić - wycieczka była bardzo fajnie zorganizowana, nie było żadnych komplikacji, hotel też bardzo fajny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka