Dodaj do ulubionych

FIRST MINUTE - co myślicie?

IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 14.01.03, 22:31
co myślicie o tzw. ofertach first minute, czy to nie jest zbyt ryzykowne
decydować się i inwestować pieniądze na pół roku przed wakacjami
a z drugiej strony...zniżki są całkiem atrakcyjne
czy macie doświadczenia w tej kwestii?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bebiak Re: FIRST MINUTE - co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 23:43
      Korzystałam (i już w tym roku skorzystałam również tj. zarezerwowałam) z takiej
      oferty w Scan Holiday. Nigdy nic się nie działo, a zamierzam piąty raz tym
      biurem wyjechać. Mają u mnie świetną opinię pod każdym względem. Neckermann też
      pod tym względem jest niezły.
      • Gość: maja Re: FIRST MINUTE - co myślicie? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 15.01.03, 08:51
        a Rainbowtours?
        może ktoś wie, bo zainteresowała mnie ich oferta - jest na 10 dni
        dzięki Bebiak, uspokoiłaś mnie
        • Gość: anne-lee Re: FIRST MINUTE - co myślicie? IP: 195.117.239.* 15.01.03, 13:43
          Korzystałam też ze Scan Holiday, Rainbows nie. Ze Scana było OK, (2 razy w tej
          mozliwości korzystałam), tylko w zeszłym roku był niewypał, ale pogodowy.
          Miałam opłacona Majorke na początek maja, pogoda jednak była tam wówczas
          koszmarna, szybko zmnieniłam to na Last Minute Cypr -rewelacja. Jednakze w
          sumie cenowo nie wyszło dla mnie korzystnie, musiałam przeciez zrezygnowac z
          oferty z Majorki aby wykorzystac inna opcje. Biorac pod uwage
          nieprzewidywalnosc pogody i ew. innych czynników czekam w Scanie na dobre Last
          Minute. Dwa lata temu miałam First minute do Egiptu - było extra, ale tam
          pogoda raczej jest gwarantowana !
        • Gość: Bebiak Re: FIRST MINUTE - co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 00:56
          Nie mogę nic o tym biurze powiedzieć, bo nigdy z nim nie podróżowałam, a to, że
          z prasy i innych obserwacji wiem, że działają już dość długo to żadna
          informacja. Przykro mi,ale lepsza w/g mnie żadna niż błędna. Buźka
    • Gość: matrix Re: FIRST MINUTE - co myślicie? IP: 217.97.148.* 15.01.03, 16:02
      Gość portalu: maja napisał(a):

> co myślicie o tzw. ofertach first minute, czy to nie jest zbyt ryzykowne
      > decydować się i inwestować pieniądze na pół roku przed wakacjami
      > a z drugiej strony...zniżki są całkiem atrakcyjne
      > czy macie doświadczenia w tej kwestii?

W polsce już nie ma innych ofert!!
    • Gość: ares Re: FIRST MINUTE - co myślicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 18:43
      To zależy od organizatora. Czasem można wyjść na tym, jak Zabłocki na mydle.
      Niektóre osoby zakupiły takie oferty w biurze Dromader. Ale nie doczekały ich
      realizacji... Zawsze lepiej wcześniej sprawdzić taką firmę np. w izbie
      turystyki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka