Gość: Grunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:39 Witajcie!!! Szukam opinii na temat biura Open Travel. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek doświadczenia, bardzo proszę o opinię. ...a może ktoś był w Bułgarii w Kiten ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulpet11 Re: Open Travel - Bułgaria ?/Kiten? 28.07.05, 08:04 bYŁEM W ZESZŁYM ROKU Z TYM BIUREM W BUŁGARII. Hotel który pokazywali w katalogu nie był do końca zbudowany. Brud i brak reakcji biura na reklamację wydałęm z żoną 6000 zł i był to nasz ostatni wyjazd z tymi oszustami. PROSZĘ UWAŻAJ NA NICH. Był ze mna znajomy który został jeszcze tydzień dłużej. Dzień po moim wyjeździe dyr hotelu postanowił wyrzucić go z uwagi na zbyt wysokie wymagania. Ja miałem w pokoju niezabezpieczone gniazdko elektryczne przez 2 tygodnie. Nie wiem co dla rezydenta, któremu to zgłaszałem, jest normalnym wymaganiem. W każdym razie biuro zostawiło mojego znajomego samemu sobie. UWAGA NA OSZUSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rade Re: Open Travel - Bułgaria ?/Kiten? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.05, 22:31 Właśnie wróciliśmy z Kiten, wycieczka autokarowa z OPEN TRAVEL, hotel ONYX. Z hotelu, wyzywienia i miejscowosci jestem bardzo zadowolony, i nie słyszłem by ktos z naszego turnusu narzekał. Cena katalogowa +opłaty to 1600zł od osoby, ja jechałem z last minute za 900zl. Nie znam sytuacji w innych hotelach z ich katalogu ale obydwa w Kiten są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
helmuts Re: Open Travel - Bułgaria ?/Kiten? 28.07.05, 11:15 A ja bylem 3 razy z OT i zawsze bylo wszystko w porzadku. Oferta zgodna z katalogiem. Tylko to byly cywilizowane kierunki : Hiszpania i Grecja. A widzac syf w Bulgarii podczas drogi na Halkidiki dlugo sie nie zdecyduje na wakacje w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOCHA Re: Open Travel - Bułgaria ?/Kiten? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:12 ZAPRASZAM na oferty last minute do BUŁGARII tanio!!! BIURO PODRÓŻY ARES tel.7434981 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Open Travel - Bułgaria ?/Kiten? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:34 A jakis kierunkowy? Pewnie jestes z Warszawy i myslisz ze wszyscy to wiedzą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dag Re: Open Travel - Bułgaria ?/Kiten? IP: *.aster.pl 01.08.05, 19:21 Ja byłam w Kiten, ale jakieś 20 lat temu. Wtedy była to spokojna mieścina, ale sympatyczna. Żeby się nie nudzić należałoby robić sobie wypady po okolicy. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAMKA Re: Open Travel - Bułgaria ?/Kiten? IP: *.107.inds.pl 10.08.05, 13:09 dO ŚMIERCI BEDĘ PISAŁ NIE JEDŹCIE Z OPEN TRAVEL. TO OSZUŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siebo Re: Open Travel - Bułgaria ?/Kiten? IP: *.de.henkelgroup.net / 193.103.148.* 21.09.05, 16:24 byłam pod koniec siernia 2005z Open Travel, hotel Green Park w Kiten - może być, ale jedzenie nijakie, co dzień prawie to samo.Jednak poza hotelem - coś strasznego, na plaży przy której znajduje się "bar" hotelowy było więcej śmieci niż piasku, trudno było znaleźć miejsce na ręcznik, dojście na plażę jeszcze gorsze ,bo do śmieci i brudu dołączyły w strasznych ilościach gryzące komary i muchy, może za 5 - 6 lat ta miejscowość dorówna innym leżącym bardziej na północy Buł. nikomu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś